2010 Temmuz Anneleri : )

nerelerdesin nezamandır yoksun bizim türkiyede mavlitler genelde böyle oluyo nedendir bilmem

Ayneeennn

slm kızlar iyi geceler
ben ekim ayı annesiyim
gğüs ucu çatlakları için öneriniz varmı
ağlayarak emziriyorum bebeğimi
çok kötü çatladı ucu göğsümün

Slikon meme ucu kullanmıstım ben sonra emzırdıkce kendılıgınden gosguslerım yumusadı bı sure sonra cıkarttım dırek memeyle emzırdım .

tşkler cnm a.s.
bnde lansinoh kullanıyorum hemde doğurmadan 1 ay önce başlamıştım ama çok vahim durumdayım
ağlayarakk emziriyorum bebeğimi
bide sarılık çıktı mecbur emzirem lazım bebişi sık sık
bepanten sürdüm bar dvm ediyim
eşim az önce gene gitti fito diye bi krem aldı eczaneden

bende olmadı göğüs ucumda bişey ama valla burda okumuştum bepanten iyi geliyormuş.emzirmeden ama yıka her seferinde göğüs ucunu

tşkler cnm a.s.
aynı bennnn kaç krem oldu kaaaçççç
ay işkence resmen
ben byle acı görmedim
sezeryan oldum o bile bu kadar acımadı ya

Sonbahar yeme durumu nasıl peki istahın nasıl ? benım bazen azalıyor bazen cogalıyor . Mesela suanda cıkolata olsa anında hoop mıdeye ..

canım ben 74 düm 9. ayda şimdi 58 olmuşum ama uyku düzensizliğinden diyolar çukulata falan yiyceksen üçde birini ve yavaş ye

ben mevlüt falan yapmadım..hem doğru dürüst tanıdığım hiç kimse yok burada hem de evimde kendimize bile yemek yapamazken elaleme hizmet edemem...:1no2:

aynı acıyı bende çektiğim için iyi biliyorum resmen ciğerlerimi yerinden söküyorlardı benim bebek 2.5 aylık daha yeni yeni geçti şimdi zevkli emziriyordum diğer türlü emzirmek istemiyorumdım bebek kan emiyordu kustuğunda kan kusuyordu ama hiçbir zaman pes etmedim emzirdim vede sık emzirmek te geçiriyor haberin olsun
bende lansolin fito ve bepanrten kullandım ama işe yaramadı.

şayet... olurda birgün.. tekrar bebek sahibi olmak istersek bu göğüs ucu yarası yinemi olacak?? ama çok acıyo yaa... aklıma geldikçe irkiliyorum.

şayet... olurda birgün.. tekrar bebek sahibi olmak istersek bu göğüs ucu yarası yinemi olacak?? ama çok acıyo yaa... aklıma geldikçe irkiliyorum.
bende bunu çok merak ediyorum ama bana hep diyorlardı ki ilk bebek mii acaba ilk bebekte mi oluyo yoksam sonra memeler evrim mi geçiriooCADIARZU
ama daha profösyönelllll oliiiceeğimm için problem yok şapbur şupbur ıslatcam tek çözümü bu birde göğüler çok sütle dolmadan sağıcam o da çatlatıyor kızlarkaydirigubbakcemile2

oooooooo herkes ayakta bebeklerle kocalarınızı uyuttunuz nette takılıyosunuz dmii hihoyyt

Son düzenleme:
bebişimi uyuttuum kocişim izinde playstain oynuoo beni bekliolülülülülülü:lepi:ama ben nette takılıom:jeyyar:

izindeyse sonra takılırsınız kocişinle kaydirigubbakcemile geceler çuvalamı grdii sankii :roflol::roflol::roflol:

oooooooo herkes ayakta bebeklerle kocalarınızı uyuttunuz nette takılıyosunuz dmii hihoyyt

benim eşimde kızımda uyuyor ailecek salona yayılmış durumdayız. ee toparlamakta bana düşüyor. bu akşam birde kombiyi yaktım kızım bıcı bıcıda üşümesin diye piştim, piştim... sabah oldumu gözümü açamıyorum uykusuzluktan ama geceleride yatmak bilmiyorum cnm istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…