2010 Temmuz Anneleri : )

Öff benim kilo iyi gidiyoda,
Sanki bir iğne bir ipliğe dönüşsem de göbek kalacak gibi,
Ben saramadım lohusalık döneminde,
Hiç korsede giymedim,
Şimdi yavaştan platese başladım ama dikişlerim sızladı,
Gider mi bu göbek yaa?

Ayy ne güzel hediyeymiş,
Neden giyemediki,
Küçük mü geldi.

Ohhh topic şenlendi ne zamandır bu kadar kalabalık sohbet edemiyorduk kızlar çok mutlandım.

Son düzenleme:

arkadaşında pek kibarmış.. beni görse arabalı vapur gibi olmuşsun derdi herhalde
kaydirigubbakcemile3

estağfurullah canım senin yüzünün güzelliği yeter
ben eskiden hep insanlar kırılmasın derdim ama baktım herkez her lafı söylüyor bende şimdi bana öyle yapan birine cavabını veriyorum aynı uslupla ozamanda aa çok kırıldı öyle dedin diye diyorlar

aynen canım 29 beden pantolon giyebiliyorum ama biraz göbek var korse hiç sevmiyorum hele çok sıkıysa ne yapıcaz ya

Kızlar bugün çamaşır yıkanırken,
Makinayı izlettim Rüzgara bayıldı,
Tavsiye edilir,
Makina duruyor ya su almak için ahh bizimki çıldırıyo,
Hep dönsün istiyokaydirigubbakcemile3

bende stepper vardı kullanamıyorum bacaklarım çok hamlaşmış..

eliptik bisiklet aldım 3 gün yaptım dikişim acıdı. doktora gidip sordum 90 gün dolsun dedi o zmn istediğini yap istersen dağa tırman dedi. internettede 3 ay diye okumuştum.miss sende bekle istersen şurda en fazla 22 gün daha var senin 3 aylık olmana.

kızlar size bir şey danışıcam bizim alt komşu durumları çok iyi ayda 3 milyar gelirleri var bizm tahaya 2 tane 1 milyonluk çorap almış kadın cidden kendilerine asla naylon karışık bir şey almazlar
durumu kötü olsa hiç bir şey beklemezdim ama durumları çok iyi cidden siz olsanız ne yapardınız

ben kimseye 2 tane çorap götüremem hiç almam onun yerine samimiyetim yoksa bebeği olan birine şampuğan falan alırım genelde

boşver takılma be arkadasım gün olur onunda bışıyı olur sende ona karsılık bışı yaparsın

benim komşularım hiçbirşey getirmedi durumlarıda iyi hatta bazıları 2 ay bitti hala gelmediler.. bende bozuldum. ben olsam doğum günü, ev oturması bilmem ne derken dünyayı taşıyorum. herkes duyarlı olmuyor işte. ama olsun veren el alan elden üstünmüş ben yine götrürüm

boşver takılma be arkadasım gün olur onunda bışıyı olur sende ona karsılık bışı yaparsın

zaten 8 senedir merdiven silmeyi sorun yapıyo birde apartmanda çocuk yok ondan hep temiz merdivenler ama kadın takmış kafayı merdivenlere çöp poşeti isteme bahanesiyle geliyo merdivenleri söylüyo

evet canım hiç. bir şeye ihtiyacımız yok hiç birimizn çok şükür ama sanki değer yada önem vermiyormuş gibi geliyo bana
bende aynı senin gibiyim ama kişiye göre davranıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…