aynen öyle nurcancım çok monoton böyle.ben hazirana kadar izne ayrılcam aslında dilekçemi verdim.şubata kadar 6 aylık oluyo oğlum inş. ocak 15te işe başlasammı diye düşünüyorum şimdiden.hazirana kadar dayanırmıyım böyle bilmiyorum.bi taraftanda vicdanım rahat etmiyo çalışayım diyince.oğlum 1 yaşına gelene kadar bazı harcamalardan kısarız ben yanında olayım diyorum...çok kararsızım yani.bikaç ay daha geçsin de kararım netleşir sanırım
aynen öyle nurcancım çok monoton böyle.ben hazirana kadar izne ayrılcam aslında dilekçemi verdim.şubata kadar 6 aylık oluyo oğlum inş. ocak 15te işe başlasammı diye düşünüyorum şimdiden.hazirana kadar dayanırmıyım böyle bilmiyorum.bi taraftanda vicdanım rahat etmiyo çalışayım diyince.oğlum 1 yaşına gelene kadar bazı harcamalardan kısarız ben yanında olayım diyorum...çok kararsızım yani.bikaç ay daha geçsin de kararım netleşir sanırım
tamam arkadaşlar muhasebeciye bırakmayım bari.sağolun
bende bugün muhasebeye gittim bana dedilerki neden gidip her ay paranı almadın ?? şaşırdım... herşeyden bi haberler...
doğum raporumu geri aldım muhasebeden. neler gerekliydi sgk ya götürmek için? doğum raporu, ssk hizmet dökümü, anne ve bebek kimlik fotokopisi.. başka neler lazımdı? yarın evi temizlicem gidemem cuma günü mevlüt okutucam gidemem. kaldı pazartesiye. ve sgk o kdr ters yerdeki bebekle nasıl gidicem ne yapıcam hiçbilmiyorum. nefret ediyorum bu getir götür işlerinden
kızlar venice mağazası varsa oradan alın bebeklerinize kıyafet tahaya oradan aldıklarım çok kaliteli çıktı hemde çok indirim oluyo tulumlar ayaksız kalın penye 11 lira ya inmiş kalın uzun kollu swetler 7- 10 lira arası pijama 2 li 11 lira çok uygun toplam 100 liraya 4 tulum boy boy aldım 2 uzun kollu swet bir kapişonlu önden fermuarlı swet kalın 14 liraya düşmüştü birde içi elyaf penye battaniye aldım tavsiye ederim sizede
yaaa pazartesi işe baslıyorum yaa
merhabalar...
bende cumartesi günü istanbulda annemlerde mevlüt okutcağım. bütün çevrem orada çünkü.
kafama bişey takıldı. şerbetler kurandan önce mi sonra mı daıtılıyor?
herşey kusursuz olsun istiyorum yine... inşallah güzel olur.
şerbetleri dağıtacağımız bardakları mavi kudele ile süsledim ben.
merhabalar...
bende cumartesi günü istanbulda annemlerde mevlüt okutcağım. bütün çevrem orada çünkü.
kafama bişey takıldı. şerbetler kurandan önce mi sonra mı daıtılıyor?
herşey kusursuz olsun istiyorum yine... inşallah güzel olur.
şerbetleri dağıtacağımız bardakları mavi kudele ile süsledim ben.
canım bende bağkurluyum. bende geçengün ssk ya götürdüm evraklarımı elden teslim ettim. bugün tekrar gittim. bağkurlulara para ödemesi yeni başlamış prosödürü pek bilmiyorlar. bende çok uğraştım.
şükür ki pazartesiye para yatacakmış.
yaaa pazartesi işe baslıyorum yaa
selam baharcım bende cuma günü mevlüt okutacağım ama şerbet dağıtılmıyor bizim buralarda. bizde klasik olarak pilav, et kavurma, ayran ve tulumba tatlısı sipariş verdik. ben sadece evle ilgilenicem organizasyon işi tamamen kayınvalideme ait. kızımın mevlüt takımınıda babanesi aldı. bende bi elbise giycem o elbiseyi çok istekli almıştım ama şimdi hiç giymeden soğudum ama onu giymekte karar kıldım çünkü ben hala çok şişkoyum ve 1-2 milli üniforma olma yolunda ilerleyen kıyafetim var. sadece o elbisem güzel.
selam baharcım bende cuma günü mevlüt okutacağım ama şerbet dağıtılmıyor bizim buralarda. bizde klasik olarak pilav, et kavurma, ayran ve tulumba tatlısı sipariş verdik. ben sadece evle ilgilenicem organizasyon işi tamamen kayınvalideme ait. kızımın mevlüt takımınıda babanesi aldı. bende bi elbise giycem o elbiseyi çok istekli almıştım ama şimdi hiç giymeden soğudum ama onu giymekte karar kıldım çünkü ben hala çok şişkoyum ve 1-2 milli üniforma olma yolunda ilerleyen kıyafetim var. sadece o elbisem güzel.
baharcım evraklar neler? sgk çok ters yerde eksiksiz gideyimde git gel olmasın.
Biz daha kışlık bşey almadık,
ama hamileyken CEYLAN mağazası var ya ordan çok güzel eşortmant takımlar,
kazak,yelek,kapşonlu polar mont,
tek pantolon,
sweat falan almıştık,
onlar biraz idare eder,
ankaraya gidince ocak gibi güzel bi alışveriş yaparım oğluma,
ama CEYLAN da çok güzel bir marka ben de bunu tavsiye deyim,
özellikle de mevsim dönümlerinde süper indirim oluyor.
WENİCEde harika bi kaç tane de ordan bişiler var.
Evimiz çok sıcak oluyo ev giysilerimiz de var baya,
Çok kalın şeyler giydiremem ben evde.
Uzun kollu pijama,eşortman tarzı şeyler var onları giydiririm.
Bu arada hamileyken mothercarede bi tane mont görüp tutturmuştum alcam diye,
6 aylık yazıyordu,
Eşim de dur bakalım belki çocuk büyük bişey olur sığmaz buna demişti,
Çok üzülmüştüm ve kızmıştım eşime o zaman,
ama iyiki almamışız bizim oğlan daha 2,5 aylık şimdi bile olmaz o mont benim oğlana:)))
Bi de içine bişeyler giydiriliyor sonuçta.
Artık dener dener alırız oğluma ,
Valla eskiden kendime al al doymazdım ,
Şimdi kendime bişey almak istemiyorum hiç,
Hep oğluma alıyım çok mutlu oluyorum.
Bu arada kızlar 53 kilo olmuşum bu ay 1 kilo vermişim,:lepi:
Finale 3 kaldı.
Oooo ne güzel bardaklar bile bağlanmış,
Yakışır Kuzeyimize,
İnşallah istediğin gibi kusursuz geçer,
Allah kabul etsin şimdiden,
Valla bizde şerbet lohusalıkta verilir,
Annem lohusayken yaptı o sırada gelenlere ikram ettik,
Mevlütte dağıtmadım ben bilemeyeceğim şekerim,
Ama fikir olarak mevlütten önce dağıtmak mantıklı geldi bana,
Çünkü mevlüt sonrası başka bir yiyecek ikam edeceksiniz nasıl olsa,
Biz pide ayran tatlı ikram ettik,
Eğer sen de tatlı yoksa mevlütten sonra yiyeceklerden sonra ikram et bence,
Eğer tatlı varsa menüde,mevlütten nce derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?