2010 Temmuz Anneleri : )

Benim oğlum geceleri super uyuyor hıc kalkmaz emer yatar ama gunduzleri cok zor uyur sımdı faha yenı yatırdım hem kahvaltı yapıyorum hem bakıyorum ınternete 12 den berı uyutmaya calısıyorum valla. Bıde dun okadar cok agladı kı gozyası geldi burnu bile aktı bebısımın cok mu içli olucak anlamadım yaa bı kac sefer boyle gozyasıyla aglası sızınkıler nasıl ?

Ben o sıra da meme vermeyı de denıyorum ama yan yatırmamla bırlıkte basıyor cıglıgı sadece kucagımda dik olarak tutunca susar gıbı oluyor bızımkı sanırım uykuya dalamadıgı ıcın aglıyor cunku bı kac kere daha yaptı arabaya attık uyudu kaldı : )

Slm kızlar,
Yasmin duru başın sağolsun canım,allah yavrularımıza uzun ömürler versin,
Ama anneyi kaybetmek de büyük sarsar insanı,
Allah yardımcın olsun,
Şimdi hep bi tarafın eksik gibi gelir sana,
Allah mekanını cennet eylesin.

Sütün de bu kadar büyük bi acıdan sonra kesilmiş olabilir,
KAder bu böyle olsun istemezdin,
Sevgini ver sen de kızına,sütün kadar yarayacaktır bence.
Kendinize iyi bakın canım kızın için hayata tutunmaya çalışasın canım.

Son düzenleme:
Ben bu aralar pek iyi değilim kızlar yaa,
Başım bööööle yerinde diil snaki,
Uykuya doyamadım sanki,
Aslında oğlum da güzelce uyuyor ama bölük pörçük uyanıp emzirmekten galiba,
Bi de ben de grip olacakmışım gibi,
Off hasta olmak istemiorummm.

Tozları almam lazım,akannehir
eşim bütün temizliği yapıyor tozları almaya üşeniyor,
Çünkü toz aldıktan sonra bibloların,çerçevelerin falan yerini hatırlayamıyormuş,
Ben de inandım napıyım.:bbo:

hamilelikte alabildiğimiz bütün ilaçları emzirirken de alabiliyoruz diye biliyorum. benzer durum çünkü.

ben sordum doktora, vucut dengesi kemiklerin durumu değiştiğinden ağrı sızı olur dedi. Kolay değil tam 9 ay kilo aldık belki hayatımızda almadığımız kiloları aldık, vucut o kilolara göre şekillendi sonra bir anda verdik kemiklerin şekli yeni halimize alışması lazım. Eğer düzelmezse bir ortopediste görünürsün dedi. Bir de bebekler de ağırlaşıyo 6 -7 kg a yaklaştılar sürekli kucaktalar bence bu ağrılar daha da artarsa şaşırmam yani...hele ki bazen benimki uyuyo kucağımda zart diye uyanir diye yerine koymuyorum kollarım kopuyo ..bazen bi bakıyorum ayağım uyuşmuş...zaten dik de duramıyorum sırt kaslarım zayıflamış...en güzeli spora başlamak hamileyken 2. ay gidicem diyordum ama şimdi bebişi bırakıp spora gitmek bencillik gibi geliyor.. zaten işe başlıcaz şunun şurasında...ay ne bilim ya...

sizler bebişlerle alışveirş merkezlerine gidiyor musunuz ? bazen mecburen gidiyoruz biz ama ne zaman gitsem birileri ya bu bebek daha çok ufak diye yorum yaptılar ben de şimdi gidemez oldum..tıkıldk kaldık eve ..

birkere gittik uyuyordu cok kalabalık oldugu ıcın esım götürmek ıstemıyor aslında.her gecen bakıyor öpüyor falan cokda saglıklı dııl yani.

sizler bebişlerle alışveirş merkezlerine gidiyor musunuz ? bazen mecburen gidiyoruz biz ama ne zaman gitsem birileri ya bu bebek daha çok ufak diye yorum yaptılar ben de şimdi gidemez oldum..tıkıldk kaldık eve ..

canım öyle diyenleri takma.banada diyolar ama evde bunalmakta istemiyorum.her yere gidiyorum.

ben oğlumla bir kere alışveriş merkezine gittim:)
kujum etrafı izliorrdu :) kanguruyla götürdümmm bir ara uyudu kanguruda sonraa
etrafa baktı renkli şeyler hoşuna gidior
bu arada hiç sevmem ama koltukların üzerine artık sürekli bişeler açmak gerekior
kusabılıor sürekli koltuk sılmektensee pike alıp örtecem üstlerinii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…