2010 Temmuz Anneleri : )

ama kızın da güzel çok masum bi yüzü war prenses diolarya hani prenseslğe çok yakışıoo geçrkten..

kızımın isminin anlamlarından biri de prenses demekmiş..Eski Türkler de prenseslere verilen ünvanmış...:asigim:

suny uzun zamandır yoksun nerelerdesin
çok değilmi canım giydirdiklerin bana fazla gibi geldi kışlık almadıysanız alın bebişler rahat eder çok üst üste giyinmektende kurtulurlar

canım selam,

bebişten fırsat olmuyor ben biraz kucağa alıştırdım sanırım benim de hoşuma gidiyor

bir yerde okumuştum tek kat kalın giydirmektense, üst üste ince katmanlar halinde giydirin diyordu. O zaman istediğin katı çıkarabilirsin sıcak soğuk durumuna göre diye..Bana da fazla gibi geliyordu ama diğer arkadaşlar da bayağı kalın tutuyorlarmış..bebişlerin üşütmesi çok kötü olur Allah korusun kiloları vs.. herşey geriye gidiyor bizim gibi değiller..ama ben de fazla kalın giydirmekten de korkuyorum bu sefer de ateş yapar mı diye zırt pırt gece kontrol ediyorum sıcaklığını..

ben bugün annemdeyim bebişimde annemde :)) bu gece rahatım ohhhh :lepi:

üç gün önce evlilik yıldönümümdü bugünde benim doğum günüm kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorum Şeniz

Son düzenleme:
biberonu ben veriyorum o gülüyoo yaa valla alem bu bebe öle bakışıp duruyoz hiç içmedi mamasını anca gülücükler atsın

ilk bebekli doğum günün ve evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım...opuyorumnanaktan

sonbaharcım evlilik yıldönümünde doğum gününde kutku olsun sağlıklı mutlu nice yıllara

almina prenses çok güzel gülüyor maşallah

bizim burda habire elektirik kesiliyor bi kesiliyor bi geliyor offf sıkıldım

ewlilik yıldönümün we doğum günün kutlu olsun cnm.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

köyütüm kızlar :sinifsinif: hamilelikte kurtulduğum migren kabusum geri döndü saat 4 ten beri çekiyorum minoset içtim ama minoset migrene ne yapar ki!!! eşimde çalışıyor mafoldumben

gecmıs olsun cnm
öncelıkle hıcbıseyı kendıne dert etme
ve hıcbıseye uzulmeyeceksın
allah buyuktur yada hersey olacagına varır derlerya aynen oyle
benımde bas agrılarım bosver demeyı ogrenınce gectı
sanada tavsıye ederım
bıde cep telefonundan dıjıtallerden pc ve tv dende uzak durmaya calıs evı sureklı havalandır vs

benm oğlumda bugun huzursuzdu ablamlara gittim orda uyudu yeni geldim eve bende dinlenim en iisi uzun bir gece beni beklior sabahta işş

herkeze iigeceler öpüyorum minnikleriii
butun bebişlere gazsız huzurlu geceler diliorum

canım nice nice mutlu yıllara eşinle bir ömür inş huzurlu ve mutlu yaşarsın
köyütüm kızlar :sinifsinif: hamilelikte kurtulduğum migren kabusum geri döndü saat 4 ten beri çekiyorum minoset içtim ama minoset migrene ne yapar ki!!! eşimde çalışıyor mafoldumben

canım geçmiş olsun.migrenle ilgili fazla bilgim yok ama çok zorluk yaşadığını biliyorum.Allah şifasını versin

ayşe maş prensesine.ne güzel gülücükler atmış o öyle

teşekkürler teyzesi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…