2010 Temmuz Anneleri : )

Bizim de aynı,
aman boşver şanslıyız bence,
Ya geceleri uyumasaydı,
Valla iyi oluyo oğlumun erken kalkması da,
Bunca yıldır kimsenin adam edemediği annesiyle babasını saat 7de ayağa dikmeyi başardı,
hafta sonu bile demeden:)))
Gündüzleri de de 3 saat yeter be ttalım uyku tulumumu yapıcan sen Edayı:))
Bizimki de şöyle sabah 7de kalkıyor 10 gibi 11e kadar uyuyor,
babamız öğlen yemeğine geliyor evirip çevirip yoruyor,
2de tekrar bi uyuyor 3e kadar,
sonra bi de ben yemek hazırlarken benim telaşeme bakarken kendiliğinden dalıveriyor saat 5 te,6ya kadar
bak hep birer saatlik gündüz uykulaırmız genelde,
Çok nadir uzun uykularımız oluyo gündüz,
sonra 8de bi dalıyo o artık gece uykusuna başlamış oluyor,
aralarda uyanıyor emziriyorum ama uykusunda emiyor sabah 7ye kadar rahatız maşallah.

başın sağolsun arkadaşım.Allah dayanma gücü versin!

Oooo bi anda kalabalıklaştık ama neden kimse bişey yazmıyor?

maşallah rüzgar paşaya. annesine yemek de yaptırıyormuş,daha ne..ben yemek hazırlarken ana kucağıyla mutfağa alıp emziğini veriyorum. bi süre idare ediyor :)) hep mutfakta benimle birlikte. öğrensin şimdiden yemek yapmayı dimi :)
geceleri uyusunlar da gündüz nasıl olsa zaman geçiyor bir şekilde. oyun oyna,altını al,emzir derken..

sizler bebişlerle alışveirş merkezlerine gidiyor musunuz ? bazen mecburen gidiyoruz biz ama ne zaman gitsem birileri ya bu bebek daha çok ufak diye yorum yaptılar ben de şimdi gidemez oldum..tıkıldk kaldık eve ..

sunny merhaba

boşver sen milleti ben kızımı 1 aylıktan beri götürüyorum.bazı eşyalarını doğduktan sonra avm den aldık hep

yarın misafir var, cuma akşamı da. her hafta en az 2 gün misafir oluyor.
hazırladığım şeylerden yemesem tamam da,bu gidişle verdiğim kiloları tekrar alıcam!!

ben salon mobilyalarını çoktan gözden çıkardım valla.kız biraz daha batırsın toptan atıcam.

Bizim mutfağımız amerikan mutfak tipinde,
oturma odamızla yanyana,
onu köşeye yatırıyorum beni izliyo,
Evet gündüz zaman geçiveriyo bi şekilde.

kızlar merhaba

geçmişi okumaktan size birşeyler yazamadım.kız da kucağımda.bu aralar uykuya dalmamız biraz şamatalı oluyor.

biz de yalnızız edişimle

kızımın adaşı da mı annesiyle baş başa bu gece
bizimki de uyumuştu ama açtı gözleri çakmak gibi. sallıyorum anakucağına. hiç uyumaya niyeti yok gibi. kesin babasını beklicek cadı :)

kızımın adaşı da mı annesiyle baş başa bu gece
bizimki de uyumuştu ama açtı gözleri çakmak gibi. sallıyorum anakucağına. hiç uyumaya niyeti yok gibi. kesin babasını beklicek cadı :)

Bizim temmuz bbeklerinin hepsi babacı galiba
Bizimki de babaya bayılıyor bir dediğini iki etmiyor,

off bu hafta doğum iznim bitiyor.
sonra 40 gün rapor hakkımız varmış,onu kullanıcam ve 2 hafta yıllık izin derken işe dönmem gerekecek. çok alıştım ben evde olmaya. şimdiden düşündükçe strese giriyorum.

sen de kurban bayramından sonra mı başlıyosun ben gibi?

aynen canım. eda 5 aylıkken başlamış olucam kısmetse.

Aaaa sen 1 ay fazla izinde kalıcan,
ben Rüzgar tam 4 aylıkken başlayacağım,
Ama bugün ders programımı gördüm çok güzel,
Pzt ve salı 10da gidiyorum 12de evdeyim,
Çarşamba perşembe 8:30da gidip 12de geliyorum,
cuma fulltime=8:30da gidip 12de öğlen arasına geliyorum sonra da 3e kadar okuldayım.
Bizim bakıcı çok şanslı valla:)))

ooh süpermiş. öğretmen olmak vardı valla. ben her gün 8 de gidip süt iznim bitene kadar 5 te çıkıcam.
rüzgar çok şanslı,annesinden fazla ayrı kalmayacak.

ooh süpermiş. öğretmen olmak vardı valla. ben her gün 8 de gidip süt iznim bitene kadar 5 te çıkıcam.
rüzgar çok şanslı,annesinden fazla ayrı kalmayacak.

Sizin işler gerçekten daha zor,
Evet Rüzgar Beyimiz bu yıl şanslı,
İnşallah biraz büyütene kadar bu kadar güzel ders programlarım olur hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…