2010 Temmuz Anneleri : )

bebim bebişin yüzü uyurken soguk oluyor. bakıyorum ellerı falan sıcak ama yüzü üşüyor sankı sızın nasıl?

bebim bebişin yüzü uyurken soguk oluyor. bakıyorum ellerı falan sıcak ama yüzü üşüyor sankı sızın nasıl?

arada oluyor ama giysi içinden elimi sokup göğsüne bakıyorum ılıksa el ayak yüz soğuksa pek önemsemiyorum
eldiven giydiriyorum

Son düzenleme:

cnm çok saol anladım ben sızma zeytinyagı içirdim ve bagırsaklarına yagla hafif hafif masaj yaptım hatta enjektörle poposuna sızma yagı fışkırttım uzaktan poposunu fazla uyarmak istemıyorum açıkçası birkere daha böle olmustu gliserin fitil kullanmıstım bakalım 1 gün daha bekliyim yapmazsa senin sölediklerini yapıyım çok çok saol

gündüzleri ana kucagında duruyor eger uyanıksa. bende altını destekledın cok cukur gelıyor bana beli agrır dıye korkuyorum. eger onda uyuya kalıyorsa alıyorum duz bı yerde yatması daha ıyı olur dıye

Bende eldiven giydirmeye başladım elleri soğuk oluyor, bide bizim ki çok yüzünü yırtıyor..

arada oluoyr ama giysi içinden elimi sokup göğsüne bakıyorum ılıksa el ayak yüz soğuksa pek önemsemiyorum
eldiven giydiriyorum

burası bayagı soguudu sankı ne gıydırecegımı şaşırıyorum.üşüttüm zaten cocugu. hapşırıyor. öksürüyor.( bugun doktora gıttık. bırseyde vermedı daha kucuk dıye kendı kendıne geçsın dedı(

Bende eldiven giydirmeye başladım elleri soğuk oluyor, bide bizim ki çok yüzünü yırtıyor..

bende eldiven gıydırıyorum bızımkıde ciziyor kırtıyor. dün kulagını kanattı o kadar ..aslında kendılerıne dokunmaları ıyıymış ama nerdeeeeeeeeee

bebeklerınızı kaç saatte bır emziriyorsunuz. bızım ki 5 saatte emmese aklına geldıgı yok

3-4 günü geçerse fitil yapıyorum bende. arada kendi yapıyor artık çok şükür ama uğraşıyoruz bakalım.
ne demek canım rica ederim..

bebeklerınızı kaç saatte bır emziriyorsunuz. bızım ki 5 saatte emmese aklına geldıgı yok

2 saatte bir çok nadir 3 saatte...Bizimki aç kalacam diye çok korkuyor.. Az aç kalsa yıkıyor ortalığı onun için 2 saatte emziriyorum..gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

2 saatte bir çok nadir 3 saatte...Bizimki aç kalacam diye çok korkuyor.. Az aç kalsa yıkıyor ortalığı onun için 2 saatte emziriyorum..gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

istemesede verıyormusun? ben bu konuda cok dertlıyım. zorla verıyorum. memeyı ben vermesen hıc umrunda degıl aglayıpta meme istemıyor. nasıl alıştırıcam bılmıyorm
bi fikrı olan varmı yardım ederse cok sevınırım

dün mesela 5 saat aç kaldı yınede aglamıyor. nasıl bebek anlamadım

Benim ki hep istiyor hiç istememezlik yapmıyor..Bizimkine kalsa saat başı emecek ama ben 2 saat olsun diye bekliyorum.Aç gözlü oğlum diye seviyorum.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

3 saatte bir..
dün gece ilk kez 5 - 5,5 saat kalkmadı bende uyandırmadım. ilk kez bu kadar uzun uyudum heralde :)

bizimkı hep öyle ( memeyı hıç aramıyor. gece zaten benım ıcın kabus agzını açtırana kadar iflahım kesılıyor. aglayacak oluyorum sinirlenıyorum bu cocuk neden boyle yapıyor dıye

benim kızımda çok az emiyor en fazla 5 dakka emiyor sonra zorladığımda kusacak gibi yapıyor.. parmakları daha tatlı geliyor sanırım :)

ben emzirmek için saat tutmuyorum..mıkırdandığı an emziriyorum o da emiyor..
yani uyanık olduğunda ortalama diyim yarım saate denk geliyor emmesi..

yürüteç konusunda oğlumda kullandım ve oğlum 11 aylık yürüdü..yürümeyi geciktirmedi yanii..ama oğlum hiç emeklemedi ...kızıma da alabilirim 6-7 aylık gibi kullanılabiliyor..zaten her dakka koymuyorsunuz arada..

4-5 gün kaka yapmayanlar için . bizimki de tatil dönüşü ilk defa 4 gün yapmadı doktorunu aradık gliserin ftil alın dedi ...fitil verdikten yaklaşık 1 dk sonra doldurdu bezine, bir daha da normale döndü..

ben de bu sabah eşime kahvaltı hazırlayayım dedim.demliğe çay yerine kahve döküyodum nerdeyse son anda farkettim ki kavanozlar farklı :)

oyun halısı bakıyorum bugünlerde kullananınız var mı? memnun musunuz?

bizim halımız dün geldi ve kızımın çok hoşuna gitti.yarım saate yakın oynuyor.dün oyuncakları öyle bir inceledi ki gözlerini açıp açıp .bizimki tiny love tekmele ve oyna

slm kızlar. ya bu oyun halısı için henüz erken değil mi. daha elini kullanmaya başlamadı ki. nasıl uzanacak oyuncaklara. çıkan seslerden korkmaz mı

yok canım korkmadı bizim kız.dün rastgele eli kolu hareket ettikçe vuruyordu oyuncaklara.bugün tekme atmayı da keşfetti alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…