2010 Temmuz Anneleri : )

canım bana kalırsa benim fikrim bebeğin şu an sana ihtiyacı var senin yerinde olsam haziranı beklerdim ama kredi olayına falan girdiyseniz tabi çalışman gerekir

canım zaten kendimden örnek veriym gerksiz harcamamız yokki yiyecek bir ihtiyaç zaten en çok mutfak masrafı oluyo bizde ikinci sırada faturalar geliyo tel. su elektirik
kıyafet o an kimin ihtiyacı varsa ona alırız eşime bana yada bebeğe pazar günleri dışarı çıkıyoruz 30 lira harcarız en çok
eşim veben sigara kullanıyoruz
aaa ne çok oldu dimi yaşamımız maddiyata dayalı yaşamak için bunlar gerek tabi sigara hariç oda özel zevk oluyo

tamam arkadaşlar muhasebeciye bırakmayım bari.sağolun

bende bugün muhasebeye gittim bana dedilerki neden gidip her ay paranı almadın ?? şaşırdım... herşeyden bi haberler...

doğum raporumu geri aldım muhasebeden. neler gerekliydi sgk ya götürmek için? doğum raporu, ssk hizmet dökümü, anne ve bebek kimlik fotokopisi.. başka neler lazımdı? yarın evi temizlicem gidemem cuma günü mevlüt okutucam gidemem. kaldı pazartesiye. ve sgk o kdr ters yerdeki bebekle nasıl gidicem ne yapıcam hiçbilmiyorum. nefret ediyorum bu getir götür işlerinden

merhabalar...

bende cumartesi günü istanbulda annemlerde mevlüt okutcağım. bütün çevrem orada çünkü.

kafama bişey takıldı. şerbetler kurandan önce mi sonra mı daıtılıyor?

herşey kusursuz olsun istiyorum yine... inşallah güzel olur.

şerbetleri dağıtacağımız bardakları mavi kudele ile süsledim ben.

canım bende bağkurluyum. bende geçengün ssk ya götürdüm evraklarımı elden teslim ettim. bugün tekrar gittim. bağkurlulara para ödemesi yeni başlamış prosödürü pek bilmiyorlar. bende çok uğraştım.

şükür ki pazartesiye para yatacakmış.

Biz daha kışlık bşey almadık,
ama hamileyken CEYLAN mağazası var ya ordan çok güzel eşortmant takımlar,
kazak,yelek,kapşonlu polar mont,
tek pantolon,
sweat falan almıştık,
onlar biraz idare eder,
ankaraya gidince ocak gibi güzel bi alışveriş yaparım oğluma,
ama CEYLAN da çok güzel bir marka ben de bunu tavsiye deyim,
özellikle de mevsim dönümlerinde süper indirim oluyor.

WENİCEde harika bi kaç tane de ordan bişiler var.

Evimiz çok sıcak oluyo ev giysilerimiz de var baya,
Çok kalın şeyler giydiremem ben evde.
Uzun kollu pijama,eşortman tarzı şeyler var onları giydiririm.

Bu arada hamileyken mothercarede bi tane mont görüp tutturmuştum alcam diye,
6 aylık yazıyordu,
Eşim de dur bakalım belki çocuk büyük bişey olur sığmaz buna demişti,
Çok üzülmüştüm ve kızmıştım eşime o zaman,
ama iyiki almamışız bizim oğlan daha 2,5 aylık şimdi bile olmaz o mont benim oğlana:)))
Bi de içine bişeyler giydiriliyor sonuçta.

Artık dener dener alırız oğluma ,
Valla eskiden kendime al al doymazdım ,
Şimdi kendime bişey almak istemiyorum hiç,
Hep oğluma alıyım çok mutlu oluyorum.

selam baharcım bende cuma günü mevlüt okutacağım ama şerbet dağıtılmıyor bizim buralarda. bizde klasik olarak pilav, et kavurma, ayran ve tulumba tatlısı sipariş verdik. ben sadece evle ilgilenicem organizasyon işi tamamen kayınvalideme ait. kızımın mevlüt takımınıda babanesi aldı. bende bi elbise giycem o elbiseyi çok istekli almıştım ama şimdi hiç giymeden soğudum ama onu giymekte karar kıldım çünkü ben hala çok şişkoyum ve 1-2 milli üniforma olma yolunda ilerleyen kıyafetim var. sadece o elbisem güzel.

Oooo ne güzel bardaklar bile bağlanmış,
Yakışır Kuzeyimize,
İnşallah istediğin gibi kusursuz geçer,
Allah kabul etsin şimdiden,

Valla bizde şerbet lohusalıkta verilir,
Annem lohusayken yaptı o sırada gelenlere ikram ettik,
Mevlütte dağıtmadım ben bilemeyeceğim şekerim,
Ama fikir olarak mevlütten önce dağıtmak mantıklı geldi bana,
Çünkü mevlüt sonrası başka bir yiyecek ikam edeceksiniz nasıl olsa,
Biz pide ayran tatlı ikram ettik,
Eğer sen de tatlı yoksa mevlütten sonra yiyeceklerden sonra ikram et bence,
Eğer tatlı varsa menüde,mevlütten nce derim ben.

baharcım evraklar neler? sgk çok ters yerde eksiksiz gideyimde git gel olmasın.

ayy canım senin en azından giyebileceğin bir kıyafetin var benim hiçbirşeyim yok. elbiselerim oluyor bana ama ya boyları kısa yada kolsuz falanlar.

kendime uygun bişeyler almaya gideceğim yarın. oğluşada ne giydirsem karar veremedim. ama o mevlüt kıyafetlerinden giydirmek istemiyorum. onada bişeyler bakacağım.

Süper tabir üniforma,
Bende de durum aynı,
Çok az kombinim oluyo bana artık,
Ama alışverişe çıkmamak için zor tutuyorum kendimi,
Kurban bayramından sonra işe başlayacağım,
O zaman inşallah hedef kiloma ulaşmış olurum da güzelce alışverişimi yaparım.

baharcım evraklar neler? sgk çok ters yerde eksiksiz gideyimde git gel olmasın.

canım benim bağkurdu.

hastanenin verdiği iş görememezlik raporu vardı sadece galiba. pek hatırlamıyorum. benim muhasebecim hazırladı evrakları bana gönderdi çünkü. birde kimlikler.

Bu arada kızlar 53 kilo olmuşum bu ay 1 kilo vermişim,:lepi:
Finale 3 kaldı.

ceylanada bakarım canım az giydikleri için hesaplı ve kaliteli olması önemli cidden çabuk büyüyorla venicede klasik satmıyor hem renkli şeyler kaliteli ve uygun
bizm içinde önce tahanın ihtiyaçları ön planda

o zaman bende mevlütten önce dağıtayım şerbetleri.

tatlımız var çünkü bir tatlıcı kızı olarak tatlı dağıtmazsam ayıp olurdu yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…