2010 Temmuz Anneleri : )

sende normal doğum konusunun başkahramanıydın ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır

kızlar bakın ben bebeğime zor durumda kalmayınca hiç bisküvi vermedim nurcan doğru söylüyo lk önce anne sütü!! esmada doğru söylüyo zorlayacaksın bşiler yyieceksn gelmesi çin uğraşacaksın ki bende ne kadar uğraşırsam uğraşayım geceye yakın sütüm btiyo gelmyo belkive bsküv yedriyorum onuda kayınvalidem yedirmişti ilk ben tecrübesizim we daha 22 yaşındayım kayınvaldemde ilk önce sürekl beni emmesi gerektiğini ve çok zor durumda kalmadıkça vermememi söyledi ve maddi imkankarda bazen yetmyor... bisküvden önce sütün olmuyorsa tabi ki mama..
aslında ikinizde aynı şeyi söylüğyorsunuz kızlar farkında değlsnz lütfen tartışmayın ikniznde tawsyelerne uyarım tawsyelere açığımdır bebeğm içn hangsi uygun gelirse onu uygulamaya dewam ederim ama tawsye werdğniz için bebeğmmn iyilğni düşündüğünüz için kend bebeğnz gibi gördüğünüz içinde ikinizede çok teşlekkür edermmm...

sana yorum yapmıcaktım ama burdaki her anne çalışıor nerdeyse hepimizde evlatlarımızla yeterince ilgiliyiz çalışıoruz diye bebeklerimize bakmıoruz anlamına gelmiior bu emin ol
ama sen bunu anlayamassın

bence konuyu saptırma benim yediklerim seni ilgilendirmez tamammı tasası sana düşmedi ister ye ister diyet yap

Aynen katılıyorum arkadaşımvereliniortak yediklerim hemen süte etki ediyor, meyvelerin süte etkisi çok oluyor..

arkaaşlar benim oğkumda bir adır kakasını 1-2 kez kendi kendine yaptı hep kulak öpü ve zeytin yağıyla yaptırıyoruz yapamayınca ne uyuyo ne emiyoo çook huzursuz oluyooo (( napcam ben yaaa

kız asıl mama işi zor..yap soğut bilmem ne..CADIARZU
emzirme en kolayı...her dakka her yerde taze süt..

ben mümkün olduğunca mama vermemeye çalışıyorum..mecbur kalırsam anca.

bak deminden beri okuyorum dışardan gerçekten sinirlerimi çok gerdin girmeyecektim sırf bunları sölemek için girdim sen herşeyi bilen kadın yaşı bizden çok çok büyük olan kadın senin gibi bizde evlat büyütüyoruz bunun yaşla alakası yok demişsinki tecrübeme dayanarak yazıyorum ne tecrübesi ya allah aşkına söle ne tecrübesi çogumuzun ilk bebekleri senınde öle bugune kadar kaç tane çocuk büyüttün belkı akrabalrının çocuklarını bir kere elinde tuttun besledinmi yok sıkıntısınımı çektin yok sende ilk tecrübeni gerçek anlamda yaşıyosun esma sana ne dedi kötü bişemi dedi sütün geliyosa azda olsa yiyerek bişeler artırmaya çalıs dedi eger gelmiyosa mamaya geç dedi ama sen çok bilmiş başladın fetva vermeye ille bi yorumun olacak eger beslemeyı çok iyi bilseydin bebegin bu kadar zayıf olmazdı bana bunuda dedirttin benim yaşım senden çok çok çok küçük evet bu dogru ama inan senden daha çok anneyim en azından bilgelik taslamıyorum

canım iyi niyetle yazmış olamaz mı?:teselli:

Yani hani samimiyetten de deriz bazen,..kız sen az yiyorsun ondan olabilir... Falan filan gibi..

öyle demek istemiştir arkadaşlar...:1hug:

denizcim seni severim yorumu çok sertti istersen tekrar oku ben senin sütün niye az biliyorum diyo zaten üzülüyorum az diye
kendi ile ilgili yorum yapılmasını istemiyo kişisel bende istemiyorum kişisel yorum

bilgelik taslamakla ne ilgisi var annem rahatsızdı kardeşlerime ben baktım sen onun yazdıklarını tekrar okursan kimin bilgelik tasladığını görürsün reel yaklaşırsan tabi

arkadaşlar daha fazla cevap vermicemmm ...
yasmin benm ne niyetle söylediğimi gayet ii bilior
burda herkezdende çok güzel bilgiler alıorum ve herkez bana yorum yapıorr
hiç sert konuşmadım herkez okyup görebilirr
şu satten sonrada cvp vermem seviye çok öenmli çünkü
bebeğime çok iyi baktığımdan da eminim çalışırum die ilgisiz değilm burdaki her anne çalışıor

Kızlar sakin olun lütfen bu tür tartışmalara ne gerek var,olumunekankayizsmile ceviz kabuğunu doldurmayan şeyler..

sende normal doğum konusunun başkahramanıydın ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır

bakın her seferinde yaşım sizden çok büyük diyen hanıma bakın nasıl da küçüldü nasılda basitleşti yazık sana ya konuyu nerelere getirdi

BENİM BEBEĞİM ŞU AN 5 KİLO VE DOKTORUN HATASI:çok üzgünüm::a015::gitme:YÜZÜNDEN OLDU ANNE KARNINDA SUSUZ KALMIŞTI AMA DR ALMADI BEN NE YAPABİLİRİM BENİ ÇOK ÜZDÜNÜZ BİR DAHA ASLA GİRMİYCEM BU TOPİĞE senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bakın her seferinde yaşım sizden çok büyük diyen hanıma bakın nasıl da küçüldü nasılda basitleşti yazık sana ya konuyu nerelere getirdi

sen selva 82 yle birlikte bana normal doğum konusun da tavır almıştın bravo hiç unutmamışsın senin seviyene ben inmiycem asıl

hepinizden büyüğüm,susun bakiiim aaaaa lmaz:
barışın,unutun bu gereksiz tartışmayı,kinlenmeyin..hepimiz anneyiz ve bebeklerimizin iyiliğini düşünüyoruz,buraya da birbirimizin tecrubelerinden yararlanıp fikir alış verişi yapmaya geldik değil mi ?:1hug:

kimse sana çocuğun zayıf demedi çocuğunla ilgili yorum bile yapılmadı
anlamak istediğin gibi anlafdın herşeyi

küçük basit ve seviyesiz olan sensin

benimde arkadasımın bebegi susuz kaldı ama kılo alımının bunla alakası yok ama neyse ne olur gir senin yorumlarına tecrübene ihtiyacımız var kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…