kaan kocatepenn stesinden dinledim doğumdan sonra ilk 3 ay hamile kalma riski azmış ((buna güwenmeyin sakın))
ben önce fasulyeyi haşlayacağım. ya o zamanda vitamini kalıyormu bilmiyorum ama nasıl yapsamki acaba?
yok be canım..o kadar da birşey olmaz..
ben hep yiyorum kurufasulye mercimek..
oğlum çok sever çünkü mecburen yapıyorm..
bilmiyorum ben de olumsuz olmadı.
sen bilirsin yine de..ben birşey demeyimbilmiyorumkismile
bende bebe yağı sürdüm dün konaklar için dr onu önerdi annemde zeytinyağı önerdi. ama yıkamadan 1 saat önce sürcekmişim birde konakları tırnaklarımla kazımıcakmışım yara olurmuş. ince uçlu tarakla tarar gibi yumuşak yumuşak sürcekmişim. benim kızımın sol kaşında ufak bir yerdede konak var.
kaan kocatepenn stesinden dinledim doğumdan sonra ilk 3 ay hamile kalma riski azmış ((buna güwenmeyin sakın))
selam.birşey soracağım bir arkadaş vardı sizin topikte liyadora yada ada ege....ne oldu ona...guest yazıyor isminde.doğum yaptımı neyi oldu...çok merak ediyorum çok aradım bulamadım...
Maleseff bende mama veren annelerdenim..Hem anne sütü hemde mama alıyor..İlk başta hastane hemen mamaya yönlendirdi sütüm gelmeyince..E tabi mamayla biberondan gürül gürül gelmesine alıştı bebeğim..Mememi çok seviyor ama sözde doymayınca kıyamet kopuyor ama biliyorum ki hiç mamaya alışmasaydı elindeki imkanlarla yetincekti..Gerçi benim sütüm gerçekten az geçen sütümü sağdım iki memeden 30 cc çıktı...
ya canım o kadar çekiyorki korkuyorum benndee yiyemiyorunm..Mesela bir mercimek çorbası off ne güzel olurdu ama nerdeee..
Bilmiyorum ki tatlım önceden haşlasamda korkarım ben...
günaydın kızlar,birşey soracağım sizlere.benim göğüslerim önceki gibi değiller artık sabah uyandığımda şişmiş yada sertleşmiş olmuyor.yoksa sütüm bana bye bye demeye mi başladı ? eyvahedigeldismile
ben de spiral taktırmak istiyorum çünkü kocama ve onun korunmasına güvenemiyorum.zaten kızıma da onun dikkatsizliği yüzünden daha 3 aylık evliyken hamile kaldım.
dün akşam çok sinir etti beni kızın gaz sancısı tuttu ben de rezene hazırladım ama elim pislendi çocuğu eşim kucağına verdim biberonla azcık tut elimi yıkayıp gelcem dedim.benimki de gitmiş oturmuş bilgisayar başına internette oyun oynuyor taş atmaya uğraşıyor.kız kucagında ağlıyor ağzına biberonu vermek yokkkk.ben de bir hışım aldım kızımı kucağından konuşmadım da gece
sabah da gelmiş kızımın başına ne güzel gülüyor diyor ben altını alırken.ben de dedim bebekler güler ama bilgisayar oyunları gülmez.bebeklerde ancak emek verene güler dedim.
deli etti beni yaaaaklava:
günaydın...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?