kızlar herkese merhaba
dün gece sohbeti kaçırmışım ne yazıkki.ama sormayın dün edişim hiç olmadığı kadar huysuzdu.yedi bitirdi bizi.gece yarısı enerjim bitmişti artık.neden böyle yaptı bilmem,hiç huzuru yoktu.acaba evden başka yerde olmak mı istemiyor.birkaç gündür annem kayınvalidem geziyorduk.aşıdan beri hiç evde durmadık.ondan herhalde.bende bugün hiç evden çıkmamaya karar verdim.bakalım ne olacak?
kuzucum perişan oldu.
kızlar herkese merhaba
dün gece sohbeti kaçırmışım ne yazıkki.ama sormayın dün edişim hiç olmadığı kadar huysuzdu.yedi bitirdi bizi.gece yarısı enerjim bitmişti artık.neden böyle yaptı bilmem,hiç huzuru yoktu.acaba evden başka yerde olmak mı istemiyor.birkaç gündür annem kayınvalidem geziyorduk.aşıdan beri hiç evde durmadık.ondan herhalde.bende bugün hiç evden çıkmamaya karar verdim.bakalım ne olacak?
kuzucum perişan oldu.
kızlar herkese merhaba
kuzucum perişan oldu.
iyi olmuş canım. kötü olurdu bu seneye denk gelseydi.
senin bursaya tayin durumu ne oldu?
ya kızlar SSk dan doğum parası alanlar kaç gün sonra aldı?
benim 2 eylülde iznim bitti bugün 29 eylül...hala yatmamış gittim ptt ye sordum..27 gün oldu yani..
bizim muhasebeciyi arayım yine ben..
aklıma takıldı
ya kızlar SSk dan doğum parası alanlar kaç gün sonra aldı?
benim 2 eylülde iznim bitti bugün 29 eylül...hala yatmamış gittim ptt ye sordum..27 gün oldu yani..
bizim muhasebeciyi arayım yine ben..
aklıma takıldı
canım malesef bu işlerle muhasebiceler pek ilgilenmior gerzekler
ben ssk kurumunu aradım bağlı olduğum ordan öğrendim
tc num verdım bende 28 ağustosta bitti raporum 3 ekimde falan yatar dediler ankarada onay beklenıormuş
netten bulabilrisin bağlı bulunduğun şehrin ssk kurum numarasını ...
en iyisi sen evraklarınla ssk ya git
ebn öylelikle aldım
18 ağustosta raporum bitti bayram olan hafta aldım paramı
işyerinin muhasebesine bıraksaydım hala bekliyo olurdum
Cnm alısık olmadıkları yer oldugu zaman kendı evlerını arıyorlar emın ol . Biz de ara da cıkıyoruz ama en fazla 3 - 4 saat sonra geri donuyoruz . Tatile gittigimiz de evin kokusu bile degisik geldi bebişime gozlerı fır fır etrafı ınceledi o gece cok huzursuzdu . Sonra bi gun sahil kenarında yuruduk ilk defa ruzgar yuzune vurdu yolun yarısında aglamaya basladı apar topar döndük hemen .Ben de netten arastırdım biraz bebekler ev ortamlarına alışırlarmış farklı yer koku insanlar bile ona bazen huzursuzluk verebılırmıs .
slm kızlar..benim oğlum huysuz biraz nete giremiyorum çok.şimdi uyudu bi bakayım dedim buralara..herkesler iyi sanırım geçmişe biraz göz attım da..
benim iznim 8 eylülde bitti.raporluyum şimdi.ekimin 15inde ücretsiz izne ayrılıyorum.aslında çalışsam dersim az olcak.2 güne yada en fazla 2,5 güne sığar aslında derslerim ama bu sene oğluma bakayım diyorum..herşeyden çok annesine ihtiyacı var bence yavrularımızın.bu durum hem maddi olarak sorlayacak bizi.hem de ben şimdiden evde oturmaktan sıkıldım.ama bilemiyorum yaa..2.dönem başlasammı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?