2010 Temmuz Anneleri : )

neler olmuş neler net yawaş olduğundan bi türlü yetşemedmm...
yaa kendimi çok suçlu hissettim ya sanki benim yüzümden kawga olmuş gbii nurcanda b daha topğe grmeyeceğini yazmış....
off moralim bozuldu

Son düzenleme:

maşallaaahh, çok zordur eminim. yaşayan daha iyi bilir. ama çok şükürki birliktesiniz.Allah ayırmasın...

benım yavru emmek ıcın daha hıc mıkırdanmadı dogdugundan beri.

selam kızlarrr...

laylaylomcummm cnm geçmşşş olsunn
canım çok tşk ederim

iyi akşamlar kızlar

bu günkü tartışmayı okudumda çok saçma sapan şeyler yazılmış hiç gereği yok burada daha çok yazışacağız mutluluklarımız sevinçlerimiz üzüntülemiz olucak onları paylaşıcağız şimdiden kalpler kırılırsa SAMİMİYETSİZlik olur aramızda

anne sütü konusunda büyük oğlumu ilk 7 ay su bile vermeden emzirdim sütüm fışkırıyordu ilk zamnlarda tatlılı tuzlulu kim dediyse yedim ama sonradan okadar da yemememe rağman sütüm taşıyordu
ardada ilk gün sütüm hiç gelmedi ilk geceden mama verdiler hastanede artttırmak için tüm bildiklerimi okuduklarımı yaptım yedim ama olmadı olmadı sağdım giddide dahada azaldı ve şimdi mama ile besleniyor oğlum çok üzüldüm ama ne yapıyım onunda nasibi böyleymiş yani diyeceğim aynı anne aynı meme 2 bebek ikiside farklı işte olmadı mı olmuyor malesef

ayrıca çocuk olayı her gün öğrenilen bişi yaşla falan alakası yok buişin 24 yaşındayım 2 çocuk annesiyim ama bilmediğim öğreneceğim çooookkk şey var onların yaşları büyüdükçe bende bilgilerime bilgi katacağım ve inanın 10 çocuğunuzda olsa hepsi farklı ve her bebekte değişik bilgilerle donanıyorsun.

Son düzenleme:
kızlar selam
size çok acil bişey sormak istiyorum. eşimle ikimizin de kafasına takıldı.
kızımın bacaklarındaki boğumlar simetrik değil.yani sağ bacağında diğerine göre daha fazla boğum var. şişlik gibi duruyor diğeriyle karşılaştırınca. sizce normal bir şey midir? doktoru arayıp sorsam mı karar veremedim.

valla bi fikrim yok froyacım görmeden pek anlamışmıyor ama önemli bişi olcağını zanntemiyorum aylık kontora doktora gittiğinizde yinede danışırsın aklında kalmasın ama telefonla nedemek istediğini anlamayabilir ama et kıvrımı nerden yumuşaklık bulursa ordan fışkırmıştır tombiş mi biraz kızınız

yoo tombiş de değil aslında. bir tarafta 2 kıvrım diğerinde 3 tane. eşimin de aklına hemen kötü kötü şeyler geldi, kist gibi. Allah korusun. inşallah normal bir şeydir.

aysecinarli, CAKIR, denizim16, deniz_güneş, Doudou, froya, suvari, yasmin06+

bu saatte yine iyi bu kadar kişiyiz ne güzel allah daim etsin

selam...
oğlun çok tatlı yaa..
buradaki resmdeki duruşunu falan kendi oğluma benzetiyorum:)

canım, ben sürekli pc başında duramıyorum..kalkıyorum zaman zaman ama aşağıda ismim duruyor tabi :)

ama kızın da güzel çok masum bi yüzü war prenses diolarya hani prenseslğe çok yakışıoo geçrkten..

köyütüm kızlar :sinifsinif: hamilelikte kurtulduğum migren kabusum geri döndü saat 4 ten beri çekiyorum minoset içtim ama minoset migrene ne yapar ki!!! eşimde çalışıyor mafoldumben

köyütüm kızlar :sinifsinif: hamilelikte kurtulduğum migren kabusum geri döndü saat 4 ten beri çekiyorum minoset içtim ama minoset migrene ne yapar ki!!! eşimde çalışıyor mafoldumben

çok geçmiş olsun cnm bendede aynı dert war hamileyken geçmişti ne güzel..
canım boşwer ilacı başını sıkıca inca bi tülbentle sıktıır sonrada bebeğin uyursa eğr sende karanlık we sessiz bi odada uyu ancak geçer cnm..

sağol canım. ne güzel hamilelikte yoktu 2 aydır uyku düzenim zaten yok ki migren bozuk uyku düzenine hiç gelmiyor. ben de artık olmayacak galiba diyorum. zaten gözümün kararması başlayınca hemen tülbentle sıktım başımı iyi geliyor sanki. oğlum da uyudu. ben de yatıcam hemen. iyi geceler güzel ve tatlı sohbetler herkese...

Ay benim kız da bu saatlerde kısa da olsa uyuyur uyanırdı ama saat 6 dan beri hiç uyumadı ya..sürekli onlayım..eşim de bu gece geç gelecekmiş..

yoruldum valla..şu anda anakucğında ama mıkırdanıyorrrrrrrr...

canım, ben sürekli pc başında duramıyorum..kalkıyorum zaman zaman ama aşağıda ismim duruyor tabi :)

bazen benim de öyle oluyor..
kalkıveriyorum pc den birşey için kalıyor öyle...bazen adım burda kendim olmayabilirim yanii:sinifsinif:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…