2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar herkese merhaba

dün gece sohbeti kaçırmışım ne yazıkki.ama sormayın dün edişim hiç olmadığı kadar huysuzdu.yedi bitirdi bizi.gece yarısı enerjim bitmişti artık.neden böyle yaptı bilmem,hiç huzuru yoktu.acaba evden başka yerde olmak mı istemiyor.birkaç gündür annem kayınvalidem geziyorduk.aşıdan beri hiç evde durmadık.ondan herhalde.bende bugün hiç evden çıkmamaya karar verdim.bakalım ne olacak?

kuzucum perişan oldu.

bebişler gezmeyi severler ama arada tututo damarları işte :))
bizimkinin damarı tutunca dışarda alıyoz soluğu açık hava iyi geliyo

dün bizim prenses de çok huysuzdu ne yapsam memnun edemedim bilmiyorumkismile
hatta akşam yemeği bile burnumuzdan geldi....

Cnm alısık olmadıkları yer oldugu zaman kendı evlerını arıyorlar emın ol . Biz de ara da cıkıyoruz ama en fazla 3 - 4 saat sonra geri donuyoruz . Tatile gittigimiz de evin kokusu bile degisik geldi bebişime gozlerı fır fır etrafı ınceledi o gece cok huzursuzdu . Sonra bi gun sahil kenarında yuruduk ilk defa ruzgar yuzune vurdu yolun yarısında aglamaya basladı apar topar döndük hemen .Ben de netten arastırdım biraz bebekler ev ortamlarına alışırlarmış farklı yer koku insanlar bile ona bazen huzursuzluk verebılırmıs .

selam kızlar ...şu edit işine biraz açıklık getireyim....
siteye resim yüklediğinde bir daha silinmeyecek yeni bir kural bu...
eğer resminizde kendinizin görünmesinden korkuyorsanız yüzünüzü karalayabilir,yada yüzünüzü kesebilirsiniz,bu şekilde resim paylaşabiliyorsunuz...
yada konu açıp sonra konunun içeriğini boşaltmakta yasaklandı..
edit kullanma amacınız yazdığınız mesajı bir kaç dakika içinde düzeltmeniz için konulmuştur...

işin kısası eğer resimlerinizi paylaşmak isterseniz profilinizde albüm oluşturabilirsiniz ve bu albümlede istediğiniz arkadaşlarınızla resimlerini paylaşabilirsiniz...
ama artık resim silmek ve konu içeriğini boşaltmak yasaklandı kızlar üzgünüm bu isteklerinizi geri çevirmek durumundayım artık..
öpüldünüz şekerler...

Son düzenleme:
selam kızlarr....
rota virüs aşısı (ağızdan)ve verem aşımızı(omuzdan) olduk geldik..
kalça röntgeni de çekilde herşey normal çok şükür.

ya kızlar SSk dan doğum parası alanlar kaç gün sonra aldı?

benim 2 eylülde iznim bitti bugün 29 eylül...hala yatmamış gittim ptt ye sordum..27 gün oldu yani..

bizim muhasebeciyi arayım yine ben..
aklıma takıldı

canım malesef bu işlerle muhasebiceler pek ilgilenmior gerzekler
ben ssk kurumunu aradım bağlı olduğum ordan öğrendim
tc num verdım bende 28 ağustosta bitti raporum 3 ekimde falan yatar dediler ankarada onay beklenıormuş
netten bulabilrisin bağlı bulunduğun şehrin ssk kurum numarasını ...

en iyisi sen evraklarınla ssk ya git
ebn öylelikle aldım
18 ağustosta raporum bitti bayram olan hafta aldım paramı
işyerinin muhasebesine bıraksaydım hala bekliyo olurdum

en iyisi sen evraklarınla ssk ya git
ebn öylelikle aldım
18 ağustosta raporum bitti bayram olan hafta aldım paramı
işyerinin muhasebesine bıraksaydım hala bekliyo olurdum

tamam arkadaşlar muhasebeciye bırakmayım bari.sağolun

primera merhaba

sorma gerçekten evini arıyor çocuk.ama ne yaparsın mecburiyet.kayınvalidem hasta hem de kötü cinsinden.kalkamıyor yerinden.e görmek istiyor ufaklığı.ben de dün bolca görsün diye öğlenden gittim.ama perişan olduk hem kız hem biz.bugün artık tatil verdim evdeyiz.

slm kızlar..benim oğlum huysuz biraz nete giremiyorum çok.şimdi uyudu bi bakayım dedim buralara..herkesler iyi sanırım geçmişe biraz göz attım da..
benim iznim 8 eylülde bitti.raporluyum şimdi.ekimin 15inde ücretsiz izne ayrılıyorum.aslında çalışsam dersim az olcak.2 güne yada en fazla 2,5 güne sığar aslında derslerim ama bu sene oğluma bakayım diyorum..herşeyden çok annesine ihtiyacı var bence yavrularımızın.bu durum hem maddi olarak sorlayacak bizi.hem de ben şimdiden evde oturmaktan sıkıldım.ama bilemiyorum yaa..2.dönem başlasammı acaba

en azından çalışıcaksın canım bakıcak kimsende vardır biz hep evdeyiz

kızlar bebeklerinize kışlık neler aldınız yada alıcaksınız hepimiz yazalım hem fikir edinmiş oluruz ayaklı tulum almayın sakın kızlar ben aldım 2 kez giyebildi sonra kasmaya başladı

kızlar venice mağazası varsa oradan alın bebeklerinize kıyafet tahaya oradan aldıklarım çok kaliteli çıktı hemde çok indirim oluyo tulumlar ayaksız kalın penye 11 lira ya inmiş kalın uzun kollu swetler 7- 10 lira arası pijama 2 li 11 lira çok uygun toplam 100 liraya 4 tulum boy boy aldım 2 uzun kollu swet bir kapişonlu önden fermuarlı swet kalın 14 liraya düşmüştü birde içi elyaf penye battaniye aldım tavsiye ederim sizede

ben çalışamam eşiminde benimde annelerimiz rahmetli bakıcılarda çok para istiyor

her gün aynı işler insan sıkılıyo süpür sil balkon yıka ütü yap monoton bir hayat

aynen öyle nurcancım çok monoton böyle.ben hazirana kadar izne ayrılcam aslında dilekçemi verdim.şubata kadar 6 aylık oluyo oğlum inş. ocak 15te işe başlasammı diye düşünüyorum şimdiden.hazirana kadar dayanırmıyım böyle bilmiyorum.bi taraftanda vicdanım rahat etmiyo çalışayım diyince.oğlum 1 yaşına gelene kadar bazı harcamalardan kısarız ben yanında olayım diyorum...çok kararsızım yani.bikaç ay daha geçsin de kararım netleşir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…