- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ama kızın da güzel çok masum bi yüzü war prenses diolarya hani prenseslğe çok yakışıoo geçrkten..
suny uzun zamandır yoksun nerelerdesin
çok değilmi canım giydirdiklerin bana fazla gibi geldi kışlık almadıysanız alın bebişler rahat eder çok üst üste giyinmektende kurtulurlar
ben bugün annemdeyim bebişimde annemde :)) bu gece rahatım ohhhh :lepi:
üç gün önce evlilik yıldönümümdü bugünde benim doğum günüm kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorum Şeniz
üç gün önce evlilik yıldönümümdü bugünde benim doğum günüm kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorum Şeniz
Ayşe allah sana bağışlasın çok tatlı maşallah..ne güzelde gülüyor pamuk kızın :))
ayşecim maşallah kuzuna. Allah ömrünü uzun etsin.
almina prenses çok güzel gülüyor maşallah
bizim burda habire elektirik kesiliyor bi kesiliyor bi geliyor offf sıkıldım
köyütüm kızlar :sinifsinif: hamilelikte kurtulduğum migren kabusum geri döndü saat 4 ten beri çekiyorum minoset içtim ama minoset migrene ne yapar ki!!! eşimde çalışıyor mafoldumben
köyütüm kızlar :sinifsinif: hamilelikte kurtulduğum migren kabusum geri döndü saat 4 ten beri çekiyorum minoset içtim ama minoset migrene ne yapar ki!!! eşimde çalışıyor mafoldumben
canım nice nice mutlu yıllara eşinle bir ömür inş huzurlu ve mutlu yaşarsın
canım geçmiş olsun.migrenle ilgili fazla bilgim yok ama çok zorluk yaşadığını biliyorum.Allah şifasını versin
ayşe maş prensesine.ne güzel gülücükler atmış o öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?