Kimi kız kimi,
Ayşeyi yazsana anlasın kadın,
Seçmişsin birini isim vermiyorsun,
Söyle de kimi seçtiğini billeim biz de:)))
Afiyet olsun Sonbahar yarasın cnm :))) Ama sen nıye sagıyorsun sutunu calısmıyorsun dıye hatırlıyorum .. Benım buzlukta bı sure sut var ama ben de calısmıyorum 1 sene ara verdım gerek kalmıyor vermeye atıcam ben onları ..
Bugün alışverişe gittim, malum kilo fazlalıkları durunca emzirmeden dolayı, kıyafetler olmuyor. Hava soğudu kışlık lazım. Anneme bebişi bıraktım, her zaman ayıla bayıla yaptığım alışveriş bebişim yanımda olmayınca hiç zevkli gelmedi. Aklım hep bebişte , anneme sonsuz güveniyorum bebek bakımında, ama sanki kolumu evde bırakmışım gibi geldi..
Şurada 4-5 ay sonra işe dönmem gerekecek. Bi an aklıma gelince gözlerim doldu alışveriş yaparken, napıcam diye..Yok ben bırakamıcam galiba evladımı diye düşündüm..Yani bu konuda o kadar kararsızım ki, 6 ay daha evde dursam da 1 yaşına getirsem mi diye düşünüyorum. 6 ay çalışmasam ne uzarız ne kısalırız maddi açıdan..Ama işi kaybedebilirim o risk var, ama o riske de değer diye düşünüyorum.. Sonra da diyorum ki bırak duygusallığı, iş de çocuğun geleceği için, bundan sonra onun için çalışacaksın. Hazır annen bakacakken, millet onu da bulamıyo..
Böyle işte..Size sorum da 1 sene sonra işe başlayanınız varsa örneğin alışıp bırakması daha zor olur diyorlar, doğru mudur ? Yani 6 ay bakıp bırakmak mı , 1 sene bakıp bırakmak mı ? Alışınca daha mı zor oluyor sizce, tecrübeli tecrübesiz arkadaşlar yardım ederse sevinirim..
3 yıl sonra işe başlayan arkadaşım üç yılda çocugu alıstırmak için ugrastı. o kadar zor olduki anlatamam.. er ya da geç eğer çalışılacaksa en iyisi ; 6 ayda başlamak bence ..
her sabah ağlayarak geliyodu işe. bi gün oğlu anne gitme işe demiş. para kazanıyorum. parada lazım diye anlatmaya başlayınca odasından koşup 3-5 bozuk para getirmiş. bu para yetmezmi gitme diye. uzunca bi süre bozuk para gördükçe gözü doluyordu senağlama
hadi ya ciddi misin..off çok kötü..yani moral bozucu...eninde sonunda derken ben 3-4 sene sonra çalışmayı bırakmayı planlıyorum Allah kısmet ederse ama ne biliyim ya...çok zor çok..Ücretsiz izin hakkı var 6 ay onu isteyebilirim belki..Yanında ne kadar durursam kar gibi geliyor, beni ancak anne olanlar anlayabilir diye buraya yazmak istedim..
Benim aklımdan geçenleri yazmışsın sanki canım yaa.
3 sene sonra bırakacak olsam başlamazdım işe. tabii maddi durumum uygunsa. aslında en güzel zamanları. hergün yeni birşey değişiyorlar büyüyorlar. en tatlı anlarını kaçırmak çok kötü olurdu. çok zor karar vermek gerçekten.. bilmiyorumkismile
Canım selam, senin ne zaman işbaşı ? Neler hissediyosun bu konuda ? Çok bunalıyorum ya işe dönüş hakkında, iş ortamı filan o kadar uzak ki bana şu anda..Bugün ofis resimlerine baktım resmen acayip soğumuşum..
evet cnm okudum geçmişi. bende o kilolardan bunalıma girdim ya yememeye başladım yani az yiyordum bide grip oldum 2 gün gözümü açamadan yattım eşimle kardeşim baktı bebeğe o zaman emmeyi iyice bıraktı. şimdi öğün atlamadan yiyorum. yeretki süt olsun diye çok fazla olmuyor ama ben yinede 1 damlanın bile hesabını yapıyorum göğsümde 1 damlacık süt kalmayana kadar sağmaya devam edicem genelde mama veriyorum az bi süt çıktımı hemen onu içiriyorum. anne sütü almayan bebekler daha kolay hastalanabiliyorlarmış ilerde bende uğraşıyorum işte. ee kendim ettim kendim buldum.
Sonbahar cnm ben bebege zorunlu mama vermıstım sarılıktan dolayı doktora sordum memeyı bırakır mı dıye oyle bısey olmaz demişti .. Ben ce hıc pes etme acıkınca mecbur emıcek senı memenden ..
gece saat 4-5 gibi derin uyuyor ya bakıyorum emzik emer gibi ağzını oynatıyor hemen göğsümü tıkıyorum bu seferde uyuya kalıyor. boğazından anne sütü geçsinde ben pompayla akraba olmaya razıyım. öff gece mama hazırlaması çok zor oluyor ya. tek gözüm açık diğer gözüm kapalı duvara çarparak gidiyorum odadan mutfağa. ya her gece aynı duvara çarpıyorum. kaydirigubbakcemile3 göğüs ucu yaralarımda geçti bide hassas değil artık pompayı son ayarda kullanıyorum.
primera canım sen süt olsun diye ekstra birşey yiyormusun yiyorsan nolur banada söyle ben walla inretnetten ne okuyorsam deniyorum hepsini. hee bide buzluktaki sütlerini sakın atma. 6 ay saklanabiliyormuş dursun. allah göstermesin belki lazım olabilir. bu arada fışkıran sütüne maşallah diyimde nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?