2010 Temmuz Anneleri : )

Saol Sonbahar aslında cok da zor degıldı geceden uzerıne seker döktüm sabahta bıraz dajha su ekleyıp kaynattım . Koku olmasın dıye asplatoru acmıstım bebek kokuda hemen uyanıyor cunku .. Sonra bı anda tutmus recel gibi değilde katı bısey oldu fazla kaynamaktan : ))) En azından ogrenmıs oldm bı dahakıne artık duzgun yapmaya calısıcam ..

Kimi kız kimi,
Ayşeyi yazsana anlasın kadın,
Seçmişsin birini isim vermiyorsun,
Söyle de kimi seçtiğini billeim biz de:)))

senim kırcam cicim :asigim: yazarım..

ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s. ayşe a.s....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok cnm çalışmıyorumda ben hatırlarsan bunalıma girmiştim ya verdim mamayı verdim mamayı şimdi memeyi ağzına verdiğimde öğürüyor gittim yıkadım almadı, ucuna şeker sürdüm almadı, ucuna mama döktüm almadı, yatırarak değil ayakta bile meme verdim almadı. bi amuda kalkmadığım kaldı. buda bana ders oldu işte şimdi pompa elimde geziyorum ha bi damla çıktı çıkacak diye. pompayla akraba oldum. keşke olsada buzluğa atsam. birazdan kalkıp 2 bardakta humana stell tee içiyimde depolar dolsun öle sağıyım bari. bendede ne mide var arkadaş kaydirigubbakcemile3

Benim aklımdan geçenleri yazmışsın sanki canım yaa.

sonbahar canımmmmmmm
nasılsın bebş nasıl geçmşimi okudunn???
ewet cnm sadece sütüm hiç gelmediğnde wermek içn aldık daha doğrusu o gün bebek çok ağladı akşam süt olmayınca ondan eşime dedm almış saolsun..

Size doyum olmaz anacım,
Ben kaçıorum,
Uykum geldi çok.
Boğazım acıyooo
HAsta olmak istemiyorummmmmmmmmm.
İyi geceler KK...

hadi ya ciddi misin..off çok kötü..yani moral bozucu...eninde sonunda derken ben 3-4 sene sonra çalışmayı bırakmayı planlıyorum Allah kısmet ederse ama ne biliyim ya...çok zor çok..Ücretsiz izin hakkı var 6 ay onu isteyebilirim belki..Yanında ne kadar durursam kar gibi geliyor, beni ancak anne olanlar anlayabilir diye buraya yazmak istedim..

Sonbahar benım sutum cok :)) emzırırken fıskıye gıbı cocugun yuzune fıskırıyor ama farkettım bı arkadasın dedıgı gıbı dınlenmek cok onemlı bı de gece emzırmek yanı sabaha karsı uyanıyorlar yaa ıste onu emdıkten sonra cok sut doluyor .

3 sene sonra bırakacak olsam başlamazdım işe. tabii maddi durumum uygunsa. aslında en güzel zamanları. hergün yeni birşey değişiyorlar büyüyorlar. en tatlı anlarını kaçırmak çok kötü olurdu. çok zor karar vermek gerçekten.. bilmiyorumkismile

evet cnm okudum geçmişi. bende o kilolardan bunalıma girdim ya yememeye başladım yani az yiyordum bide grip oldum 2 gün gözümü açamadan yattım eşimle kardeşim baktı bebeğe o zaman emmeyi iyice bıraktı. şimdi öğün atlamadan yiyorum. yeretki süt olsun diye çok fazla olmuyor ama ben yinede 1 damlanın bile hesabını yapıyorum göğsümde 1 damlacık süt kalmayana kadar sağmaya devam edicem genelde mama veriyorum az bi süt çıktımı hemen onu içiriyorum. anne sütü almayan bebekler daha kolay hastalanabiliyorlarmış ilerde bende uğraşıyorum işte. ee kendim ettim kendim buldum.

Benim aklımdan geçenleri yazmışsın sanki canım yaa.

