canım krem mrem yalan en az 4 tane denedim.(işe yaramadı)
her emzirmeden önce meme ucunu ıslat emdikten sonra da kendi sütünle sil
çünkü gögüs çatlaklar meme ucu kuru olduğu için bebekte kuru alırsa ağzına çekince çatlıo o yüzden nemlendir
valla beni mevlüt gözümün öünündenfilm şerdi gibi geçtiii
mevlüt şekerleri resmen yağmalandı görmemişler gibi bir kişi3-5 tane aldıı diğerlerine kalmadı hani kına gecelerinde kuruyemişi yağmalarlarya aynen öyle oldukafamçokkarıştı
slm kızlar iyi geceler
ben ekim ayı annesiyim
gğüs ucu çatlakları için öneriniz varmı
ağlayarak emziriyorum bebeğimi
çok kötü çatladı ucu göğsümün
tşkler cnm a.s.
hadi gözün aydın bebişini almışsın yanına.inan neler denedim neler sadece bepanten fayda etti. lansinoh bende işe yaramadı. ama sakın acıyor diye emzirmeyi bırakma olurmu ben emzirmek istemezdim çok ağlardım. bepanten iyileştirdi şuan pompayı son ayarda kullanıyorum göğüs uçlarım acıya duyarsızlaştı sanırım.
bende olmadı göğüs ucumda bişey ama valla burda okumuştum bepanten iyi geliyormuş.emzirmeden ama yıka her seferinde göğüs ucunu
canım krem mrem yalan en az 4 tane denedim.(işe yaramadı)
her emzirmeden önce meme ucunu ıslat emdikten sonra da kendi sütünle sil
çünkü gögüs çatlaklar meme ucu kuru olduğu için bebekte kuru alırsa ağzına çekince çatlıo o yüzden nemlendir
meleğim almıyoki silikon ucuSlikon meme ucu kullanmıstım ben sonra emzırdıkce kendılıgınden gosguslerım yumusadı bı sure sonra cıkarttım dırek memeyle emzırdım .
Sonbahar yeme durumu nasıl peki istahın nasıl ? benım bazen azalıyor bazen cogalıyor . Mesela suanda cıkolata olsa anında hoop mıdeye ..
aynı acıyı bende çektiğim için iyi biliyorum resmen ciğerlerimi yerinden söküyorlardı benim bebek 2.5 aylık daha yeni yeni geçti şimdi zevkli emziriyordum diğer türlü emzirmek istemiyorumdım bebek kan emiyordu kustuğunda kan kusuyordu ama hiçbir zaman pes etmedim emzirdim vede sık emzirmek te geçiriyor haberin olsuntşkler cnm a.s.
bnde lansinoh kullanıyorum hemde doğurmadan 1 ay önce başlamıştım ama çok vahim durumdayım
ağlayarakk emziriyorum bebeğimi
bide sarılık çıktı mecbur emzirem lazım bebişi sık sık
bepanten sürdüm bar dvm ediyim
eşim az önce gene gitti fito diye bi krem aldı eczaneden
tşkler cnm a.s.
aynı bennnn kaç krem oldu kaaaçççç
ay işkence resmen
ben byle acı görmedim
sezeryan oldum o bile bu kadar acımadı ya
bende bunu çok merak ediyorum ama bana hep diyorlardı ki ilk bebek mii acaba ilk bebekte mi oluyo yoksam sonra memeler evrim mi geçiriooCADIARZUşayet... olurda birgün.. tekrar bebek sahibi olmak istersek bu göğüs ucu yarası yinemi olacak?? ama çok acıyo yaa... aklıma geldikçe irkiliyorum.
sonbaharcım biz seninle aynı gün doğuma girmişiz kaçta doğdu meleğin senin benim akşam 20.15 de:kedi:bugün tam 1 yıl 1 günlük evliyim :asigim: ve 2,5 aylık kızım var :ecrin_bebek:
bebişimi uyuttuum kocişim izinde playstain oynuoo beni bekliolülülülülülü:lepi:ama ben nette takılıom:jeyyar:oooooooo herkes ayakta bebeklerle kocalarınızı uyuttunuz nette takılıyosunuz dmii
sonbaharcım biz seninle aynı gün doğuma girmişiz kaçta doğdu meleğin senin benim akşam 20.15 de:kedi:
bebişimi uyuttuum kocişim izinde playstain oynuoo beni bekliolülülülülülü:lepi:ama ben nette takılıom:jeyyar:
artık seneye doğum ünü fotolarını beraber eklerizbenkide tam 1759 da yanağıma dokunduruldu... :1rolleyes:
oooooooo herkes ayakta bebeklerle kocalarınızı uyuttunuz nette takılıyosunuz dmii hihoyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?