2010 Temmuz Anneleri : )

klima zaten yeterine ısınma sağlar bence soba yakmandan iyidir hiç değilse külü yok pisliği yok. eskiden bizim ev sobalıydı annem erkenden kalkar önce sobayı yakar sonra kahvaltı hazırlardı. klima hiç değilse temiz temiz bizdede klima var ama ben klimayı çok aşırı soğuk olursa takviye olsun diye yakarım. şuan sadece salonun ve yatak odasının peteği açık diğer odaların peteklerini kapattık.

bizde de klima var ama eşim elektrik faturasının altından kalkamyız diyo
gene mecbur sobayı kurcaz

meda sende sobanı güzelce yakarsın eğer çok sıkışırsan bebek hiç durmazsa sobayı yakacak halin olmazsa o zaman klimayı çalıştırırsın. elektirik faturası çok gelir ama diğer türlüde odun kömür parası var. aslında hesaplarsanız belkide birbirine denktir.

doğalgaz sobası canım :))
ama genede ben istemiyorum evin içinde yer kaplıyo
gerçi meda soba olduğu zaman onun yanından ayrılmıyo barış rahat gezer oda da

bizde de klima var ama eşim elektrik faturasının altından kalkamyız diyo
gene mecbur sobayı kurcaz

canım geçen kış en soğukta 2 aylık 490 ödedik bir ayda 200 ödedik sonra normale dödü fatura bize 700 e maloldu geçen kış ama sonbaharın dediği gibi kömürde pahalıki 500 ödedi komşumuz kömüre biz 700 ödedik

ay ne şanslısın doğalgazmış pisliği yok kömür olsa çin işkencesi aman yer kaplasada tertemiz hemde kışın durucak sadece

biz geçen kış doğalgaza ayda en fazla 40 lira ödedik
geç saatlere kadar çalıştığımız ve çoğu zaman dışarda olduğumuz için :))
bu sene ne kadar gelir bilmem

medanın anlamı neydi bu arada

biz geçen kış doğalgaza ayda en fazla 40 lira ödedik
geç saatlere kadar çalıştığımız ve çoğu zaman dışarda olduğumuz için :))
bu sene ne kadar gelir bilmem

çok ucuz ya vallahi büyük şehirde yaşamanın avantajı sırf bu yüzden kış gelsin istemiyorum yatak odasında salonda bilgisayarın olduğu odada klima var tedaşamı çalışıyoruz biz

medanın anlamı neydi bu arada

eşimin adının tersi
ama kaynanam çok kızdığı için (peygamber adı olmasından dolayı )
bi araştırma yaptım ve dini bi sitede medanın arapçada son anlamına geldiğini öğrendim sonrasında herkes kabullendi

çok ucuz ya vallahi büyük şehirde yaşamanın avantajı sırf bu yüzden kış gelsin istemiyorum yatak odasında salonda bilgisayarın olduğu odada klima var tedaşamı çalışıyoruz biz

amann büyük şehir pahalı boşver
iki sokak ötedeki annemler soğuk aylarda 150-200 lira doğalgaz ödüyo (evleri petekli)
biz pek evde durmadığımızdan öyle geliyordu :))

kızlar bende yavaş yavaş kaçıyorum kendinize iyi bakın. yarın akşam misafir gelecek. birkaç saat uyumam lazım nasılsa kızım 5 de uyanır o zamana kdr yatıyım sonra o uyudukça taksit taksit işlerimi yaparım. kendinize iyi bakın. iyigeceler...

iyi geceler
bizde yatıyoz :))

iyi geceler kızlar

Aa ben de yen, gırebılmıstım ama herkesın uykusu gelmııs .. Benım bılgısayarım bozuldu kızlar yorgunluktan almaya calısırken dusurdum koltugun kol kısmından yere dustu ters olarak :)) Sarjı bıttı sımdı sarj olmuyor sımdılık esımın pc den gırıyorum . yapılana kadar gıremıycem sanırım ( neyse arada takıp ederım esım verırse herkese ıyı geceler ..

doğal gaz artık çok pahallandı..Doğru dürüst yakmadığımız halde çok gelmişti .. üstelik ısınamamıştık ta..apartmanca doğal gaza geçmiştik..daha önce kömür kaloriferi yanıyordu..kışın evde şortla dolaşıyordum..süperdi yani..aslında eski sobalı dönemleri özlüyorum..:) tek odada yanardı,herkes o odada olurdu.oda dışına çıktığımızda üşürdük..kestaneler ve demlenmekte olan çay sobanın üzerinden eksik olmazdı..vezüv gaz sobası ve auer odun kömür sobası....boshayallersmile Nostalji işte.......

canım ben de senin gibiyim.
istanbulda kendi evimdeyken daha sakindi kızım
ama ankaraya annemlere geldiğimizden beri çok fena.
annem var iyi ki.
sabahları alıyo hatta 4te falan çoğu zaman.
çok zor çok....

bahsettiğin şey ne canım nasıl birşey?

hurinin tavsiye ettiği bit kitap vardı onda kendi kendine uyuması için 5 günlük bir uygulama varmış.
adını hatırlamıyorum ama huri okursa yazar bize..

günaydın kızlar....
oğlum beşiğinde dünyanın en harika lezzetini tadıyormuş gibi şappur şuppur ellerini emiyor delikafadulden müdahele etmem lazım sempatiksalakcinni

günaydın kızlar....
oğlum beşiğinde dünyanın en harika lezzetini tadıyormuş gibi şappur şuppur ellerini emiyor delikafadulden müdahele etmem lazım sempatiksalakcinni

bizimki bıraktı artık elini emme olayını çok acıkınca yapıyordu önceden.şimdi moda elini yalamak :) o minik parmaklarını yalıyor küçücük diliyle :icecream:

Çukurova mezunuyum canım.Ah benim güzel kampüsüm, güzel memleketim.

merhaba arkadaşım.madem arkadaşların hatice demiyor bende diğer adını kullanayım müsaade edersen.insanın okul anıları zaman eçtikçe daha kıymetli oluyor değil mi?zamanında değerini bilememişiz.

merhaba huri

ben de ilk olarak nuk almıştım.beğendiremedim bizimkine.chicco da aldım,bebedor da aldım olmadı.şimdi avent deniycem bakalım.onlarda 2 li satılıyor.beğenmezse emzik parasından batıcaz valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…