2010 Temmuz Anneleri : )

Aaa neden Baharcım,
Mevlüt kıyafetleri çok güzel oluyor,
Biizm mevlüte gelenler bayıldı oğluma,
Tamam bi daha bi yerde giydiremiyorsun,
En fazla 5 kere giyer ama ben tavsiye ederim,
Çok şirin adamlar oluyolar onların içinde,
Bizimki papyonlu falandı dur bak fotosunu ekleyim ama alıntı yapmayın nolur.

Yaa resim yüklemek için girdiğimiz site hengisiydi bak unutmuşum.
Sık kullanılanlardan da silinmiş.

ssk ya gidecek evraklar
hastanenin vermiş olduğu iş göremez raporu
hamileyken 32. haftadan sonra çalıştıysanız çalışır raporu
kendinizin ve bebeğin kimlik fotokopisi
ssk dökümü
doğum belgesi
doğum tarihinde alınmış vizite kağıdı
ve oraya gittiğinizde size bi form doldurtacaklar süt parası için

bak şimdi kafam karıştı. ekle bacımda bir bakayım olmadı giydiririz anacım

Yaa resim yüklemek için girdiğimiz site hengisiydi bak unutmuşum.
Sık kullanılanlardan da silinmiş.

canım birde chico tarzı markalara hiç bakma bende kaliteye önem veririm ama bir iki ay giyeceyi şeye okadar para verilmez bence mesela ben taha için çeyrek altın yapıyorum 10 tane takıldı zaten
motda sadece bir tane al tahanın 1 yaşa göre montu var yanlız 1 tane onu eskitemez bile pançodan 45 e almıştım ama şimdi olsa ona bile okadar para vermezdim

sonbaharcım nasılsınız bebişinle hala kilo veremedinmi sen kızma sakın çokmu yiyosun acaba

canım bende kuzeyin kıyafetlerinde markaya hiç bakmıyorum. sadece dokusuna bakıyorum o kadar. sadece bir kere giyip rafa kalkan kıyafetleri var.

hele birde hediye gelmişti tulumunun üstünde kuzey yazıyordu. onu hiç giyemedi. içim yandı içim resmen.

selam nurcancım yok walla çok yemiyom iştahım kaçıyo tartıya çıktıkça. ben 2 ayda tam 14 kilo verdim. daha 20 kilo vermem laım 34 kilo almıştım

miss canım oğluşun dağmat olmuş sankim maaşallah. dur bakayım bende paşama bulabilirsem alayım kızanıma.

selam nurcancım yok walla çok yemiyom iştahım kaçıyo tartıya çıktıkça. ben 2 ayda tam 14 kilo verdim. daha 20 kilo vermem laım 34 kilo almıştım

14 kilo süper vermisin canım bende 74 den 60 a düştüm ama resmen aç kalarak peynirler çürüdü dolapta ya kedilere verdim sarelle reçel hepsinin tarihi geçmiş attım onlarıda hiç yiyemiyorumki şişman kalırım diye

bir arkadaşım beni gördü aaa incecik olmuşsun dana gibiydin önceden dedi

Ayy sonunda resmi normal boyuta alabildim,
Unutmuşum bee:))

Sonbahar bence gayet iyi gidiyosun,
Tabi çok aldığın için sanki şu anki kilon çokmuş gibi gelebilir ama bence diil,
seninki biraz daha zorlu bi süreç olacak,
Ama sabırla ilerle canım,
Rejim de yapılmıyor emzirirken,
valla yine de iyi inmişsin aferin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…