Prematüre annesi olmak çok zor...ilk gün oğlum yanımdaydı ertesi gün küveze girdi..kızımı doğumdan 3-4 gün sonra anca görebildim..o da küvezin dışından...kucağıma almam yasaktı...
böyleydiler,böyle oldular..Allahıma sonsuz kere şükürler olsun..
ben emzirmek için saat tutmuyorum..mıkırdandığı an emziriyorum o da emiyor..
yani uyanık olduğunda ortalama diyim yarım saate denk geliyor emmesi..
yürüteç konusunda oğlumda kullandım ve oğlum 11 aylık yürüdü..yürümeyi geciktirmedi yanii..ama oğlum hiç emeklemedi ...kızıma da alabilirim 6-7 aylık gibi kullanılabiliyor..zaten her dakka koymuyorsunuz arada..
4-5 gün kaka yapmayanlar için . bizimki de tatil dönüşü ilk defa 4 gün yapmadı doktorunu aradık gliserin ftil alın dedi ...fitil verdikten yaklaşık 1 dk sonra doldurdu bezine, bir daha da normale döndü..
canım çok tşk ederimselam kızlarrr...
laylaylomcummm cnm geçmşşş olsunn
selam kızlar....
canım çok geçmiş olsun. annem sen hastayken ömrümden ömür gidiyor derdi. şimdi anlıyorum ne demek istediğini...
çok sağol canım.bugün başhekimde tut başhemşireye kadar gittim sonra bir ilgilendiler sorma.başka doktora muayne ettricem dedim olmuyormuş öyle.bende çıktım başhekime o hastaneyle ilk sorunum deildi.ne var ne yok döktüm.yakınımda hastane varken 2 saatlik yolu hamileyken tepdim dedim memnun kalmadıgım için dedim.ama bir konuştum konuşmkadan yoruldum:))kucamda çoçukla kollarım koptu.kan tahlili istediler idrar yaptırdım o arada gittim yemek yedim.sonra doktor baktı.hamd olsun hiç bişeyi yokmuş.çok mutluyum şuan.dün kadın kızımın boyunu bile doğru düzgün ölçmedi 57 cm dedi ama bacaklarını düz tutmadı.bugün doktora tekrar ölçermisiniz dedim ölçülmüş dedi güvenmiyorum dedim 59 cm çıktı 1 kilo almış.gelişimi güzel dedi.oh be
denizcim geçmiş olsun dileklerin için sağol
bu arada bebiş beni emmeye başladı o emdikçe sütümde geldi.demekki sütüm azalmamış kızım emmedikçe ben evhamlanmışım.yarın halamlar geliyor oh ben dinlencem halama yemek yaptırcam yiyicem.yemek yapamıyorum kaç gündür ya.dün patatesli bulgur çorbası yaptım ben 3 tabak içtim geri kalanı eşim bitirmiş :))ne çok konuştum ben ya
kızlar çok üzüldüm gereksiz yere tartışma çıkmış.aslınd ahep yanlış anlaşılma.ben okudum ama tam anlamadım olayı zaten.yapmauyın lütfen böyle
kızlar selam
size çok acil bişey sormak istiyorum. eşimle ikimizin de kafasına takıldı.
kızımın bacaklarındaki boğumlar simetrik değil.yani sağ bacağında diğerine göre daha fazla boğum var. şişlik gibi duruyor diğeriyle karşılaştırınca. sizce normal bir şey midir? doktoru arayıp sorsam mı karar veremedim.
evet denizcim,tahmin ettiğin gibi..kızım bana ,oğlum eşime....:)ayşe kızın sana benziyor maşallah ..oğlunu bilemicem de ona da maşallah
maşallaaahh, çok zordur eminim. yaşayan daha iyi bilir. ama çok şükürki birliktesiniz.Allah ayırmasın...
valla bi fikrim yok froyacım görmeden pek anlamışmıyor ama önemli bişi olcağını zanntemiyorum aylık kontora doktora gittiğinizde yinede danışırsın aklında kalmasın ama telefonla nedemek istediğini anlamayabilir ama et kıvrımı nerden yumuşaklık bulursa ordan fışkırmıştır tombiş mi biraz kızınız
aysecinarli, CAKIR, denizim16, deniz_güneş, Doudou, froya, suvari, yasmin06+
bu saatte yine iyi bu kadar kişiyiz ne güzel allah daim etsin
aysecinarli, CAKIR, denizim16, deniz_güneş, Doudou, froya, suvari, yasmin06+
bu saatte yine iyi bu kadar kişiyiz ne güzel allah daim etsin
selam...
oğlun çok tatlı yaa..
buradaki resmdeki duruşunu falan kendi oğluma benzetiyorum:)
köyütüm kızlar :sinifsinif: hamilelikte kurtulduğum migren kabusum geri döndü saat 4 ten beri çekiyorum minoset içtim ama minoset migrene ne yapar ki!!! eşimde çalışıyor mafoldumben
çok geçmiş olsun cnm bendede aynı dert war hamileyken geçmişti ne güzel..
canım boşwer ilacı başını sıkıca inca bi tülbentle sıktıır sonrada bebeğin uyursa eğr sende karanlık we sessiz bi odada uyu ancak geçer cnm..
canım, ben sürekli pc başında duramıyorum..kalkıyorum zaman zaman ama aşağıda ismim duruyor tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?