- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
miss canım oğluşun dağmat olmuş sankim maaşallah. dur bakayım bende paşama bulabilirsem alayım kızanıma.
canım bende kuzeyin kıyafetlerinde markaya hiç bakmıyorum. sadece dokusuna bakıyorum o kadar. sadece bir kere giyip rafa kalkan kıyafetleri var.
hele birde hediye gelmişti tulumunun üstünde kuzey yazıyordu. onu hiç giyemedi. içim yandı içim resmen.
arkadaşında pek kibarmış.. beni görse arabalı vapur gibi olmuşsun derdi herhalde kaydirigubbakcemile3
Öff benim kilo iyi gidiyoda,
Sanki bir iğne bir ipliğe dönüşsem de göbek kalacak gibi,
Ben saramadım lohusalık döneminde,
Hiç korsede giymedim,
Şimdi yavaştan platese başladım ama dikişlerim sızladı,
Gider mi bu göbek yaa?
Ayy ne güzel hediyeymiş,
Neden giyemediki,
Küçük mü geldi.
kızlar size bir şey danışıcam bizim alt komşu durumları çok iyi ayda 3 milyar gelirleri var bizm tahaya 2 tane 1 milyonluk çorap almış kadın cidden kendilerine asla naylon karışık bir şey almazlar
durumu kötü olsa hiç bir şey beklemezdim ama durumları çok iyi cidden siz olsanız ne yapardınız
boşver takılma be arkadasım gün olur onunda bışıyı olur sende ona karsılık bışı yaparsın
boşver takılma be arkadasım gün olur onunda bışıyı olur sende ona karsılık bışı yaparsın
benim komşularım hiçbirşey getirmedi durumlarıda iyi hatta bazıları 2 ay bitti hala gelmediler.. bende bozuldum. ben olsam doğum günü, ev oturması bilmem ne derken dünyayı taşıyorum. herkes duyarlı olmuyor işte. ama olsun veren el alan elden üstünmüş ben yine götrürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?