2010 Temmuz Anneleri : )

iyi geceler kızlar kelimeler dökülmeye başladı mı :))
biz agu dan sonra anne ve atti diyoruz

KIZLAR BİRAZ SAÇMALAMIŞ MISINIZ NE??
İLK DEFA BU TOPİKTE BÖYLE TARTIŞMALAR GÖRÜYORUM...
UYARIMLA BİRLİKTE KENDİ FİKİRLERİMİ SÖYLEYEYİM..
BURASI PAYLAŞIM SİTESİ, İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZAR, İSTEMEYEN YAZMAZ!!! HAKARET İÇERİKLİ YAZILARINIZI GÖRMEK İSTEMEYİZ,HOŞ OLMUYOR..lmaz:

HEPİMİZ ANNEYİZ BAZI YORUMLARA ÜZÜLEBİLİRİZ, SİNİRLENEBİLİRİZ HASSAS DÖNEMLERDESİNİZ AMA ANLAYIŞLI OLMAYA DAVET EDERİM...KİNDAR OLMAYIN KIZLAR BİRBİRİMİZDEN ALACAK O KADAR ÇOK ŞEYİMİZ VAR Kİ....

SÜTÜ OLAN VERİR OLMAYAN VEREMEZ,ZORLA SÜT GELMEZ,AMA YANLIŞ YÖNTEMLERLE SÜT KAÇIRILABİLİR...SİZE KALMIŞ..

BİRİSİ BEBE BİSKÜVİSİ VERİR KEZAA SONUÇLARINA KATLANMAYI GÖZE ALIR ,KİMİMİZ SİGARA İÇER ODA SONUÇLARINI GÖZE ALMIŞTIR...

AMA ŞUNU SÖYLİYİM HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN SÜTÜ GELMEYEN YADA NORMAL DOĞUM YAPAMAYAN ANNELERE KÖTÜ SÖZÜ BIRAK İMADA BULUNMAK BİLE İYİ OLMAZ...KENDİ HALLERİNE BIRAKIN KİM NASIL YETİŞTİRMEK İSTERSE ÖYLER YETİŞTİRSİN HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE SEVİYELİ BİR ŞEKİLDE YORUMU YAPARIZ GERİSİ ONA KALMIŞ..
HEPİMİZ İÇİN GEÇERLİ BİLDİKLERİNİ YAZ ALACAĞINI AL 2 KERE 2 DÖRT....

ALLAH YAVRULARIMIZI BİZE BAĞAŞLASIN..
ASLINDA HEPİMİZ AYNI DİLİ KONUŞUYORUZ....AMA TARTIŞMADAN..

SİTEYİ TERK ETMEK BAŞKASINA DEĞİL KENDİNİZE ZARAR VERİR ZİRAA BURDAN ÖĞRENECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR...
:enbuyukkk::enbuyukkk:
AŞK BÖCÜKLERİM BENİM HEPİNİZİ SEVGİ İLE KUCAKLAYARAK ABLANIZ VE KARDEŞİNİZ OLARAK BİRAZ KULAKLARINIZI AVUÇLUYORUM...

Son düzenleme:
yürüteç konusunda duyduklarınızın hepsi doğrudur ama yürüteci nasıl kulandığınıza bağlı...
yürüteç döneminde sabah koyup akşam alıyorsanız çok zararlı bir araç ama gününü belli saatleri belli miktarlarda koyuyorsanız zararlı olabilir...

mesela bebeğin öğlen uykusunda bir az daha dursunda şu işimide bitireyim dediğimizde çozuk yürüteçte ezilir büzülür zararlı olur tam hareketli saatlerinde 10 ar dakka en fazla 20 şer dakka olarak koyduğunuzda bence yararlı ..
ipek 2 ay bindi yürütece oda dediğim gibi az bindi doğum gününün haftasındada yürüdü..sürekli yürüteç tepesinde olan ve erken binen çocuklarda ise yanlış basmadan,düz tabalığa kadar iden rahatsızlıklar görüldüğünü okumuştum..kullanım hatası yapmadan kullanmanın sakıncası olduğunu düşünmüyorum..

yok daha düzeltilmiş yaşları 2 ay 1 haftalıklar...erken yani.......

bizimkininde düzeltilmiş yaşı 2 aylık
anneyi bilinçli söylemiyor ağlarken çıkardığı sesler arasında
ama atti yi bu akşam karşılıklı 3-4 kere tekrarladık
ilk kelimesinin anne olmasını tercih ederdim ama buda mükemmel

bende adet oluyorumm doğum yaptığımm günden itibarenn ablalarıma sorduğumda ben 1 sene olmadım diyo kimi 8 ay olmadımm diyoo ama ben oluyorummm 3 aydırr hatta düzene bile girdi

haaa çıkadığı sesleri benzetme durumu ise uzun süre oluyor ağlarken ınnne ınne diyor kızım..eşim de bak anne diyor dedi :)) deniz güneş ve bir kaç arkadaş daha 1 ay kadar öncesinde konuşmuştuk topikte..oğlum da odadan çıktığımda ınnee geeee diye ses çıkartıyor..onu da anne gel şeklinde yorumlamak işimize geliyor kaydirigubbakcemile3
daha bende olmadım inşallahta olmam
kendimi adet olmaya hazır hissetmiyorum

ben de olmadım,inşallah daha uzun süre olmam..

günaydın herkese bendende :)

kızlar uyku tulumu alıcam, torba şeklinde olanlardan istiyorum daha rahat gibi geliyor bana. kollu almak daha iyi dimi, kolsuz alırsam kolları zaten açıkta yine üşüyebilir..?

bir de mont aldınız mı? bu ikisinden kullanan varsa bana marka yazabilir mi, nette pek bulamadım. sanırım dışarı çıkıp bakmak lazım..

ben montta almadım daha burda havalar yenı yenı serınlıor yanı 27derece falan
bugun kışlık eksiklerini alıcam çıtçıtlı uzun kollu bodyler alıcam eşofmanlar kısşlık pek bişeyi yok oğlumun...
birdeee külotlu çoraplarda çok işe yarıor
sürekli tükürdüğü için bol kıyafet almak gerekiyor yetişmiorr

günaydınlar

nasılsınız aralıklı girebiliyorum çalışmaya başladım off cok kötü çalışmak ya meleğimi cok özlüyorum ilk gün biraz yüzme bakmadı ama şimdi biraz daha iyiyiz sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…