2010 Temmuz Anneleri : )

kaan kocatepenn stesinden dinledim doğumdan sonra ilk 3 ay hamile kalma riski azmış ((buna güwenmeyin sakın))

yok be canım..o kadar da birşey olmaz..
ben hep yiyorum kurufasulye mercimek..
oğlum çok sever çünkü mecburen yapıyorm..
bilmiyorum ben de olumsuz olmadı.

sen bilirsin yine de..ben birşey demeyimbilmiyorumkismile

Ben de ılk baslarda yemıyordum sonra pısırcek bısey bulamadım yıyorum bı zararıını gormedım gaz konusunda ..

Ben de gecen yıkamada bebe sutu surmustum bugun az once de zeytın yagı denedım . Cok faydalı ne olur ne olmaz dıye 10 dakıka kadar tuttum kafasında sonra yıkadım sanırım faydası olucak da ben dokulmesınden cok korkuyorum ınsallah dokulmez yaa konaklardan sonra sac dokulıyor dıye duymustum :: (((

selam.birşey soracağım bir arkadaş vardı sizin topikte liyadora yada ada ege....ne oldu ona...guest yazıyor isminde.doğum yaptımı neyi oldu...çok merak ediyorum çok aradım bulamadım...

selam.birşey soracağım bir arkadaş vardı sizin topikte liyadora yada ada ege....ne oldu ona...guest yazıyor isminde.doğum yaptımı neyi oldu...çok merak ediyorum çok aradım bulamadım...

bir oğlu bir kızı oldu gayet iyiler ve sağlıklılar. şimdi bebişlerini büyütüyor.

ahhh o hastanelerrr bizdede öle oldu 2 gün sütüm gelmeyince werdiler şimdiki aklım olsa hep memede tutardım sütüm artsın die.
ben de 2. ve 3. ay arada mama werdim. sütümü sağdığımda az çıktığında moralim bozuluyodu o zaman göğüslerim daha geç dolardı.
şimdi 4.aya başladık yediklerime dikkat ediyorum ne süt yaparsa yiyorum (gaz yapanlar dışında yasaklarımız war bizim onlar dışında) weee çok önemli bence bebeğim bırakana kadar emzirdim az geldiği için sütüm geç bırakırdı şimdi çok şükür sütüm arttı mama wermiyorum 3 haftadır.
ilk zamanlar baklava süt yapar die zorla yedim hiçbişi de olmadı.önemli olan bence sewdiiğin şeyleri iştahlı yemek we sık sık bişiler yeee bol bol sıvı al wee bebişini bol bol memede tut

bu arada ben gen gerilerde kaldım hızınıza yetişemiyorum ben yaa :sinifsinif:
50 sayfa kadar gerideyim
offf offf hızımı artırmam lazım

ya canım o kadar çekiyorki korkuyorum benndee yiyemiyorunm..Mesela bir mercimek çorbası off ne güzel olurdu ama nerdeee..

Bilmiyorum ki tatlım önceden haşlasamda korkarım ben...

mercimekte mi yapıyormuş yahu, ben ooo hep yiyorum. çok severim.
bana dr.um doğduğu zamandan beri gaz yapar düşüncesiyle sakın yemeğini kısma. ne yersen ye. yasak yok demişti. sadece kola içme dedi o kadar.
zaten yesekte yemesekte oluyor, 3 ayı bitecek benimkinin azaldı gibi maşallah..

ben en başıdan beri korkuyorum mercimek ve fasulyeden
çok gazlı bebeğimm inanılmaz dercede o kıvrandıkça ben üzülüyorumm...
göze alıp yemedım hiç herkez yemm gerektiğini söyledi ama korku işte
doğum yaptığımdan beri yemıorum aslında uzerıne kımyon dokup yersek giçbişe olmazmış :ecrin_bebek:

günaydın kızlar,birşey soracağım sizlere.benim göğüslerim önceki gibi değiller artık sabah uyandığımda şişmiş yada sertleşmiş olmuyor.yoksa sütüm bana bye bye demeye mi başladı ? eyvahedigeldismile

canım nette okumuştum başımada geldı..
bellli zman sonra süt göğüslerde şişkinlik yapmazmış..
yani sut olamdığı anlamına gelmior yerimseniben

canım aynı benim eşimi anlatmışsın.biz de yaşadık eşimle aynı şeyi.hem de bikaç kez.deli olcam ben deeklava:

buralarda göz nezlesi yaygın ve bulaşıcı..

dün eşim bana diyorki dikkat et göz nezlesi olma valla annenin evine yollarım seni oğluma bulaşır diyorkaydirigubbakcemile3
alla alla dedim bende sen kendıne mukayet olbence annenin evine sen gitmeyesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…