- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
:lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol:belki daha önce yazmışımdır..kucağıma emzirme minderi koyup,onun üzerine laptopumu koydum bilmiyorumkismile yazın dolaptan içmek için su şişesini alırken gel bakalıııım dedim ,yerine koyarken hoppacııık dedim..yere düşen eşofman üzerimi telaşla kucağıma alıp kucağımda pışpışlamaya kalktım...bilmiyorumkismile
belki daha önce yazmışımdır..kucağıma emzirme minderi koyup,onun üzerine laptopumu koydum bilmiyorumkismile yazın dolaptan içmek için su şişesini alırken gel bakalıııım dedim ,yerine koyarken hoppacııık dedim..yere düşen eşofman üzerimi telaşla kucağıma alıp kucağımda pışpışlamaya kalktım...bilmiyorumkismile
aysecinarli, kefiri neyle verebilirim başka sade versem olurmuu acaba bnm oğlum çok gazlı çözmedik o sorununu bir türlü
oyun halısı bakıyorum bugünlerde kullananınız var mı? memnun musunuz?
SEN İSTEDİĞİN GİBİ DÜŞÜN SENİ ALLAHA HAVALE ETTİM SUYU HİÇ KALMAYAN BEBEK BESLENEMEZ MERAK EDEN ARKADAŞLAR NETTEN ARAŞTIRSIN SEN KENDİ BOŞ KAFANLA ARKADAŞLARA BENDEN DAHA YARARLI OLURSUN BENCE SANA DAHA ÇOK İHTİYAÇLARI VARkötükedihüso
Canım yazdığım gibi ben mamanın üzerine çok az çay süzgecinden geçirerek çilekli kefir ilave ettim..sade kefiri almayabilir..istersen kendi sütünü sağ,öyle ilave et kefirden..ama çok sıcak olmaması lazım..kefir çok sıcak içilmez..soğuk içilir..ılık mamanın üzerine çok az ilave edip öyle içirdim..geçenlerde sulandırdığım keçi sütünden içirmeye çalıştım,ona da çok az kefir ilave etmiştim..içtiler...daha doktorum bu haltlarımı bilmiyor,umarım kızmaz..
anason da çok güzel gaz çıkarıyor..nurse harvey her zaman etkili olmuyor gaz çıkarmada...
meraba arkadaşlar....geçen gün benim bebek hastalanmıştı....şimdide dünden beri emmiyor...sağıp biberonda verdim..içti ama beni emmiyor kafayı yiyecem bugün ..biraz zorladım..bu defada korktu...ne olduda birden emmeyi bıraktı anlamıyorum
Şimdi aklıma gelmişken sizede sorayım..Daha erken ama benim koçiş acele edip almadan fikir ediniyim yürüteçleri kimi gerekli görüyor kimi gereksiz sizler neler düşünüyorsunuz zamanı geldiğinde alacakmısınız yoksa almıyacaksınız..
evet çok memnunum..face de kızımın oyun halısında görüntüleri var,görünüyor mu bilmem :)
slm kızlar. ya bu oyun halısı için henüz erken değil mi. daha elini kullanmaya başlamadı ki. nasıl uzanacak oyuncaklara. çıkan seslerden korkmaz mı
burdaki butun bebekler bizim sayılır canım hepimiz herşeylerini paylaştık
ama ben senın sutunun azlığının nedenini çok iyi biliorummm
hergun burda nasıl zayıfladığını anlatıorsunn alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
inanki az yıyınce sut olmuyor...
sen doğum yaptığından beri yedıklerıne dikkat ediorsun o yuzden sutun azalıor
şekerli şeyler sut yapıor bulgur saoğan yapıor sen bunlardan birer kaşık yıorsunnklava: klava:
sende humana sitil tea iç
mercimekli pilav soğan ye
tatlı ye bak gör sut nasıl gelior
ayrıca kuru ıncır anne sutune dırek etki edıor ve zekak gelişiminde çook yardımcı kızlar ben hersabah 2 tane yıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?