şu ana kadar diğer arkadaşlara yaptığım yorumları elıntı yaparak sataşan sensin.sen de bunu unutma.
şuan ateşi 37.3 üzerini felan çıkardım...ama dün akşamdan beri bir türlü normale dönmüyor
hayır canım erkek....benim 4 yaşında bir oğlum daha var ama o 3 aylıkken ateşlenmemişti
veya ben hatırlamıyorum...
ASİYİM BEN canım çok geçmiş olsun.
işine karışmak gibi olmasında ateşi endeşeleneck kadar yuksek değil
ama mutlaka yarım fitil ver duşunuda aldırmışsın zaten korkmaa ....
bebişee acil şifalar diliorum
arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var
benim bebişin ateşi çıktı..calpolun hiç faydası oluyor
siz ne kullanıyorsunuz novalgin var ama onu kullanmaya korkuyorum
ne olur yardım yanıyor yavrum
calpol kullandıysan novaljin kullanma ikisi ağır gelebilir
bana gönderme yapan sensin benimle başa çıkamazsın boşa uğraşma ve yorum yapma seninle polimiğe girmek istemiyorum daha fazla
angel nrcn arkadaşım.dur hemen celallenme hemen.ben senin özel mesajını forumdaki mesajından sonra okudum.hay allah aksilik işte.acemiliğim sana denk geldi.çok komik yaaa.bak ben seni face de ekliyorum.sayfama bakarsın,istemezsen reddedersin.bu güzelim cumartesi gününde boşuna germeyelim birbirimizia.s
kızlar beniim çokk büyük bir sorunum war ben doğu mdan sora 40 gün adet gördüm bdahak ay yne gördüm çok acaypti bi çoğaldı bi azaldı
1 hafta oldu biteli ama gene oldum şimdi bu normalmi yaa :bbo:
kızlar beniim çokk büyük bir sorunum war ben doğu mdan sora 40 gün adet gördüm bdahak ay yne gördüm çok acaypti bi çoğaldı bi azaldı
1 hafta oldu biteli ama gene oldum şimdi bu normalmi yaa :bbo:
benım oglum hep aglamaklı pozısyonda
sızınde oylemı
karnını doyurup gazını cıkarınca mızlamaya baslıyor
ya pıspıslıyorum ya sallıyıp uyutuyorum bı sekılde ugrasıp duruyorum
bı yere oturturmak ıstıyorum ordan ona agucuk yapım dıyorum ama durmuyokı
sızınkılerde boylemı yoksa benımkımı boyke normalı hangısı
ben doğumdan sonra 40 gün lohusalık kanaması yaşadım bittikten sonra 1,5 ay sonra adet gördüm 1 hafta..
normaldir bence düzene girmesi zaman alabilir
bir sıkıntısı vardır belki..benim ki öyle değil..
tam olarak oturtma skıncalı..hafif yatar pozisyonda olsun ..
ben loğusalıktan sonra 2. adetme yakın ertes gün hapı almıştım adet oldum 1 hafta sürdü btti 1 hafta sonra tekrar oldum neden arada bir hafta war onu anlamadım çok düzensz diilmi yaa acaba haptan dolayımı oldu ay her defasında hamlemiyim sorusumu gelcek yoksa aklıma ufff-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?