ben mecbur kaldım canım hem suyum bitmişti hem bebek dönemedi tabi suyum bitince
benimde 2 tur kordon vardı, gelişi düz olmasına rağmen olmadıkordon dolanmış aşağı inememiş, normali denemedik. normal olsun istiyordum.ama hayırlısıyla kavuştuk olsun..
cnm bazıları profil doldurmasını bilmiyor mesela ben zor zahmet ticer yaptım . Avatar resmımı de zor zahmet yapmıstım şimdı değiştiremıyorum bıle bılmıyorum yanii .. Yada vaktın olmaz yapamazsın kk da herkesın profılı full dolu deil yani ..
ben sigaramı içtim bile canım biz bir yıl oluyo nerdeyse buradayız ve herkezi tanıyoruz dediğin gi,bi birden bire biri ve hiç bir fikir edinemiyosun garip geliyo ben çok okuyan araştırmacı biriyimdir ama insan ölene kadar her gün yeni bir şey öğrenir ve öğrenmeli
diyorumki aslında birbirine zaman tanımalı insanlar ve bir izlenim bırakmaya çalışmalı hiç bir izlenim yoksa tanıyamazsın ve aslında bana göre tanımamalısın
bir hata varsa tek taraflı değil karşılıklıdır bence
Gunaydın kızlar ;
Evet Gökçek valla ben de buraya gırınce cok rahatlıyorum icimi dokuyorum yeri geliyor .
aynen yaa.. saatlerdir geçmişi okuyorum :))
günaydın bu arada herkese..
kızım dünden beri bir huysuz bir huysuz. dua ediyorum düzelsin diye.. sebebini çözemeyince çok üzülüyorum. karnı tok, gazı çıktı, altı temiz. bilmiyorum yaniii hayırlısı. şimdi uyudu maşallahhh
ARKADAŞLAR ben temmuz annelerini bir türlü bulamadım herkeze açık diyorsunuz ama ben büyük harfle yazıyorum bi türlü bulup çıkaramadım biri bana link gönderse yada faceki adımı yazayım birinize özelden üye olan arkadaşlar bana arkadaşlık gönderir mi ?? üye olayım ama bana kim olduğunuzu da özelden yazın ki burdan acaba kim demiyim :)))
bazı haftalarda büyüme atakları olurmuş. o dönemde sebepsiz huy değişikliği, az uyuma çok uyuma vs olabiliyomuş
Haftalar:
5.Hafta
8.Hafta-(bazi bebklerde 9.haftada olabilir)
12.Hafta
15.Hafta(bu seferki atak dönemi 15 ile 19.haftada olabilir yada birkac gün tekrarlayabilir)
23.Hafta(yada 26.Hafta)
34..Hafta(37.haftaya kadar sürebilir yada birkac günlük sürelerle tekrarlayabilir)
42.Hafta(46.haftaya kadar)
51.Hafta( yada 52.)
bazı haftalarda büyüme atakları olurmuş. o dönemde sebepsiz huy değişikliği, az uyuma çok uyuma vs olabiliyomuş
Haftalar:
5.Hafta
8.Hafta-(bazi bebklerde 9.haftada olabilir)
12.Hafta
15.Hafta(bu seferki atak dönemi 15 ile 19.haftada olabilir yada birkac gün tekrarlayabilir)
23.Hafta(yada 26.Hafta)
34..Hafta(37.haftaya kadar sürebilir yada birkac günlük sürelerle tekrarlayabilir)
42.Hafta(46.haftaya kadar)
51.Hafta( yada 52.)
sanırım bizde şuan büyüme ataklarından birini yaşıyoruz birkaç gündür çok huysuz
ben hava değişikliğine bağlamıştım ama belkide büyüyoruzdur :))
15. haftadayız
Kızlar grup hala kapatılmadı herhalde yaa anlamıyorum ben sırf buyzuden gruptan ayrılmıstım .
Ben gruba bisey yazsam butun arkadaslarım gorucek hatta eşim bile yada onun akrabaları ayımız bellı yılımız belli dogum ıcın ustelık nıklerımız de belli ..
Profılımıze gırseler yazmıs oldugumuz butun mesalar carsaf gbi meydanda bence bı an once bu sorun cozulsun yoksa ben bısey yazamıycam bundan sonra gruba .. emınım cogu kısıde oyledır.. Gırıs ancak kurucuya danısılarak ve nıklerı soylenerek yapılmalı ..............
güzelim bizde henüz olmadı huysuzluk maaşallah nasılsın bebiş ve köpiş anlaşıyorlarmı
sanırım bizde şuan büyüme ataklarından birini yaşıyoruz birkaç gündür çok huysuz
ben hava değişikliğine bağlamıştım ama belkide büyüyoruzdur :))
15. haftadayız
Kızlar grup hala kapatılmadı herhalde yaa anlamıyorum ben sırf buyzuden gruptan ayrılmıstım .
Ben gruba bisey yazsam butun arkadaslarım gorucek hatta eşim bile yada onun akrabaları ayımız bellı yılımız belli dogum ıcın ustelık nıklerımız de belli ..
Profılımıze gırseler yazmıs oldugumuz butun mesalar carsaf gbi meydanda bence bı an once bu sorun cozulsun yoksa ben bısey yazamıycam bundan sonra gruba .. emınım cogu kısıde oyledır.. Gırıs ancak kurucuya danısılarak ve nıklerı soylenerek yapılmalı ..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?