primera merhaba
bende cseninle hemfikirim.keşke grup ilk oluştuğunda özel olsaymış.ben grubu buradaki sohbetten öğrendim.kısaca kk ya üye olmayanda sohbetleri okurken face grubunu öğrenebilir.ancak şöyle bir sorun da var.facedeki resimlerin ve bilgilerin de yazıştığımız kişiolduğu garantilenemez.şahsen tanışmadıktan sonra kesin güvenemezsin.paranoyak olduktan sonra bu işin sonu yok.grup tabii ki özel olsun ama yine de herşeyi açık etmemek lazım.
ben ve çoğu arkadaşım birbirimize bu güveni ve garantiyi verdik öanemli olan samimi olmak zaten hepimiz belirli yaşlardayız ve bunu anlayabiliriz ben temmuz annelerindeki tüm arkadaşlarımı tanıyorum çünki uzun süre paylaşımım oldu sen güven duymazsan karşındakide duymaz bunun nesi garip
arkadaşlar sizede yazayımda yanlış anlaşılmalar olmasın bu arkadaşımız kk de yazıyor face de beni eklemesini istedimki eklese asla açık etmezdim
eklerim dedi ve eklemedi
ama kk de sohbet ortamı var ve banada yazıyo bende face eklemedin beni neden bana yazıyorsun yazma dedim tüm olay bu kadar bana garip geldi hem yazışıp hem eklememesi çünki böyle bir şeyle ilk kez karşılaştım sizlere belki normal gelmiş olabilir
ben ve çoğu arkadaşım birbirimize bu güveni ve garantiyi verdik öanemli olan samimi olmak zaten hepimiz belirli yaşlardayız ve bunu anlayabiliriz ben temmuz annelerindeki tüm arkadaşlarımı tanıyorum çünki uzun süre paylaşımım oldu sen güven duymazsan karşındakide duymaz bunun nesi garip
arkadaşlar sizede yazayımda yanlış anlaşılmalar olmasın bu arkadaşımız kk de yazıyor face de beni eklemesini istedimki eklese asla açık etmezdim
eklerim dedi ve eklemedi
ama kk de sohbet ortamı var ve banada yazıyo bende face eklemedin beni neden bana yazıyorsun yazma dedim tüm olay bu kadar bana garip geldi hem yazışıp hem eklememesi çünki böyle bir şeyle ilk kez karşılaştım sizlere belki normal gelmiş olabilir
bence face de beni eklemedi veya sildi diye düşünmeyinBelki fırsatı olmamıştır canım ona kalırsa ekleyipte silenler var : ))) Adını vernek istemiyorum ama buradan birini ben ekledım ustelık de mesaj atarak nikimi soyleyerek bı sure sonra beni silmiş ??? Belki yanlışlıkla olmustur yada profili sılıp tekrar acmıstır bılmıyorum her ne ise bende muhattap olmuyorum bu kadar cnm sen de oyle yaparsın ...
arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var
benim bebişin ateşi çıktı..calpolun hiç faydası oluyor
siz ne kullanıyorsunuz novalgin var ama onu kullanmaya korkuyorum
ne olur yardım yanıyor yavrum
arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var
benim bebişin ateşi çıktı..calpolun hiç faydası oluyor
siz ne kullanıyorsunuz novalgin var ama onu kullanmaya korkuyorum
ne olur yardım yanıyor yavrum
gecen hafta benim bebişin atesi 39.5 oldu. bız solugu acılde aldık. orda ılık duş aldırdılar. sende hemen soy bebişi ve ılık duş aldır 15 dakıka falan. sonrada paranox fitil al eczaneden ve yarısını ver. 1 saate kadar normale donuyor. bız 1 hafta hasatanede yattık artıuk uzman oldum. cunku hastanedede aynısını yaptılar
bak arkadaşım
şu ana kadar sana hiç cevap vermedim.aslında gerek de yoktu ama uzatıyorsun.ben senin ekle mesajını aldığımda seni linkten eklemeye çalıştım.ama becerememişim.sen 24 saat geçmeden alevlendin.face sayfama ya da maillerime bakma fırsatım olur olmaz diğer mesajlarını görüp cevap yazdım ama sen ortalığı karıştırmıştın bile.en iyisi sen bana ben sana yorum yapmayalım.iyi günler.
Belki fırsatı olmamıştır canım ona kalırsa ekleyipte silenler var : ))) Adını vernek istemiyorum ama buradan birini ben ekledım ustelık de mesaj atarak nikimi soyleyerek bı sure sonra beni silmiş ??? Belki yanlışlıkla olmustur yada profili sılıp tekrar acmıstır bılmıyorum her ne ise bende muhattap olmuyorum bu kadar cnm sen de oyle yaparsın ...
cok ılık su ıle duş en ıyı çözüm.
şuan kaç ateşi?
şuan ateşi 37.3 üzerini felan çıkardım...ama dün akşamdan beri bir türlü normale dönmüyor
evet yorum yapmasan iyi olur çünki yazdıklarına inanmıyorum burada açıklanınca ekledin
ve senin yüzünde hem sohbet edip hemde eklemeyen tanıdık birimi acaba diye kafa yordum çünki böyle şeyler yaşanmış burada
ok yorum yaptığın sürece bende yapıcam bunu aklından çıkarma
bebegın kız mı?
şuan ateşi 37.3 üzerini felan çıkardım...ama dün akşamdan beri bir türlü normale dönmüyor
hayır canım erkek....benim 4 yaşında bir oğlum daha var ama o 3 aylıkken ateşlenmemişti
veya ben hatırlamıyorum...
hayır canım erkek....benim 4 yaşında bir oğlum daha var ama o 3 aylıkken ateşlenmemişti
veya ben hatırlamıyorum.
SEN ATEŞİ DÜŞÜNCE Bİ DOKTORA GÖZTER YİNEDE. İDRAR YOLLARI ENFEKSİYONU OLABILIR. BIZIM KI ÖYLE CIKTI((
37.3 e doktorlar yüksek denıyor. biz panık yapıyoruz ama. duş 10. 15 dakıkadan az olmasın. bize hastanede doktor 15 dakıka duşta tut dedi. sonrada fitili verdi.
evet fitilin yarısını vereceğin değilse ...elim ayağıma dolanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?