2010 Temmuz Anneleri : )

kızlaar lütfen bebeğimin iylği için söylediğinizi bilyorum ikinizde birbrinizi kırmayın kendmi kötü hissediyorum ben :çok üzgünüm:

bak esmacım takip et bu yazıyı senin yazından sonra yasmin arkadaşımız yazmış demekki ben yanlış anlamamışım oda kırıcı olduğunu düşünmüş yazının

kefir çok faydalı gerçekten ama inek sütünden mayalandığı için ben tereddütlüyüm.
biz evde kendimiz keçi sütüyle mayalasak olur mu acaba?
keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş...

Bu arada kızlar bebeğim hep kucakta gezdirerek uyumaya alışmıştı ,nasıl alıştı hiç bilmiyorum ama çok yorucu olmaya başlamıştı benim için ..çok şükür bir kaçgündür uğraşıyorum ayakta hafif hafif salllaamaya alıştırdım..Sizin bebekler nasıl uyuyor kızlar??Aslında hiç sallamasam daha iyi...

arkadaşlar yasmin arkadaşımızın 2 buçuk aylık bebeğine bisküvi yedirmesi neden tepki almıyorda mama vermesi tepki alıyor anlamadım

ben eve gidene kadar kayınvalidem ayağında yada na kucağnda sallıormuş yoksa uyumuyormuş

Taze üzümde sütü çok artırıyor ben hergün yiyiyorum faydasını gördüm..

Benim oğlum çok kusuyor , fazla içtiğini kusuyor sanırım..

arkadaşlar yasmin arkadaşımızın 2 buçuk aylık bebeğine bisküvi yedirmesi neden tepki almıyorda mama vermesi tepki alıyor anlamadım

mama vermesi tepki mi aldı?

ben kaçırmışım neyse..

mama bebeklerde bazen kaçınılmaz oluyor..
ben vermiyorum en son tatildeyken eylül ortasında vermiştim son gece.

çok çok çok mızmızlanırsa bazen farklı bir tat olsun diye veriyorum..

bisküvi vs olayları için henüz çok erken diye vermiyorum...

sütüm de yetiyor çok şükür..

bisküvi vs.. veren arkadaşlar kendileri bilir..birşey diyemeyiz..ancak ne gerek var? deriz belki geçeriz...bu konular kırılmaya açık konular çnkü..

SEN NERDEN BİLİYOSUN SÜTÜM NEDEN AZ OLDUĞUNU DOKTORMUSUN SANA NE BENİM SÜTÜMÜN AZ OLMASINDAN TASASI SANAMI DÜŞTÜ İSTER SÜT VERİİRİM İSTER MAMA kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Taze üzümde sütü çok artırıyor ben hergün yiyiyorum faydasını gördüm..

Benim oğlum çok kusuyor , fazla içtiğini kusuyor sanırım..

evt üzüm meyve hurma doğal şekerli şeyler arttırıyor..
ben sütle ilgili şunu söyliyim kendimde gördüğüm..

ben bir önceki gün iyi yediysem yeni her türlü gıda diyim (iyi derken baklava börek demek istemiyorım) yani normal gıdamı aldıysam kısmadıysam, ertesi sabah göğüslerim taş gibi kalkıyorum yani süt dolu..

ama 1-2 gün azıcık kısayım dedim o günler göğüslerim normal kalktım..tabii yine sütüm vardı ama taş gibi şişmiş değildi göğüslerim...

sütün doğru alınan gıdayla alakası kesinlikle var..

yani karışmayayım diyorum ama çok uzattın bence.
illaki tepki mi göstermek gerekiyo,
ya da tecrübe yaşla mı geliyo hep...
geçen de facebook la ilgili bir tartışmanın baş kahramanıydın.
burda paylaşım yapıyoruz herkes bildiğini yaşadığını yazıyor gerginlik yaratmaya ne gerek var...alsanaalsanasmile

sen kendi evladınla yeterince ilgilimisin onu düşün bence benim sütümü düşünücene

Benim arkadaşım sütüm az diyip duruyordu sonra bebeğe cicibebeyle ve mamayla besledi. Hiç uğraşmadı sütüm çoğalsın diye ona sağmasını, sağdıkça çoğalacağını söyledim yemene dikkat et dedim. Ama dinlemedi tabi uğraşması var ver mamayı doysun..şimdi bana soruyor tek anne sütümü veriyorsun diye evet diyorum senin varda veriyorsun diyor ..Hiç bir şey uğraşmadan olmuyor Gögüs uclarım felaket acıdığı halde emzirmeyi bırakmadım..

geçmişi okursan ne denilmek istediğini anlarsın canım
mama verilen eleştirilmior sütü az olana sut yapıcı şeyler öenerilior

SENİN DERDİNİ BİLİYORUM BEN NORMAL DOĞUMLA SEZERYAN DOĞUM LA İLGİLİ TARTIŞMAMIZ OLMUŞTU TUTURMUŞTUN NORMAL NORMAL DİYE KENDİNDE NORMAL DOĞURAMADIN ŞİMDİ ZEHRİNİ AKITMAYA GELDİ SIRA O ZAMAN HINCINI ALAMAMIŞTIN ÇÜNKİ:mymeka:

sen kendi evladınla yeterince ilgilimisin onu düşün bence benim sütümü düşünücene

canım iyi niyetle yazmış olamaz mı?:teselli:

yani hani samimiyetten de deriz bazen,..kız sen az yiyorsun ondan olabilir... falan filan gibi..

öyle demek istemiştir arkadaşlar...:1hug:

sana yorum yapmıcaktım ama burdaki her anne çalışıor nerdeyse hepimizde evlatlarımızla yeterince ilgiliyiz çalışıoruz diye bebeklerimize bakmıoruz anlamına gelmiior bu emin ol
ama sen bunu anlayamassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…