geceleri ben çuvala sokup ağzını iyice bağlıyorumm:jeyyar:sengözlerimebaksanabizindeyse sonra takılırsınız kocişinle kaydirigubbakcemile geceler çuvalamı grdii sankii :roflol::roflol::roflol:
ben mevlüt falan yapmadım..hem doğru dürüst tanıdığım hiç kimse yok burada hem de evimde kendimize bile yemek yapamazken elaleme hizmet edemem...:1no2:
şayet... olurda birgün.. tekrar bebek sahibi olmak istersek bu göğüs ucu yarası yinemi olacak?? ama çok acıyo yaa... aklıma geldikçe irkiliyorum.
benim eşimde kızımda uyuyor ailecek salona yayılmış durumdayız. ee toparlamakta bana düşüyor. bu akşam birde kombiyi yaktım kızım bıcı bıcıda üşümesin diye piştim, piştim... sabah oldumu gözümü açamıyorum uykusuzluktan ama geceleride yatmak bilmiyorum cnm istemiyor
ohhh saatler olsun prensesime bu arada mewlütünüde Allah kabul etsnnbenim eşimde kızımda uyuyor ailecek salona yayılmış durumdayız. ee toparlamakta bana düşüyor. bu akşam birde kombiyi yaktım kızım bıcı bıcıda üşümesin diye piştim, piştim... sabah oldumu gözümü açamıyorum uykusuzluktan ama geceleride yatmak bilmiyorum cnm istemiyor
geceleri ben çuvala sokup ağzını iyice bağlıyorumm:jeyyar:sengözlerimebaksanab
kombi için erken değilmi canım sabah açmadığında üşürse
şaka şaka sempatiksalakcinniben kaçarrr işlerim var hal edeceğim:CüvCüv:ohhh saatler olsun prensesime bu arada mewlütünüde Allah kabul etsnn
hayırlı bir ewlat olsun inşallah...bende aynı öleyim sabah kalkamayacağım yine işleri kim yapcaksa sanki:bbo:
aaaaaaaaa çok ayıp walla kocşe öle yapılırmı hçççç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dışaırda ayaz var desem yeridir burası o kadar soğukki... aslında erken ama bundan sonra hava böyle giderse düşük ayarda sürekli açık kalacakmış babamız öyle diyo. ben az önce kapattımki.. burda sıcaktan patlamaya niyetim yok walla
şaka şaka sempatiksalakcinniben kaçarrr işlerim var hal edeceğim:CüvCüv:
kızlar ii geceler
iyi geceler kızlar
bir yanda yatanlar bir yanda kalkanlar :)
hoşgeldin medaa
kocam çağırıyo bende kaçıyorummm kızlarr öpüorum hepinzi kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
iyi geceler :))
kışın bizim ön balkon büyük ve panjur var duman orda kalıcak ısınma olarak klima kullanıyoruz çünki altınoluk köy statüsünde doğalgaz yok 23-24 oluyo ev hiç daha yükseğe çıkmıyo genelde salonu kullanıcaz ah ah burayada doğalgaz gelse keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?