- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
ayy canım senin en azından giyebileceğin bir kıyafetin var benim hiçbirşeyim yok. elbiselerim oluyor bana ama ya boyları kısa yada kolsuz falanlar.
kendime uygun bişeyler almaya gideceğim yarın. oğluşada ne giydirsem karar veremedim. ama o mevlüt kıyafetlerinden giydirmek istemiyorum. onada bişeyler bakacağım.
Aaa neden Baharcım,
Mevlüt kıyafetleri çok güzel oluyor,
Biizm mevlüte gelenler bayıldı oğluma,
Tamam bi daha bi yerde giydiremiyorsun,
En fazla 5 kere giyer ama ben tavsiye ederim,
Çok şirin adamlar oluyolar onların içinde,
Bizimki papyonlu falandı dur bak fotosunu ekleyim ama alıntı yapmayın nolur.
Yaa resim yüklemek için girdiğimiz site hengisiydi bak unutmuşum.
Sık kullanılanlardan da silinmiş.
Hatırladım Imageshack dimi site.
Bu arada kızlar 53 kilo olmuşum bu ay 1 kilo vermişim,:lepi:
Finale 3 kaldı.
offf offf benim daha 7 kilo var.
selam baharcım bende cuma günü mevlüt okutacağım ama şerbet dağıtılmıyor bizim buralarda. bizde klasik olarak pilav, et kavurma, ayran ve tulumba tatlısı sipariş verdik. ben sadece evle ilgilenicem organizasyon işi tamamen kayınvalideme ait. kızımın mevlüt takımınıda babanesi aldı. bende bi elbise giycem o elbiseyi çok istekli almıştım ama şimdi hiç giymeden soğudum ama onu giymekte karar kıldım çünkü ben hala çok şişkoyum ve 1-2 milli üniforma olma yolunda ilerleyen kıyafetim var. sadece o elbisem güzel.
canım birde chico tarzı markalara hiç bakma bende kaliteye önem veririm ama bir iki ay giyeceyi şeye okadar para verilmez bence mesela ben taha için çeyrek altın yapıyorum 10 tane takıldı zaten
motda sadece bir tane al tahanın 1 yaşa göre montu var yanlız 1 tane onu eskitemez bile pançodan 45 e almıştım ama şimdi olsa ona bile okadar para vermezdim
melahatcim hayırlı uğurlu olsun yeni iş dönemin
selam nurcancım yok walla çok yemiyom iştahım kaçıyo tartıya çıktıkça. ben 2 ayda tam 14 kilo verdim. daha 20 kilo vermem laım 34 kilo almıştım
miss canım oğluşun dağmat olmuş sankim maaşallah. dur bakayım bende paşama bulabilirsem alayım kızanıma.
bir arkadaşım beni gördü aaa incecik olmuşsun dana gibiydin önceden dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?