yani karışmayayım diyorum ama çok uzattın bence.
Illaki tepki mi göstermek gerekiyo,
ya da tecrübe yaşla mı geliyo hep...
Geçen de facebook la ilgili bir tartışmanın baş kahramanıydın.
Burda paylaşım yapıyoruz herkes bildiğini yaşadığını yazıyor gerginlik yaratmaya ne gerek var...alsanaalsanasmile
sana yorum yapmıcaktım ama burdaki her anne çalışıor nerdeyse hepimizde evlatlarımızla yeterince ilgiliyiz çalışıoruz diye bebeklerimize bakmıoruz anlamına gelmiior bu emin ol
ama sen bunu anlayamassın
Aynen katılıyorum arkadaşımvereliniortak yediklerim hemen süte etki ediyor, meyvelerin süte etkisi çok oluyor..evt üzüm meyve hurma doğal şekerli şeyler arttırıyor..
ben sütle ilgili şunu söyliyim kendimde gördüğüm..
ben bir önceki gün iyi yediysem yeni her türlü gıda diyim (iyi derken baklava börek demek istemiyorım) yani normal gıdamı aldıysam kısmadıysam, ertesi sabah göğüslerim taş gibi kalkıyorum yani süt dolu..
ama 1-2 gün azıcık kısayım dedim o günler göğüslerim normal kalktım..tabii yine sütüm vardı ama taş gibi şişmiş değildi göğüslerim...
sütün doğru alınan gıdayla alakası kesinlikle var..
Benim arkadaşım sütüm az diyip duruyordu sonra bebeğe cicibebeyle ve mamayla besledi. Hiç uğraşmadı sütüm çoğalsın diye ona sağmasını, sağdıkça çoğalacağını söyledim yemene dikkat et dedim. Ama dinlemedi tabi uğraşması var ver mamayı doysun..şimdi bana soruyor tek anne sütümü veriyorsun diye evet diyorum senin varda veriyorsun diyor ..Hiç bir şey uğraşmadan olmuyor Gögüs uclarım felaket acıdığı halde emzirmeyi bırakmadım..
Kız sende hiçbir şeyi unutmuyorsun ne hafıza var maşallah vallahi ben hamileyken kim ne dedi unuttum gitti.sende normal doğum konusunun başkahramanıydın ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır
SEN NERDEN BİLİYOSUN SÜTÜM NEDEN AZ OLDUĞUNU DOKTORMUSUN SANA NE BENİM SÜTÜMÜN AZ OLMASINDAN TASASI SANAMI DÜŞTÜ İSTER SÜT VERİİRİM İSTER MAMA kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
canım iyi niyetle yazmış olamaz mı?:teselli:
Yani hani samimiyetten de deriz bazen,..kız sen az yiyorsun ondan olabilir... Falan filan gibi..
öyle demek istemiştir arkadaşlar...:1hug:
bak deminden beri okuyorum dışardan gerçekten sinirlerimi çok gerdin girmeyecektim sırf bunları sölemek için girdim sen herşeyi bilen kadın yaşı bizden çok çok büyük olan kadın senin gibi bizde evlat büyütüyoruz bunun yaşla alakası yok demişsinki tecrübeme dayanarak yazıyorum ne tecrübesi ya allah aşkına söle ne tecrübesi çogumuzun ilk bebekleri senınde öle bugune kadar kaç tane çocuk büyüttün belkı akrabalrının çocuklarını bir kere elinde tuttun besledinmi yok sıkıntısınımı çektin yok sende ilk tecrübeni gerçek anlamda yaşıyosun esma sana ne dedi kötü bişemi dedi sütün geliyosa azda olsa yiyerek bişeler artırmaya çalıs dedi eger gelmiyosa mamaya geç dedi ama sen çok bilmiş başladın fetva vermeye ille bi yorumun olacak eger beslemeyı çok iyi bilseydin bebegin bu kadar zayıf olmazdı bana bunuda dedirttin benim yaşım senden çok çok çok küçük evet bu dogru ama inan senden daha çok anneyim en azından bilgelik taslamıyorum
sende normal doğum konusunun başkahramanıydın ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır
bak deminden beri okuyorum dışardan gerçekten sinirlerimi çok gerdin girmeyecektim sırf bunları sölemek için girdim sen herşeyi bilen kadın yaşı bizden çok çok büyük olan kadın senin gibi bizde evlat büyütüyoruz bunun yaşla alakası yok demişsinki tecrübeme dayanarak yazıyorum ne tecrübesi ya allah aşkına söle ne tecrübesi çogumuzun ilk bebekleri senınde öle bugune kadar kaç tane çocuk büyüttün belkı akrabalrının çocuklarını bir kere elinde tuttun besledinmi yok sıkıntısınımı çektin yok sende ilk tecrübeni gerçek anlamda yaşıyosun esma sana ne dedi kötü bişemi dedi sütün geliyosa azda olsa yiyerek bişeler artırmaya çalıs dedi eger gelmiyosa mamaya geç dedi ama sen çok bilmiş başladın fetva vermeye ille bi yorumun olacak eger beslemeyı çok iyi bilseydin bebegin bu kadar zayıf olmazdı bana bunuda dedirttin benim yaşım senden çok çok çok küçük evet bu dogru ama inan senden daha çok anneyim en azından bilgelik taslamıyorum
bakın her seferinde yaşım sizden çok büyük diyen hanıma bakın nasıl da küçüldü nasılda basitleşti yazık sana ya konuyu nerelere getirdi
BENİM BEBEĞİM ŞU AN 5 KİLO VE DOKTORUN HATASI:çok üzgünüm::a015::gitme:YÜZÜNDEN OLDU ANNE KARNINDA SUSUZ KALMIŞTI AMA DR ALMADI BEN NE YAPABİLİRİM BENİ ÇOK ÜZDÜNÜZ BİR DAHA ASLA GİRMİYCEM BU TOPİĞE senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bakın her seferinde yaşım sizden çok büyük diyen hanıma bakın nasıl da küçüldü nasılda basitleşti yazık sana ya konuyu nerelere getirdi
sende normal doğum konusunun başkahramanıydın ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır
BENİM BEBEĞİM ŞU AN 5 KİLO VE DOKTORUN HATASI:çok üzgünüm::a015::gitme:YÜZÜNDEN OLDU ANNE KARNINDA SUSUZ KALMIŞTI AMA DR ALMADI BEN NE YAPABİLİRİM BENİ ÇOK ÜZDÜNÜZ BİR DAHA ASLA GİRMİYCEM BU TOPİĞE senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?