2010 Temmuz Anneleri : )

sagolun arkadaşlar.kolik cdsini ve diğer damla v.s. hepsini denemiştim. fayda etmiyo hiçbişey.tamamen ne zaman kurtulurum bilmiyorum.Allah kimseye vermesin.kabus gibi

canım Allah kolaylık versin..ne denilebilir kii..

sabır + zaman+ doktorun tavsiyeleri...

inşşş kısa zamanda geçer:Saruboceq:

Sol bileğimi incittim biraz önce,
Eşim pazardan mis gibi sebzeler almış,
Dolaba yerleştiriyodum iki dakka sizden ayrıldım,
Bileğim döndü yaa sanki ,
Offf ağrıyor....

kızlar bu gece kalabalık muhabbet güzel ama ben çıkayım artık. uyanır zaten edacık da..
iyi geceler herkese..

Mutfağımın yerlerini silmem lazım,
Ama sizi bırakmak istemiyorum,
İş de yapmak istemiyorum,
Ama yemek yaparken ufak tefek bi sürü şey dökmüşüm yerlere,
Eeee o hızla herşey karışıyor ne de olsa,
Yemekteyizdekiler 3 saatte ne halt yiyolar anlamıyorum,
Hergün 1 saatte tüm yemeklerim hazır.
Hem de en az 3 çeşit + salata

Yaaa mevsimden herhalde,
Elim yüzüm tüm cildim kurudu,
Krem sürmek de aklıma gelmiyor gün içinde.

yaaa bende tebrk etmek istiyorummmmm hemde içten dleklerimle sen gerçekten cennetlksin walla sabrınla sewgnle bebeklerin çok şanslı....
seni bende topiğimizn annesi seçiyorm....

Son düzenleme:
yaaa bende tebrk etmek istiyorummmmm hemde içten dleklerimle sen gerçekten cennetlksin walla sabrınla sewgnle bebeklerin çok şanslı....
seni bende topiğimizn annesi seçiyorm....

Kimi kız kimi,
Ayşeyi yazsana anlasın kadın,
Seçmişsin birini isim vermiyorsun,
Söyle de kimi seçtiğini billeim biz de:)))

bugun Ayva reçeli yapayım dedin yaktım maalesef anlasıldıki boyle teferruhatlı ısler bebıslılere gore degilmis..

sagolun arkadaşlar.kolik cdsini ve diğer damla v.s. hepsini denemiştim. fayda etmiyo hiçbişey.tamamen ne zaman kurtulurum bilmiyorum.Allah kimseye vermesin.kabus gibi

canım Allah kolaylık versin, kolikli bebekler araba ile gezmekten de çok hoşlanırlar, bilgin olsun..

Yaaa mevsimden herhalde,
Elim yüzüm tüm cildim kurudu,
Krem sürmek de aklıma gelmiyor gün içinde.

benim de hamilelik döneminde ciddi cildim kurumuş, aman neme lazım bebeğe zarar gelir diye nemlendiricileri bırakmıştım. İyi de yapmışım sonradan öğrendim ki içinde retinol olan kremler örneğin zararlıymış hamilelikte..Şimdi farklı bir ürün ile cildimi nemlendirmeye başladım sabah ve akşam o kadar farketti ki ..Resmen cildim sarkmış gibiydi nem ile toparlandı..Bir de kremler bir işe yaramaz deriz ama yarıyor yarayanı...

Bugün alışverişe gittim, malum kilo fazlalıkları durunca emzirmeden dolayı, kıyafetler olmuyor. Hava soğudu kışlık lazım. Anneme bebişi bıraktım, her zaman ayıla bayıla yaptığım alışveriş bebişim yanımda olmayınca hiç zevkli gelmedi. Aklım hep bebişte , anneme sonsuz güveniyorum bebek bakımında, ama sanki kolumu evde bırakmışım gibi geldi..

Şurada 4-5 ay sonra işe dönmem gerekecek. Bi an aklıma gelince gözlerim doldu alışveriş yaparken, napıcam diye..Yok ben bırakamıcam galiba evladımı diye düşündüm..Yani bu konuda o kadar kararsızım ki, 6 ay daha evde dursam da 1 yaşına getirsem mi diye düşünüyorum. 6 ay çalışmasam ne uzarız ne kısalırız maddi açıdan..Ama işi kaybedebilirim o risk var, ama o riske de değer diye düşünüyorum.. Sonra da diyorum ki bırak duygusallığı, iş de çocuğun geleceği için, bundan sonra onun için çalışacaksın. Hazır annen bakacakken, millet onu da bulamıyo..

Böyle işte..Size sorum da 1 sene sonra işe başlayanınız varsa örneğin alışıp bırakması daha zor olur diyorlar, doğru mudur ? Yani 6 ay bakıp bırakmak mı , 1 sene bakıp bırakmak mı ? Alışınca daha mı zor oluyor sizce, tecrübeli tecrübesiz arkadaşlar yardım ederse sevinirim..

yasmincim aptamil1 le bebelacın tüm besin değerleri vitaminleri herşeyi aynı. merak etme. aptamil 20 tl bebelac 5 tl. biri yabancı biri yerli diye sanırım. bende aptamil 1, comformil, beblac, hero baby bu mamalrın hepsi var. üstünde yazdığına göre içerisindeki değerler hep aynı. önemli olan bebişin sevmesi. aslında ben tadlarınada baktım kaydirigubbakcemile3 hepsi aynı

burda bir arkadaş sütün artması muzlu süt tavsiye etmişti bende kızım hazır uyurken kendime 1 sürahi muzlu süt yaptım ve gittim geldim içtim :)
şuanda göbişim şişti kocaman oldu. yedikten kaç saat sonra süt olmaya başlar ona göre sağıcamda. inek iş başında
kaydirigubbakcemile3

bugun Ayva reçeli yapayım dedin yaktım maalesef anlasıldıki boyle teferruhatlı ısler bebıslılere gore degilmis..

primera maşallah canım yaksanda uğraşmışsın walla ne güzel benim hem böyle becerilerim yok hemde kızım uyuyunca oturuyorum popomun üstüne hiçbişey yapasım olmuyor ev işlerini bile biriktiriyorum eşim gelince toptan yapıyoruz hızlı hızlı

Afiyet olsun Sonbahar yarasın cnm :))) Ama sen nıye sagıyorsun sutunu calısmıyorsun dıye hatırlıyorum .. Benım buzlukta bı sure sut var ama ben de calısmıyorum 1 sene ara verdım gerek kalmıyor vermeye atıcam ben onları ..

3 yıl sonra işe başlayan arkadaşım üç yılda çocugu alıstırmak için ugrastı. o kadar zor olduki anlatamam.. er ya da geç eğer çalışılacaksa en iyisi ; 6 ayda başlamak bence ..
her sabah ağlayarak geliyodu işe. bi gün oğlu anne gitme işe demiş. para kazanıyorum. parada lazım diye anlatmaya başlayınca odasından koşup 3-5 bozuk para getirmiş. bu para yetmezmi gitme diye. uzunca bi süre bozuk para gördükçe gözü doluyordu senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…