2010 Temmuz Anneleri : )

sonuçta herşeyden yemek lazım..
kurufasulye tavsiyesi gelmemişti o da geldi bak..sempatiksalakcinni

herkeste farklı..

Valla cnm yedim bizzat onaylıyorum : ))) Gaz yapmaması ıcın kaynatmak da lazım tabii .

Sonbahar aklıma geldi bi de bebegin aglayarak uyandıgı an da emzırmeyı deneyebılırsın en cok ozaman emıyorlar ..
Bız de sımdı oglusa zeytınyagı kuru yapıyoruz konakları ıcın bırazdan yıkıycaz : ))

o zaman bu geceden fasulyeyi hazırlıyım ben yarın pişiririm. bende adet oldum önce 2 gün sürdü sonra 2 gün ara verdi sonra 1 hafta feci şekilde geldi. birde biberonun ucu kocaman emzikte öyle. göğsümün ucu onların yarısı kadar ondanda almıyor dün doktorda dedi 1 gün aç bırak bak akşama nasıl emcek diye ama sanırım yapamam onu. hem yazık kızıma hemde birgün aç bırakmak ne demek 2 dk ağlayınca kıpkırmızı oluyor 1 gün ağlarsa ortalığı yıkar.

bende bebe yağı sürdüm dün konaklar için dr onu önerdi annemde zeytinyağı önerdi. ama yıkamadan 1 saat önce sürcekmişim birde konakları tırnaklarımla kazımıcakmışım yara olurmuş. ince uçlu tarakla tarar gibi yumuşak yumuşak sürcekmişim. benim kızımın sol kaşında ufak bir yerdede konak var.

ben önce fasulyeyi haşlayacağım. ya o zamanda vitamini kalıyormu bilmiyorum ama nasıl yapsamki acaba?

ya canım o kadar çekiyorki korkuyorum benndee yiyemiyorunm..Mesela bir mercimek çorbası off ne güzel olurdu ama nerdeee..

Bilmiyorum ki tatlım önceden haşlasamda korkarım ben...

kızlar kurufasülye ,mercimek falan bebeğe gaz geçer mi??

önceden 5-10 dk haşlayın o zaman..suyunu dökün.
tabii biraz vitamin kaybı olur..
normalde içindeki vitamin kaybını önlemek için geceden ıslatmak yeterli ama gaz olayından korkanlar için mecburen..

ya canım o kadar çekiyorki korkuyorum benndee yiyemiyorunm..Mesela bir mercimek çorbası off ne güzel olurdu ama nerdeee..

Bilmiyorum ki tatlım önceden haşlasamda korkarım ben...

yok be canım..o kadar da birşey olmaz..
ben hep yiyorum kurufasulye mercimek..
oğlum çok sever çünkü mecburen yapıyorm..
bilmiyorum ben de olumsuz olmadı.

sen bilirsin yine de..ben birşey demeyimbilmiyorumkismile

önceden 5-10 dk haşlayın o zaman..suyunu dökün.
tabii biraz vitamin kaybı olur..
normalde içindeki vitamin kaybını önlemek için geceden ıslatmak yeterli ama gaz olayından korkanlar için mecburen..

Bi deniycem bakalım yaaa..bir kereden bişi olmasss sempatiksalakcinni gözüm döndü akannehir

kıslar hepinizi öptüm çok uyukum geldii.iyi gecelerrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

afiyet olsun deniz.

peki sen haşladın mı? geceden suda mı beklettin?

gaz yaptı mı?CADIARZU

iyi geceler hanımlar tatlı rüyalar uarım tüm bebeşler uyur annelerini üzmezler başım çok ağrıyor yatmak istiyorum ama benim oğlan uyumadı inşallah çabuk uyur

iyi geceler hanımlar tatlı rüyalar uarım tüm bebeşler uyur annelerini üzmezler başım çok ağrıyor yatmak istiyorum ama benim oğlan uyumadı inşallah çabuk uyur

benim kızımda uyumazdıda bıcı bıcı yaptırdık hemen giydirdim karnını doyurdum sardum uyuttum.

senim kırcam cicim :asigim: yazarım..

ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaa bende tebrk etmek istiyorummmmm hemde içten dleklerimle sen gerçekten cennetlksin walla sabrınla sewgnle bebeklerin çok şanslı....
seni bende topiğimizn annesi seçiyorm....

Kimi kız kimi,
Ayşeyi yazsana anlasın kadın,
Seçmişsin birini isim vermiyorsun,
Söyle de kimi seçtiğini billeim biz de:)))
Allahım ben bu gazla 3.yü de yaparım...zemuszemus kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…