2010 Temmuz Anneleri : )

arkadaşlar günaydın.
grubun kapalı olması benim içinde iyi olur.
bende açık konuşmalarda çoğu bilgimi saklıyorum. çünkü öyle zamanlar olduki kendime itiraf edemedikelrimi buralarda paylaştım arkadaşlarla. özelden paylaştık kendimize ait bilgileri. telefonlarımızı aldık verdik sonra. ben bilgilerimi açık sayfalrda paylaşmıyorum. burayada daha önce girmiştim. hep takip ettim ama pek yazmadım çünkü nerdesin nerde oturuyosun napıyosun sorularına cevap versem doğru biçimde kim oldugum anında anlaşılacak vermesem ya da yanlış versem olmayacak. tanıdıklarımdan çok giren var çünkü.
özelden dönüp kendini tanıtan arkadaşlarla paylaşıyoru mbilgilerimi. sevgiler
nikimin facede açık edilmesini istemiyorum, sizlerde etmeyin bence...

Son düzenleme:
Son düzenleme:
site de biraz gerginlik var sanki (
face deki grubun kapalı olması benimde tercihimdir
hatta yapılabiliyorsa üyelik özel davetle olsun

aynen canım kimsenin profili tam dolu değildir heralde, benim hiç bakmak aklıma bile gelmedi :) hiçbirinizin profiline bakmak burda.. facete baktım resimlerinize konuştuğum kişilerin yüzünüde görebilmek adına. ama diğer bilgileri falan pekte önemli değil benim için. ortak konu bebişlerimiz. sorularıma her zaman cevap verip bildiklerinizi anlatıyor olmanız çok güzel ve samimi. teşekkür ederiiiiiimmm o yüzden sizee :) zemuszemus

canım yanlış anlama.merakımdan soruyorum. sigara mı kullanıyorsun?

Gunaydın kızlar ;

Evet Gökçek valla ben de buraya gırınce cok rahatlıyorum icimi dokuyorum yeri geliyor .

Gunaydın kızlar ;

Evet Gökçek valla ben de buraya gırınce cok rahatlıyorum icimi dokuyorum yeri geliyor .

aynen yaa.. saatlerdir geçmişi okuyorum :))

günaydın bu arada herkese..
kızım dünden beri bir huysuz bir huysuz. dua ediyorum düzelsin diye.. sebebini çözemeyince çok üzülüyorum. karnı tok, gazı çıktı, altı temiz. bilmiyorum yaniii hayırlısı. şimdi uyudu maşallahhh

Kızlar elime Realin katalogu gecti size de haber vereyım dedim :

Bebek yorgan yastık takımı : 19 ytl
Nevresim takımı : 9.99 ytl
Nakıslı battanıye : 9 ytl

Ben nevresım takımı arıyordum bide yorgan takımı ılerde lazım olur bugun bakıcam alırım herhalde

bazı haftalarda büyüme atakları olurmuş. o dönemde sebepsiz huy değişikliği, az uyuma çok uyuma vs olabiliyomuş
Haftalar:
5.Hafta
8.Hafta-(bazi bebklerde 9.haftada olabilir)
12.Hafta
15.Hafta(bu seferki atak dönemi 15 ile 19.haftada olabilir yada birkac gün tekrarlayabilir)
23.Hafta(yada 26.Hafta)
34..Hafta(37.haftaya kadar sürebilir yada birkac günlük sürelerle tekrarlayabilir)
42.Hafta(46.haftaya kadar)
51.Hafta( yada 52.)

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞALAR!

krikitos ben özelden face deki adımı soyadımı yazayım.sen beni ekle.sonrasını hallederiz sanırım.pek link göndermeyi falan bilmiyorum ama

sanırım bizde şuan büyüme ataklarından birini yaşıyoruz birkaç gündür çok huysuz
ben hava değişikliğine bağlamıştım ama belkide büyüyoruzdur :))
15. haftadayız

prayforU bu atakları bende duymuştum ama haftaları ile ilgili bilgim yoktu.çok sağol öğrendiğim iyi oldu.bazen kızımı doyuramıyorum ben.

Kızlar grup hala kapatılmadı herhalde yaa anlamıyorum ben sırf buyzuden gruptan ayrılmıstım .
Ben gruba bisey yazsam butun arkadaslarım gorucek hatta eşim bile yada onun akrabaları ayımız bellı yılımız belli dogum ıcın ustelık nıklerımız de belli ..
Profılımıze gırseler yazmıs oldugumuz butun mesalar carsaf gbi meydanda bence bı an once bu sorun cozulsun yoksa ben bısey yazamıycam bundan sonra gruba .. emınım cogu kısıde oyledır.. Gırıs ancak kurucuya danısılarak ve nıklerı soylenerek yapılmalı ..............

sanırım bizde şuan büyüme ataklarından birini yaşıyoruz birkaç gündür çok huysuz
15. haftadayız

güzelim bizde henüz olmadı huysuzluk maaşallah nasılsın bebiş ve köpiş anlaşıyorlarmı

aynen canım bende çok az yada hiç böyle giderse kimin kim olduğu belli değil her hez kafasına göre girip çıkıyo kimi farklı resimle nicle giriyo kadını erkekmi belli değil böyle olmaz bir çözüm bulunmalı

güzelim bizde henüz olmadı huysuzluk maaşallah nasılsın bebiş ve köpiş anlaşıyorlarmı

şuan için bir arada değiller köpeğimiz kendi odasında duruyor
çocuk kapısını köpeğin odasına taktık evin içinde bizi görüyor arada barışı koklamasına izin veriyoruz okadar ama artık yavaş yavaş temas etmelerine izin vercez
çünkü kış geliyo ve evimiz petekli değil malesef

15. haftadayız

benim kızımda dün çok huysuzdu 9.haftasında hep ağladı.ben olayı kakasını yapamadığıan baglamıştım.günde beş kez yapardı dün iki kez yaptı o yüzden heralde dedim demek büyüme atağıymış

primera merhaba

bende cseninle hemfikirim.keşke grup ilk oluştuğunda özel olsaymış.ben grubu buradaki sohbetten öğrendim.kısaca kk ya üye olmayanda sohbetleri okurken face grubunu öğrenebilir.ancak şöyle bir sorun da var.facedeki resimlerin ve bilgilerin de yazıştığımız kişiolduğu garantilenemez.şahsen tanışmadıktan sonra kesin güvenemezsin.paranoyak olduktan sonra bu işin sonu yok.grup tabii ki özel olsun ama yine de herşeyi açık etmemek lazım.

özelden gönderenlere çok teşekkür ederim üye oldum temmuz annelerine sonunda bende :)))

şimdi oğluşlarım ve kocişimle gezmelere gidiyoruz iyi günler herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…