Canım selam, senin ne zaman işbaşı ? Neler hissediyosun bu konuda ? Çok bunalıyorum ya işe dönüş hakkında, iş ortamı filan o kadar uzak ki bana şu anda..Bugün ofis resimlerine baktım resmen acayip soğumuşum..

primera canım sen süt olsun diye ekstra birşey yiyormusun yiyorsan nolur banada söyle ben walla inretnetten ne okuyorsam deniyorum hepsini. hee bide buzluktaki sütlerini sakın atma. 6 ay saklanabiliyormuş dursun. allah göstermesin belki lazım olabilir. bu arada fışkıran sütüne maşallah diyimde nazar değmesin

hayırlısı canım bakalım, en güzel zamanları olduğu kesin ama 3 sene kadar çalışmam gerekli, ama arada 1 sene çalışmasam sorun olmaz..

sunyy eğer imkanın varsa kreş yaşı gelene kdr çalışma istersen. benim bir arkadaşım 1 yaşına kdr kendi bakmış. sonra işe dönmüş işe dönünce bir annesi, bir kayınvalidesi bakıyormuş. geçenlerde oğlunu oyun grubuna götürdü çocuk çok ağlamış. anneanneye babaanneye alışmış şimdi kreşe verdiği zmn top havuzuna girip boynunu büküp köşede oturuyormuş. ya aslında bende çalışıyorumda eşimle birlikte çalıştığımız için hamileliğimin 3. ayından beri işe gitmiyorum . sanırım bu gidişlede gidemicem. en doğru kararı kendin verirsin arkadaşım.

Sonbahar cnm ben bebege zorunlu mama vermıstım sarılıktan dolayı doktora sordum memeyı bırakır mı dıye oyle bısey olmaz demişti .. Ben ce hıc pes etme acıkınca mecbur emıcek senı memenden ..

çook geçmş olsun canımmmm a.s. bahar nasıl iim ona geçdimi grbnn
sennde suçun yokki canım yataktan kalkamamışsın nasıl emdrcen..:sinifsinif:
benimde sütüm çok sadece akşam 9dan sonra olmuyo sabah fışkırıyo ben günde 1 ltre falan nazolar varya canım meywe suları portakalsını içiorum sanırım ondan oluyo bide arkadaşım söled akşamdan bi sürahinin içne kuru incir weya kayısı koy üzerine sıcak su koy ağzını kapa sabah we günboyu iç çooooookkk süt yapıyormuş...

Sonbahar cnm ben bebege zorunlu mama vermıstım sarılıktan dolayı doktora sordum memeyı bırakır mı dıye oyle bısey olmaz demişti .. Ben ce hıc pes etme acıkınca mecbur emıcek senı memenden ..

gece saat 4-5 gibi derin uyuyor ya bakıyorum emzik emer gibi ağzını oynatıyor hemen göğsümü tıkıyorum bu seferde uyuya kalıyor. boğazından anne sütü geçsinde ben pompayla akraba olmaya razıyım. öff gece mama hazırlaması çok zor oluyor ya. tek gözüm açık diğer gözüm kapalı duvara çarparak gidiyorum odadan mutfağa. ya her gece aynı duvara çarpıyorum. kaydirigubbakcemile3 göğüs ucu yaralarımda geçti bide hassas değil artık pompayı son ayarda kullanıyorum.

yasmin bende kuru kayısıyı içine hiç şeker atmadan kazan gibi bir tencerede kaynattım gittim geldim içtim. gerçekten faydası oluyor. ama 2 gün aynı şeyi iç 3. gün bıkıyor insan ben şimdi değişik tatlar yaratıyorum kendime kayısılı süt gibi mesela yarın akşamda onu denicem. bu akşamıki miyadım doldu. midem ambara döndü bu akşam :) bahara grip geçmedi 2 gün kucağıma almadım yatarken. ayy hamileyken hep portakal mandalina suyu içiyordum hiç hasta olmadan atlatmıştım kış geliyor yin eiçmek lazım hem belki onlarda süt yapar.

emzirmeye devam mutlaka az da olsa gelir sütün de...kız mamaya alışmış senin..

mamadan nasıl soğutulur bilemicemm...

mama verme emmeye zorla dicem ama aç kalmasın bu sefer de.eyvahedigeldismile

Etli Kuru Fasulyeyi dene canım :))) Ben hıc humona fılan almadım normal ne yersem onu yıyorum ekstradan canm cok tatlı cıkolata ıstıyor onları da yıyorum aynı hamıslıktekı gıbı .Benım de sankı azalmıs gıbıydı gecen hafta hatta yoksa adet mı gorucem nooluyo dedım .. Sonra bı kuru yaptım yedım butun hafta cogaldı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…