2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar benim için dua edin olur mu?

İnşallah iyi haberler getiririm sizlere canişkolar...

Yarın büyük gün benim için hadi hayırlısı olsun...

Sizlere ancak pazartesi yazabilirim.

canım merakla sonuçlarını bekliyoruz
Allah hakkımızda her zaman hayırlısını versin
inşallah sen şimdi öğrenip içini rahatlatmışsındır bile

bende sevındım canım bende tebırık ederım.senın beklenen dogum tarıhı ne?benım 7temmuz.
canım ben seni listeye niye eklememişim :kedi:
yazımıştın daha önce atlamışım
kusura bakma hayatım şimdi ekledim
hamilelikten sonra iyice unutkan oldum

Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı

Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:

maşallahhh hadi hayırlısı bakalım değerin gerçekten çok iyi
benim adet günümde 90 çıkmıştı
Allah sağlıklı tatlı bebişler nasip etsinnnn

slm bende temmuz anne adayıyım altı haftalık hamileğim...siteye yeni üye oldum umarım hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız

seni de ekledim canım hoşgeldin
ben de altıncı haftanın sonlarına yaklaşıyorum

hoşgeldin hayatım
ekledim seni de listeyeeee
Allah hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize

İnşallah biz de o günleri görebiliriz
ağlama olayına gelince canım
2-3 gündür işyerinde öyle stresli geçti ki
sıktım kendimi ağlamadım
bebeğim üzülmesin dedim
nihayet cuma oldu eve geldim
başladım ağlamaya durduramadım kendimi meğer ne kadar sıkıntı yapmışım
ama tabi böyle saçma şeyler yüzünden
bebeğimin üzüldüğünü bilmek daha üzücü:çok üzgünüm:
kizlar herkese merhaba temmuz annesi olacagim 10 temmuz, 31 ekimde ogrendim hamile oldugumu.Umarim saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza almak kismet olur.

maşşallah canım hoşgeldin
ekledim seni de listeye

yengeç olacaklar dimi ?
ayy yerim ben onlarıııı
"sev beni, sarıl bana, öp beni"

sen istersin de eklemez miyim
hamile hanımları geri çevirmek olmazzz
ekledim kolonu canım :1hug:
hadi bakalım tahminleri bekliyoruz

inşallah tek de olsa ikiz de olsa sağlıkla dünyaya gelirler canım
beni herkes rüyasında ikiz bebek doğurduğumu görüuormuş
annem kardeşim kayınvalidem
hatta görümcem 3 üz bebeğe hamile olduğumu sonra birini aldırdığımı görmüş
benim doğal yolla oldu bebiş ama
bizim ailede de ikiz var

olsun canım ikiz de olsa inşallah vaktinde doğar
temmuz annesi olursun
kaç haftalıktı canım seninki

Artvinli canım benden de ikiz diye şüpheleniyorlar şu an ,ama yine de beta hcg yanıltıcı olabiliyor..Geçen sene 12. gün beta hcg 57 olduğu halde ikizdi bebeklerim..Ancak değeri 10 binlerde olduğu halde tek bebeğe hamile olan arkadaşlar var..
Eğer dondurulmuş embriyoysa,blastoist transferiyse ve transferin 3. ve 5. günü pregnyl veya orgalutran denen çatlatma iğnelerinden yapılıyorsa bunlarda beta hcg yi daha yüksek gösterebiliyor..

Bu arada kızlar dün doktora gittim
ama çok komikti
doktor randevum 21 ineymiş ben dün gittim yani 1 hafta önce
bir de bildiğiniz gibi geçtiğimz hafta içi düşmüştüm o günden beri kistin olduğu taraf değil tam tersi taraf ağrımaya başlamıştı
ben de heyecan yaptım heralde neyse
randevum olmadığı halde doktor beni muayene etti
bebiş çok sağlıklı maşallah düşük riski yok dedi
tam 6+5 gözüküyor dedi biz dün 6+4 tük aslında
bebek oluşmuş dedi
kalp atışı görülüyor ama daha çok küçük olduğu için duyulmuyor dedi

Geçen sene hıdırellezde pc nin paint bölümüne çöp adam çizmiştim.bir kız bir erkek. 5 ay sonra ikizlere hamile olduğum ortaya çıktı..Bu sene yine aynı dileği yaptım ve avatarıma koydum daha sonra..ınşallah Allah yine kabul etmiştir..ıçimden bir ses kabul etti yine diyor...ınşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi.....

Capric,ğim güzel haberlerle gel inşallah...

inşallah Allah kabul etmiştir canım
Allah ona edilen duaları hayırlı ise geri çevirmez
a.s.

Katrem, 1-2 günlük fark önemli değil..Ultrasondan ultrasona ve dr dan dr a elden ele değişebiliyor bu ölçümler..Aynı gün gittiğim bir dr 6+5 derken diğer dr 7+2 demişti..bebeğim 7+0 günlüktü halbuki..Bir de benimkiler ikizdi ama gelişimleri farklıydı...oğlum haftasına göre öndeyken kızım genelde hep haftasında gidiyordu...

