2010 Temmuz Anneleri : )

ben mevlüt falan yapmadım..hem doğru dürüst tanıdığım hiç kimse yok burada hem de evimde kendimize bile yemek yapamazken elaleme hizmet edemem...:1no2:

önemli değil canım boş bir vaktinde bir yasin okursun sonuçta amaç dua okunması mevlitler gelenek oluyo illa yapmak gerekmez

şayet... olurda birgün.. tekrar bebek sahibi olmak istersek bu göğüs ucu yarası yinemi olacak?? ama çok acıyo yaa... aklıma geldikçe irkiliyorum.

sen bir yerde hata yaptın bence benimki hiç yara olmadı krem almıştım göğüs için hiç açılmadı onu geri verip nemledirici aldım

kombi için erken değilmi canım sabah açmadığında üşürse

ohhh saatler olsun prensesime bu arada mewlütünüde Allah kabul etsnn
hayırlı bir ewlat olsun inşallah...bende aynı öleyim sabah kalkamayacağım yine işleri kim yapcaksa sanki:bbo:
geceleri ben çuvala sokup ağzını iyice bağlıyorumm:jeyyar:sengözlerimebaksanab

aaaaaaaaa çok ayıp walla kocşe öle yapılırmı hçççç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kombi için erken değilmi canım sabah açmadığında üşürse

dışaırda ayaz var desem yeridir burası o kadar soğukki... aslında erken ama bundan sonra hava böyle giderse düşük ayarda sürekli açık kalacakmış babamız öyle diyo. ben az önce kapattımki.. burda sıcaktan patlamaya niyetim yok walla

şaka şaka sempatiksalakcinniben kaçarrr işlerim var hal edeceğim:CüvCüv:

kızlar ii geceler

zaten doktorun bize dediği bir sıcak bir soğuk olması bebeği etkilermiş hem aynı olacaksa problem yok

herkes yatmış galiba az evvel okumaya yetişemiyordum
şimdi kimse kalmamış

kocam çağırıyo bende kaçıyorummm kızlarr öpüorum hepinzi kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

kışın bizim ön balkon büyük ve panjur var duman orda kalıcak ısınma olarak klima kullanıyoruz çünki altınoluk köy statüsünde doğalgaz yok 23-24 oluyo ev hiç daha yükseğe çıkmıyo genelde salonu kullanıcaz ah ah burayada doğalgaz gelse keşke

bizde de klima var ama eşim elektrik faturasının altından kalkamyız diyo
gene mecbur sobayı kurcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…