2010 Temmuz Anneleri : )

Arkadaşlar bence kimse kimseyi kırmasın lütfen .."senin bebeğin zayıf,sütüm az sana mı düştü"çok çirkin bunlar..... güzel güzel paylaşımlarımızı anlatalım birbirimize..lütfennn.............

canım biz susuyoruzz o bütün üyelere yetişior baksana ...
herkeze dizdirdi valla helal olsun millete karşı neler düşünüyormuşşş
burda tartışmak büyük ayıp bencee
herkez fikrini söylüor durum buuu benm çocuğumla ilgilenmedimi bile yazmış sen olsan ne derdın

canımm ben sanada yazdım sen tşk etiin ben stün az bebeği besleyemiorsun demedimkii
bunu yersen şunu yersen süt artar dedim o kadar benimde başıma geldi çünkü

arkadaşlar ,farkederlerse ceza verebilirler,hiç gereği yok..

Konuyu değiştirelim..... benim yine uykusuzluk hallerimden birini yazayım..

Sabaha kadar oğlum uyumadıydı sabaha karşı uyudu bende yeni uykuya daldıydım kızım okula giderken beni ve kardeşini öpmeye geldiğinde kızıma Allah zihin açıklığı versin, diyeceğime Allah rahatlık versin dedim :roflol:tabi aklım uykuda olunca..

Sizde de bu tür şeyler oluyor mu..

benimde arkadasımın bebegi susuz kaldı ama kılo alımının bunla alakası yok ama neyse ne olur gir senin yorumlarına tecrübene ihtiyacımız var kaydirigubbakcemile3

SEN İSTEDİĞİN GİBİ DÜŞÜN SENİ ALLAHA HAVALE ETTİM SUYU HİÇ KALMAYAN BEBEK BESLENEMEZ MERAK EDEN ARKADAŞLAR NETTEN ARAŞTIRSIN SEN KENDİ BOŞ KAFANLA ARKADAŞLARA BENDEN DAHA YARARLI OLURSUN BENCE SANA DAHA ÇOK İHTİYAÇLARI VARkötükedihüso

sen selva 82 yle birlikte bana normal doğum konusun da tavır almıştın bravo hiç unutmamışsın senin seviyene ben inmiycem asıl

bak herkesi listeye yazmış şu bana bunu dedi şu bana böyle tavır aldı.
arkadaşım biz seni tanıyo muyuz biliyo muyuz tavır alalım.
seviyeyi aşağı çeken sensin bu topiğe bir daha girmemeye karar verdiysen kimseden birşey eksilmez.
sütünle ilgili yorum yapılmasını istemiyosan buna üzülüyosan benim normal isteyip sezeryanla doğum yapmamla ilgili yorum da yapmaman gerekir.
yasminin bebe bisküvisine tepki göstermeyen herkes senin sigara içmene de tepki göstermedi demek ki senin yanlış anladığın birşeyler var...

canımm ben sanada yazdım sen tşk etiin ben stün az bebeği besleyemiorsun demedimkii

Evet tatlım teşekkür ettim çünkü,tecrübeni paylaştın benimle,moralimi düzelttin..Yine teşekkürlerrr kaydirigubbakcemile3

eşime baba dedim bir kaç kezohaoldumsmile

Bi kerede gögüsüm açıkta uyumuşum uyandığımda emzirdim mi emzirmedim mi anlayamadım göğüsümü elle kontrol ettim boş mu dolu mu diye...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Uykusuzluk insana neler yaptırıyor...

Son düzenleme:

çok güzel kıvırıyosunu vallahi sayenizde insanları bir kez daha tanımış oldum

ben de yastığı emzirmeye çalıştım bir kez.
bir de bebeğime ablacım dedimlaelaelaelaelae

eheheheeee delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahah bende kayınpederime aşkım demiştim o geldi aklıma şimdi :kedi:

akannehirsempatiksalakcinni hihi amanın..ne dedi ??sempatiksalakcinni:kedi:

aysecinarli, kefiri neyle verebilirim başka sade versem olurmuu acaba bnm oğlum çok gazlı çözmedik o sorununu bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…