bizde de klima var ama eşim elektrik faturasının altından kalkamyız diyo
gene mecbur sobayı kurcaz
klima zaten yeterine ısınma sağlar bence soba yakmandan iyidir hiç değilse külü yok pisliği yok. eskiden bizim ev sobalıydı annem erkenden kalkar önce sobayı yakar sonra kahvaltı hazırlardı. klima hiç değilse temiz temiz bizdede klima var ama ben klimayı çok aşırı soğuk olursa takviye olsun diye yakarım. şuan sadece salonun ve yatak odasının peteği açık diğer odaların peteklerini kapattık.
bizde de klima var ama eşim elektrik faturasının altından kalkamyız diyo
gene mecbur sobayı kurcaz
doğalgaz sobası canım :))
ama genede ben istemiyorum evin içinde yer kaplıyo
gerçi meda soba olduğu zaman onun yanından ayrılmıyo barış rahat gezer oda da
canım geçen kış en soğukta 2 aylık 490 ödedik bir ayda 200 ödedik sonra normale dödü fatura bize 700 e maloldu geçen kış ama sonbaharın dediği gibi kömürde pahalıki 500 ödedi komşumuz kömüre biz 700 ödedik
doğalgaz sobası canım :))
ama genede ben istemiyorum evin içinde yer kaplıyo
gerçi meda soba olduğu zaman onun yanından ayrılmıyo barış rahat gezer oda da
biz geçen kış doğalgaza ayda en fazla 40 lira ödedik
geç saatlere kadar çalıştığımız ve çoğu zaman dışarda olduğumuz için :))
bu sene ne kadar gelir bilmem
medanın anlamı neydi bu arada
çok ucuz ya vallahi büyük şehirde yaşamanın avantajı sırf bu yüzden kış gelsin istemiyorum yatak odasında salonda bilgisayarın olduğu odada klima var tedaşamı çalışıyoruz biz
kızlar bende yavaş yavaş kaçıyorum kendinize iyi bakın. yarın akşam misafir gelecek. birkaç saat uyumam lazım nasılsa kızım 5 de uyanır o zamana kdr yatıyım sonra o uyudukça taksit taksit işlerimi yaparım. kendinize iyi bakın. iyigeceler...
ben tugla yapabılıyorum cnm
hanı 3lu trabzan dıyorlarya oyle ama oyle sert oluyor sapka olurda atkı guzel olmaz
degısık ornekler var bı orgu dergısı al bak bence semalı anlatıyor falan yada netten arastır cok guzel orneklerı var
sana cok ozendım ben buraya haftada 1 defa 5 dk bakabılıyorum nerdeee örgu yapmak vs
oglum cok asabı ve aglıyor hep
ne kadar zormus ben boyle dusunmemeıstım
kolık ve gaz sancısı nedır bılmıyordum
altını degsıtırcem doyurucam uyuyacak sanıyordum
oysakı her gun bebegım aglıyor ben aglıyorum cok zormus
canım benim keşke şu anadizi dedimi alsaydın.benim kızımda hep kucak istiyordu.devamlı kucakda gezdiriyorduk.şükürler olsun bunda sürekli uyuyor.uymadıpı zamanlarda agulaşıyoruz.55 tl aslında bişey deil he yere veriyoruz.sallanınca gazıda çıkıyor.bende kızımın gazını çıkaramıyordum.şimdi kendilinden atıyor.doktor bana demişti senin kızın gaza çok meyiilli.şunu yeme bunu yeme saydı ama yinede gaz oluyordu.şükür geçti:lepi:
benim oğlumda aynı cnm inan yemek yapmaya bile wakt bulamıyorum bazen lavaboya gdemiyorumm uyutmak bır mesele ana kucağına yatırıyorum mutfağa yanıma götürüyorum yemek yaparken sürekli konuşuyorumm yoksa ağlıyo yalnız kalnca üstelık bide taşınacağız eşya topluyorum we de yalnızımm bende hep okuyorum burda beşiiğinde kendiliğinden uyudu ana kucağında falan çok ımreniyorum bende ama naapcaksın bizim bebeklerimz böylee alışmadan mı dicem ben hiç beşğinden falan almadım çocuğu ama ynede huysuz düzenimi oturtsam bi ağlasada yalwarsa da bişilere alıştırayım diorum
geçenlerde beşiğine bıraktım tam yarım saaat hiç durmadan ağladı sonuç 0 yani alışmasıda baya bi zor olacak :bbo: :bbo::bbo:
günaydın kızlar....
oğlum beşiğinde dünyanın en harika lezzetini tadıyormuş gibi şappur şuppur ellerini emiyor delikafadulden müdahele etmem lazım sempatiksalakcinni
Çukurova mezunuyum canım.Ah benim güzel kampüsüm, güzel memleketim.
genelde bebekler nuk markayı çabuk alıyorlar ben salak gibi her markadan aldım en son nuk aldım hiç birini almadı ağızına en son nuk aldı,2 dakka tutuyorsa bir emziği onu sevecek demektir sürekli tık ağızına her dakka elin emzik ve bebeğin ağızında olsun pes etme 10 güne kadar emziğe alışır..
kaynanam zorla tuturdu ipeğe birde verirken " buna alış yoksa sana bakmam " diyordu hahahaha alıştı şimdi çok bakıyorrrrr...demin aradım ipeği sana bırakıp biraz karı koca cadeye turlayacağız diyecektim nerde kadın gezmelere gitmiş bile sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?