bebim bebişin yüzü uyurken soguk oluyor. bakıyorum ellerı falan sıcak ama yüzü üşüyor sankı sızın nasıl?
masaj yapabilirsin ılık zeytinyağı ile, soldan sağa bağırsak masajı. aşağı doğru iter gibi. anlatamadım ama. dr. gösterdi bize. bizimki de yapamıyor.. tabi şurup, zeytiyağı falan içiyoruz bizimki farklıdır belki senden.. ama masaj bağırsakları harekete geçirebilir..yada popodan uyarmak..ben derece ile dokunduruyordum..yağ ile ovuyordum.
gün içinde bebişleriniz uyanık olunca nerde duruyorlar. ben taşıma koltuğunu alttan destekledim onda oturuyor. arada beşiğe yatırıyorum dönence altına. düz yatması daha mı iyi acaba?
bir de üstünü sürekli örtüyorum tik oldu :) kucağımdaysa bile sırtına attırıyorum.ince battaniye ile.. gerek varmıdır ki acaba
arada oluoyr ama giysi içinden elimi sokup göğsüne bakıyorum ılıksa el ayak yüz soğuksa pek önemsemiyorum
eldiven giydiriyorum
Bende eldiven giydirmeye başladım elleri soğuk oluyor, bide bizim ki çok yüzünü yırtıyor..
cnm çok saol anladım ben sızma zeytinyagı içirdim ve bagırsaklarına yagla hafif hafif masaj yaptım hatta enjektörle poposuna sızma yagı fışkırttım uzaktan poposunu fazla uyarmak istemıyorum açıkçası birkere daha böle olmustu gliserin fitil kullanmıstım bakalım 1 gün daha bekliyim yapmazsa senin sölediklerini yapıyım çok çok saol
bebeklerınızı kaç saatte bır emziriyorsunuz. bızım ki 5 saatte emmese aklına geldıgı yok
2 saatte bir çok nadir 3 saatte...Bizimki aç kalacam diye çok korkuyor.. Az aç kalsa yıkıyor ortalığı onun için 2 saatte emziriyorum..gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
2 saatte bir çok nadir 3 saatte...Bizimki aç kalacam diye çok korkuyor.. Az aç kalsa yıkıyor ortalığı onun için 2 saatte emziriyorum..gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
bebeklerınızı kaç saatte bır emziriyorsunuz. bızım ki 5 saatte emmese aklına geldıgı yok
istemesede verıyormusun? ben bu konuda cok dertlıyım. zorla verıyorum. memeyı ben vermesen hıc umrunda degıl aglayıpta meme istemıyor. nasıl alıştırıcam bılmıyorm
bi fikrı olan varmı yardım ederse cok sevınırım
3 saatte bir..
dün gece ilk kez 5 - 5,5 saat kalkmadı bende uyandırmadım. ilk kez bu kadar uzun uyudum heralde :)
benim kızımda çok az emiyor en fazla 5 dakka emiyor sonra zorladığımda kusacak gibi yapıyor.. parmakları daha tatlı geliyor sanırım :)
annemiistiyorum.com - "Erken doan bebekler anne st ve sevgisinden mahrum kalmasn" diyorsanz siz de destekleyin... sizde destekleyebilirisinz okudum ve ağladım ...
Konuyu değiştirelim..... benim yine uykusuzluk hallerimden birini yazayım..
Sabaha kadar oğlum uyumadıydı sabaha karşı uyudu bende yeni uykuya daldıydım kızım okula giderken beni ve kardeşini öpmeye geldiğinde kızıma Allah zihin açıklığı versin, diyeceğime Allah rahatlık versin dedim :roflol:tabi aklım uykuda olunca..
Sizde de bu tür şeyler oluyor mu..
oyun halısı bakıyorum bugünlerde kullananınız var mı? memnun musunuz?
slm kızlar. ya bu oyun halısı için henüz erken değil mi. daha elini kullanmaya başlamadı ki. nasıl uzanacak oyuncaklara. çıkan seslerden korkmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?