hepinizden büyüğüm,susun bakiiim aaaaalmaz:
barışın,unutun bu gereksiz tartışmayı,kinlenmeyin..hepimiz anneyiz ve bebeklerimizin iyiliğini düşünüyoruz,buraya da birbirimizin tecrubelerinden yararlanıp fikir alış verişi yapmaya geldik değil mi ?:1hug:
Arkadaşlar bence kimse kimseyi kırmasın lütfen .."senin bebeğin zayıf,sütüm az sana mı düştü"çok çirkin bunlar..... güzel güzel paylaşımlarımızı anlatalım birbirimize..lütfennn.............
ben kudurmadım normal dogum die herşey kısmet seviyeni gösterdın sensen selva 82 yle birlikte bana normal doğum konusun da tavır almıştın bravo hiç unutmamışsın senin seviyene ben inmiycem asıl
küçük basit ve seviyesiz olan sensin
benimde arkadasımın bebegi susuz kaldı ama kılo alımının bunla alakası yok ama neyse ne olur gir senin yorumlarına tecrübene ihtiyacımız var kaydirigubbakcemile3
sen selva 82 yle birlikte bana normal doğum konusun da tavır almıştın bravo hiç unutmamışsın senin seviyene ben inmiycem asıl
canımm ben sanada yazdım sen tşk etiin ben stün az bebeği besleyemiorsun demedimkii
bunu yersen şunu yersen süt artar dedim o kadar benimde başıma geldi çünkü
Konuyu değiştirelim..... benim yine uykusuzluk hallerimden birini yazayım..
Sabaha kadar oğlum uyumadıydı sabaha karşı uyudu bende yeni uykuya daldıydım kızım okula giderken beni ve kardeşini öpmeye geldiğinde kızıma Allah zihin açıklığı versin, diyeceğime Allah rahatlık versin dedim :roflol:tabi aklım uykuda olunca..
Sizde de bu tür şeyler oluyor mu..
eşime baba dedim bir kaç kezohaoldumsmile
canımm ben sanada yazdım sen tşk etiin ben stün az bebeği besleyemiorsun demedimkii
bunu yersen şunu yersen süt artar dedim o kadar benimde başıma geldi çünkü
ortalık azıcık karışmış mı ne? :uhm:
Hatırlatma şeker...yerimseniben
ben de yastığı emzirmeye çalıştım bir kez.
bir de bebeğime ablacım dedimlaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahah bende kayınpederime aşkım demiştim o geldi aklıma şimdi :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?