2010 Temmuz Anneleri : )

bende tüm aşılarını sağlık ocağında yaptırdım
rota virüs aşınıda yaptırmadım
onceden bağırsak düğümlenmesine neden olduğuı için toplatılmış
şimdi geliştirelerek piyasaya sürülmüş güvenemedim... açıkçası
hem çocuklar sadece o sebepten ishal olmuyorlar binbir çeşit sebebi var dedi doktor
hepsi için aşı vurmuoruz dedi
o yüzden yaptırmadımm .....
birde sağlık bakanlığı gerekli görseydi aşı takvimine alırlar die düşündüm

korkudan bu ay 2 kere test yaptmm çok korkuyorummm ....
allahın dediği olur ama bizimm dikkatlice korunmamız lazımm gecen ay 2 gun az kananmm oldu adet oldum sandım
ama bu ay bişe yok korkudan nerdeyse hergun test yapıorum

saolun kızlar teşekkür ederz..
dkkat edyoruz bakalım iş. hasta olmaz kuzumm bu taşınma esnasında..

kızlar bizde hala bi faliyet yok bu nereye kadar gider bilmiyorum ben kendime bile süt kokuyorum eşim nasıl yaklaşır bilmiyorum emzirirken birlikte olmak bana hiç cazip gelmiyor nasıl aşarım bu durumu bilmiyorum. eşimede hamileliğimin 5. ayından beri kardeş gibiyiz bizde ama zamanı geldi artık sanırım.
ama hamile kalma gibi durum olursa eşim kesinlikle karşı çıkar bebek aldırmaya onu biliyorum. bende yapaamam zaten öyle bişiy. en iyiysi iyi bir korunma yöntemi bulana kadar kardeş gibi yaşam k:)

off bu erkekler hasta olmasan bile bebekli halinle nasıl yemek hazırlıycan o kadar kişiye.kocalarımız bizi düşünmüyor ki karşımızdaki niye düşünsün.gelir otur yer yemeğini bir güzel ohhh

geçen akşamda bize misafir gelecekti.eşim şunu yaparsın,bunu ikram edersin,kuruyemiş verirsin ,meyve verirsin diye saymaya başladı.ehh insaf dedim bende nasıl döneyim o kadar ayaklarına zaten yorgunum,çay ikram etmek bile yetiyor bu halimizle en 8-10 kez gidip geliyoruz mutfağa.bir kekle çay birde kuruyemiş yeter dedim birşey diyemedi kafamçokkarıştı

ben de yaptırmadım rota virüsü.güvenemedim daha çok yeni bir aşı çünkü

günaydın temmuz anneleri
ben ekim annesiyim
bebeğim sarılık oldu
değerleri artıyor
ilk 14.3
ikinci 15.1
üçüncü test 15.9
çıktı sarılık değerlerimiz
bugün gene gitcez doktorumuz 15.9dan yüksek çıkarsa yatırcam dedi

ne önerirsiniz
yardımlarınızı bekliyorum a.s.

mümkun oldugunca emzırmeye calış. başka yapacak bır sey yok sanırım

Slm..Havalar iyice soğuyacakmış yandık yani..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
oda kötü be cnmmm soğuma olmuyomu hiççç..
gerçekten çok anlayışsızlar yaaa benmkide aynı cnm seni anlıyorum bebeğe bak dyorum msafr gelince ben mutfakyım 5 dk. sonra bebeği emzir aç dyo sank keyf yapıyom mutfakta

bize doktor bol su içir dedi sık sık emzr her uyumadığında memen wer emsin dedi marulu çok ye sarılığını geçirir dedi birde maden suyu iç oda sarılığını geçirir dedi denedik oldu yatırmadı doktor cnm geçmiş olsun çok üzülme geçer nş..

Slm..Havalar iyice soğuyacakmış yandık yani..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Son 1000 yılın en soğuk kışı geliyormuş. biz temmuz anneleri çok şanslıyız sempatiksalakcinni son 40 yılın en sıcak yazına denk geldik şimdi de en soğuk kış...

ayyy şimdiden benim ev buz gibi. salon kocaman mutfakla bir kapı falan yok oradan koridora açılıyor ısıtmanın imkanı yok. elektrik sobası yakıyorum haldır haldır ama nafile.

çocuğu lahana gibi kat kat giydirdim.

iyice soğuyunca ne yapcaz bilmiyom.

Bizde şimdiik klima ile ısınıyoruz, keşke havalar hep ilkbahar gibi olsa:1closedeyes:

Biz bezde 4 numaraya geçtik..Prima kullanıyoruz ama bariyer falan engel olmuyor kazalara..Ya bariyerleri iyi değil yada bizim oğlan fazla yapıyor anlamadım..

kızlar merhaba

rota virüsü aşısı yaptıran var mı ? bizde yarın yaptırıcaz ama bazı yorumlar çok olumsuz ne olur bana bilgi verin

benim sabahları midem bulanıyo yaaa
bebek bi yerde ağlıyo ben bi yerde çok kötüyümmm depresyon böle bişi heralde

Son düzenleme:
bnde bugun bir acayip haldeyim cnım sıkkın ağlamaklıyımmm ... garip haller içindeyim hayırdır inşallah

günaydın kızlar... birşey soracağım. aşılarını doktorda yaptıran var mı yoksa herkes sağlık ocağında mı yaptırıyor?

biz tüm aşılarını doktoruna yaptırdık..ama sağlık ocaklarına da yaptırabilirsin..

Aaaa aynı..saati saatine dün ben aynı şeyleri yaşadım..şimdi uyuyor.

canım ağızdan oldu çok şükür bişi olmadı ağrı ateş yapmıyorda

evet rota virüsü sağlık ocakları yapmıyor..dışardan alıp yaptırabilirler o ayrı..ağızdan veriliyor ateş yapmadı bizde de..

115 tl verdik doktoruna bu aşı için

sık sık emzireceksin aç kalmayacak..biz de yaşadık 18 le hastaneye yattık 2 gece kaldık..12 ile çıktık zamanla geçti..açlık tetiklermiş hatta ilk mamasını o zaman mecburen verdik sütüm vardı ama acaba mı diye...

ben akşam kombiyi yaktım canım..dün çok hapşırdı elleri de buz gibiydi akşam yakmaya başladık.

kızlar merhaba

rota virüsü aşısı yaptıran var mı ? bizde yarın yaptırıcaz ama bazı yorumlar çok olumsuz ne olur bana bilgi verin

ben yaptırdım doktorumuz önerdi.

daha önce yazmıştım ama forum kalabalıkken bir daha hatırlatayım.Joker de emzirme haftası nedeniyle emzirme ürünlerinde ve playskoolun 3 oyuncağında çok güzel indirmler var.Medela Mini Elektrikli Ve Pilli Süt Pompası 99,90 TL ,Lansinoh Süt Saklama Poşeti 25 Adet 17,00 TL ,Lansinoh Göğüs Pedi 24 lü 3,75 TL,Playskool İkili Egzersiz Arkadaşım49,90 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…