Etli Kuru Fasulyeyi dene canım :))) Ben hıc humona fılan almadım normal ne yersem onu yıyorum ekstradan canm cok tatlı cıkolata ıstıyor onları da yıyorum aynı hamıslıktekı gıbı .Benım de sankı azalmıs gıbıydı gecen hafta hatta yoksa adet mı gorucem nooluyo dedım .. Sonra bı kuru yaptım yedım butun hafta cogaldı ..
Etli Kuru Fasulyeyi dene canım :))) Ben hıc humona fılan almadım normal ne yersem onu yıyorum ekstradan canm cok tatlı cıkolata ıstıyor onları da yıyorum aynı hamıslıktekı gıbı .Benım de sankı azalmıs gıbıydı gecen hafta hatta yoksa adet mı gorucem nooluyo dedım .. Sonra bı kuru yaptım yedım butun hafta cogaldı ..
sonuçta herşeyden yemek lazım..
kurufasulye tavsiyesi gelmemişti o da geldi bak..sempatiksalakcinni
herkeste farklı..
Valla cnm yedim bizzat onaylıyorum : ))) Gaz yapmaması ıcın kaynatmak da lazım tabii .
Sonbahar aklıma geldi bi de bebegin aglayarak uyandıgı an da emzırmeyı deneyebılırsın en cok ozaman emıyorlar ..
Bız de sımdı oglusa zeytınyagı kuru yapıyoruz konakları ıcın bırazdan yıkıycaz : ))
kızlar kurufasülye ,mercimek falan bebeğe gaz geçer mi??
deniz düşünsene bu topicteki herkesin evindeki yarınki yemek aynı... etli kurufasulyeben pişircem yicem hemde çok severim.
ben önce fasulyeyi haşlayacağım. ya o zamanda vitamini kalıyormu bilmiyorum ama nasıl yapsamki acaba?
kızlar kurufasülye ,mercimek falan bebeğe gaz geçer mi??
ya canım o kadar çekiyorki korkuyorum benndee yiyemiyorunm..Mesela bir mercimek çorbası off ne güzel olurdu ama nerdeee..
Bilmiyorum ki tatlım önceden haşlasamda korkarım ben...
önceden 5-10 dk haşlayın o zaman..suyunu dökün.
tabii biraz vitamin kaybı olur..
normalde içindeki vitamin kaybını önlemek için geceden ıslatmak yeterli ama gaz olayından korkanlar için mecburen..
Sağol tatlım deniycem..
yok be canım..o kadar da birşey olmaz..
ben hep yiyorum kurufasulye mercimek..
oğlum çok sever çünkü mecburen yapıyorm..
bilmiyorum ben de olumsuz olmadı.
sen bilirsin yine de..ben birşey demeyimbilmiyorumkismile
Bi deniycem bakalım yaaa..bir kereden bişi olmasss sempatiksalakcinni gözüm döndü akannehir
kıslar hepinizi öptüm çok uyukum geldii.iyi gecelerrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi geceler hanımlar tatlı rüyalar uarım tüm bebeşler uyur annelerini üzmezler başım çok ağrıyor yatmak istiyorum ama benim oğlan uyumadı inşallah çabuk uyur
senim kırcam cicim :asigim: yazarım..
ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaaa bende tebrk etmek istiyorummmmm hemde içten dleklerimle sen gerçekten cennetlksin walla sabrınla sewgnle bebeklerin çok şanslı....
seni bende topiğimizn annesi seçiyorm....
Allahım ben bu gazla 3.yü de yaparım...zemuszemus kaydirigubbakcemile3
Kimi kız kimi,
Ayşeyi yazsana anlasın kadın,
Seçmişsin birini isim vermiyorsun,
Söyle de kimi seçtiğini billeim biz de:)))
afiyet olsun deniz.
peki sen haşladın mı? geceden suda mı beklettin?
gaz yaptı mı?CADIARZU
allahım ben bu gazla 3.yü de yaparım...zemuszemus kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?