Biz 6+0 lık iken duyduk iki bebeğimin de kalp atışlarını..Ancak normal vajinal ultrasonla duyulmuyor zaten..dopler vajinal ultrasonla duyuluyor..O zaman kızımın kalbi dakika da 120,oğlumun da 140 atıyordu..Dr sesleri dışarı vermişti ve güm güm duymuştuk sesleri..Ultrasonda da bebeğin kalp atışlarının olduğu yer kırmızı görünüyordu...

Kalp atışları duymak için dopler vajinal ultrason gerekiyor...

öyle mi bilmiyordum canım
bana çok küçük o yüzden duyulmuyor dedi
karnımdan baktı vajinal bakmadı
dopler vajinal ultrason nasıl birşey renkli 3 boyutlu dedikleri mi

öyle mi bilmiyordum canım
bana çok küçük o yüzden duyulmuyor dedi
karnımdan baktı vajinal bakmadı
dopler vajinal ultrason nasıl birşey renkli 3 boyutlu dedikleri mi

Canım ilk 3 ay bana sadece vajinal ultrasonla baktılar...

Dr nasılsa bilmiyordur ,nerden haberi olucak diye sana öyle söylemiş sanırım, ya da dr un öyle bir imkanı yoktur ultrason makinası olarak...

Dopler ultrason her dr da her yerde bulunmuyor..Benim geçen sene kocaeli üniversitesinde olmuştu tedavim ve dr dopler ultrasonla bakıyordu hep..

İlk 3 ay genellikle 2 boyutlu ultrasonla bakılıyor..Zaten insan görüntüsüne de 12. haftadan itibaren girmeye başlıyor.12. haftadan sonra 3 veya 4 boyutlu ultrasonla bakılabiliyor bebişlere...

maşallah canım sen baya bilgilisin
gittiğim hastane medipol
duymuşsundur belki
bir kez de erdeme gittim orda da aynı şekilde baktı
zaten içim hiç rahat değil
doğrudüzgün bir doktor bulamadım hala

Merhaba temmuz anne adayları, ben 2009 temmuz annelerindenim. Geçen yıl 13 kasımda bir bebegim olacağını ögrenmistim, simdi bebegimle birlikteyim. Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum ve sorunsuz huzurlu bir hamilelik döneminin ardından, bir nefeste güzel yavrularınıza kavusmanızı diliyorum. Suan yazarken dahi gözlerim doluyor. ılk ögrendigimde asla gecmeyecekmis gibi görünen zaman su gibi akıverdi, cok güzel cok heyecanlı kimi zamanda cok üzgün günler gecirdim ama asla umudumu ve neşemi kaybetmedim. Sizlere de aynı seyi tavsiye ediyorum naçizane olarak... Asla ve asla gereksiz üzüntülere kapılmayın her anınızı dolu dolu yasayın, masal gibi gecen döneminizi durumunuz el veriyorsa bir el kamerasına kaydedin, ileride bebeginizle birlikte izleyeceğiniz güzel anılar biriktirin. Ben cok gec basladım cok pişmanım suan ama sizin için henüz hersey cok yeni...

Siz cok kutsal insanlarsınız, içinizde sizinle birlikte olgunlaşan gelişen, sizinle sevinip sizinle üzülen bir canlı taşıyorsunuz, bu kimi zaman zahmetli ama olağanüstü dönemi gönlünüzce geçirmeniz dileğiyle... Biz henüz yeni yeni oluşturmaya başladığımız bilgi birikimimizi sizinle paylaşmaya hazırız...

maşallah canım sen baya bilgilisin
gittiğim hastane medipol
duymuşsundur belki
bir kez de erdeme gittim orda da aynı şekilde baktı
zaten içim hiç rahat değil
doğrudüzgün bir doktor bulamadım hala

Canım sanırım çok iyi donanımlı hastanelerde oluyor bu..Evet duydum bu hastanelerin adını ama gitmedim..Şimdiki tedavim ki tedavi ile hamile kalabiliyorum ancak izmir kent hastanesinde yaptırdım..

canım sağol
zaten şimdiden bebeğimin hatıra olarak
2 tane resmi
2 tane kanda gebelik sonucu 1 tane de idrar testi sonucu var :roflol:
Allah nasip ederse hepsini saklıcam
şimdi de kamera bakıyoruz
Güzel dileklerin için çok sağol
tatlı bebeğini Allah bağışlasın
Analı babalı büyütsün

Canım sanırım çok iyi donanımlı hastanelerde oluyor bu..Evet duydum bu hastanelerin adını ama gitmedim..Şimdiki tedavim ki tedavi ile hamile kalabiliyorum ancak izmir kent hastanesinde yaptırdım..

Canım ikisi de büyük hastane ama bilemiyorum vardır bir sebebi
zaten yine doktor arayışında olduğum için bunu da gözönünde bulundururum

Canım ikisi de büyük hastane ama bilemiyorum vardır bir sebebi
zaten yine doktor arayışında olduğum için bunu da gözönünde bulundururum

Canım istanbul da yaşayan bir arkadaşım bana bir dr ismi önermişti ama adı şu an aklımda değil,görüşürsek soracağım senin için..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…