2010 Temmuz Anneleri : )

şu ana kadar diğer arkadaşlara yaptığım yorumları elıntı yaparak sataşan sensin.sen de bunu unutma.

bana gönderme yapan sensin benimle başa çıkamazsın boşa uğraşma ve yorum yapma seninle polimiğe girmek istemiyorum daha fazla

şuan ateşi 37.3 üzerini felan çıkardım...ama dün akşamdan beri bir türlü normale dönmüyor

[Bçok geçmiş olsun doktara götür bence eşin yokmu dün karçiçeyi arkadaşımızın bebeği viral enfekxyon kapmıştı doktora götürmüş[/B]

hayır canım erkek....benim 4 yaşında bir oğlum daha var ama o 3 aylıkken ateşlenmemişti
veya ben hatırlamıyorum...

bizim doktorumuzda VAR SUAT BEY GECE BİLE ARAYIP DANIŞABİLİRSİNİZ DEMİŞTİ İSTERSEN ÖZELDEN NUMARASINI VERİRİM

arkadaşlar çok sağolun...şimdi fitilin yarısını koydum biraz bekleyeyim...gerçi sanırım şimdi büyük çişini yaptı...fitilde çıkmıştır,belki ...eşim yanımda değil çalışıyor şuan

ASİYİM BEN canım çok geçmiş olsun.
işine karışmak gibi olmasında ateşi endeşeleneck kadar yuksek değil
ama mutlaka yarım fitil ver duşunuda aldırmışsın zaten korkmaa ....
bebişee acil şifalar diliorum

KAÇ DERECE YÜKSEK ATEŞTİR?
Her seviyedeki ateş tehlikeli sayılmaz. Kabul edilen ateş sınırları şöyledir:
Ateşsiz: 34.4-37.9
Ateşli: 38-39.9
Yüksek ateşli: 40 ve yukarısı

3 aydan küçük bebek ateşlenirse: Yenidoğan dönemindeki bebeklerde enfeksiyonla savaşma yeteneği kısıtlı oldugundan ciddi enfeksiyonlar gelişebilir. Bebeğin ateşi 38' in üzerine çıkarsa acilen doktorunuzu arayın. Doktorunuza danışmadan bebeğinize ilaç vermeyin. Ya da yavrunuzu hemen bir hastaneye götürün.

alıntıı

çok sağol canım yaa...aslında diğer normal günlerde ne kadar soğuk kanlı olmamız gerektiğini biliyoruz ama yinede,,ateşi çıkınca elimiz ayağımıza dolanıyor

arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var
benim bebişin ateşi çıktı..calpolun hiç faydası oluyor
siz ne kullanıyorsunuz novalgin var ama onu kullanmaya korkuyorum
ne olur yardım yanıyor yavrum

calpol kullandıysan novaljin kullanma ikisi ağır gelebilir

kızlar facemiz açık olduğundan burada tanıdıkların takip ettiği düşüncesi beni gerdi bayağı gizem arkadaşımızlada bunu konuştuk ve artık konuyu kapattık sonuçta burada bebeklerimiz için varız

bana gönderme yapan sensin benimle başa çıkamazsın boşa uğraşma ve yorum yapma seninle polimiğe girmek istemiyorum daha fazla

angel nrcn arkadaşım.dur hemen celallenme hemen.ben senin özel mesajını forumdaki mesajından sonra okudum.hay allah aksilik işte.acemiliğim sana denk geldi.çok komik yaaa.bak ben seni face de ekliyorum.sayfama bakarsın,istemezsen reddedersin.bu güzelim cumartesi gününde boşuna germeyelim birbirimizia.s

umarım güzel paylaşımlar yaşarsın sende burada

kızlar beniim çokk büyük bir sorunum war ben doğu mdan sora 40 gün adet gördüm bdahak ay yne gördüm çok acaypti bi çoğaldı bi azaldı
1 hafta oldu biteli ama gene oldum şimdi bu normalmi yaa
:bbo:

kızlar beniim çokk büyük bir sorunum war ben doğu mdan sora 40 gün adet gördüm bdahak ay yne gördüm çok acaypti bi çoğaldı bi azaldı

bilg,m yok ama biraz fazla gibi geldi
sen bi doktorunu ara istersen

benım oglum hep aglamaklı pozısyonda
sızınde oylemı
karnını doyurup gazını cıkarınca mızlamaya baslıyor
ya pıspıslıyorum ya sallıyıp uyutuyorum bı sekılde ugrasıp duruyorum
bı yere oturturmak ıstıyorum ordan ona agucuk yapım dıyorum ama durmuyokı
sızınkılerde boylemı yoksa benımkımı boyke normalı hangısı

ben doğumdan sonra 40 gün lohusalık kanaması yaşadım bittikten sonra 1,5 ay sonra adet gördüm 1 hafta..

normaldir bence düzene girmesi zaman alabilir

bir sıkıntısı vardır belki..benim ki öyle değil..

tam olarak oturtma skıncalı..hafif yatar pozisyonda olsun ..

ben loğusalıktan sonra 2. adetme yakın ertes gün hapı almıştım adet oldum 1 hafta sürdü btti 1 hafta sonra tekrar oldum neden arada bir hafta war onu anlamadım çok düzensz diilmi yaa acaba haptan dolayımı oldu ay her defasında hamlemiyim sorusumu gelcek yoksa aklıma ufff-tatlicadiarzu-

haptan olmuş olabilir...
istersen doktora git..
aslında dopumdan sonra hepimiizn gidip bir kontrol olması lazım..
beni doktorum 40 gün sonra çağırmıştı ama gitmedim..

birara gidicem mutlaka yine de bir baksın..gerçi benim düzene girdi ama doğum kontrol için gitmem lazım..

bu arada ertesi gün haplarıyla falan olmaz bu iş canım..
biran önce kontrole geçmeniz lazım..
ya eşin korunsun ya sen..

süt korur..muhabettlerine de güvenmeyin sakın..

Son düzenleme:
KK da okuyoruz bebeğim 3 aylık ama hamileyim tekrar...diye konular..
korunmayı ihmal etmemek lazım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…