2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar yemek yapıcam akşama da Fatmagülü izlerim,
onmazsak tabi:))
Çok soğuk yaaa,
Ben de kansızım herhalde valla Rüzgarın elleri benimkilerden sıcak.
Hadi kendinize de bebelerinize de iyi bakın gariii,
Öpem sizia.s.

kızlr bende renkli biberlerle et sote patates püresi pilav çoban salata ve çorba yapıcam dün otlandık bugün etlencessempatiksalakcinni

benim bebeğimde karşı komşumunda 1 aylık bebeği var onunda bebeği sarılık oldu. ikimizdede ne tesadüftür ki, 17 yukarısına çıktı. fototerapi gördük. 17 nin altı tedavi gerektirmez demişti dr.umuz. iyice bir sor sorgula dr.una istersen.. komşumunkinin anne sütü sarılığı olduğu ortaya çıktı, emzirmekle düşmedi hem minik minik artıyordu.

bu arada güneş alan odada yatır demişti, akşamlarıda floresan ışık yakmıştık odamızda.. dr.tavsiyesi..

Son düzenleme:
işlerimizi bitirdik yemeğimizi yaptık geldik.

oğluşda bugün pek mutlu maaşallah. hep böyle olsa keşke...

Şimdi bakıyorum canım sağolasın bilgi verdiğin için,
Benim de poşet almam lazım süt için,
bi de şu oyuncağa bakayım fiyat iyiymiş,
Sağol cannnnııım arkadaşım:)))

önemli değil sevgili meslektaşım.paylaşmak için buradayız.ben medela süt pompası,2 paket 24lü göğüs pedi( bunlar 60 pketten daha ucuza geliyor),emzirme sütyeni bir de süt poşeti aldım.dünden beri sağıp biriktiriyorum malum haftaya cuma işbaşı

benim sabahları midem bulanıyo yaaa
bebek bi yerde ağlıyo ben bi yerde çok kötüyümmm depresyon böle bişi heralde

bnde bugun bir acayip haldeyim cnım sıkkın ağlamaklıyımmm ... garip haller içindeyim hayırdır inşallah

aman dikkat edin bu ruh halinden hemen çıkın sonra çıkmak kötü oluyor kendimden biliyorum.

ben dün yaptım çok gaz yaptı kızımda umarrın sizde sorun olmaz.

ben bugün yine regl oldum, niye düzensizleşti yahau böyle anlamadımbilmiyorumkismile

Şimdi bakıyorum canım sağolasın bilgi verdiğin için,
Benim de poşet almam lazım süt için,
bi de şu oyuncağa bakayım fiyat iyiymiş,
Sağol cannnnııım arkadaşım:)))

egzersiz oyuncağı çok hoş ya bende alsammı oyun halıları pahalı buda aynı şey işte altında kumaş yok sadece:)

cok hastayım burnum tıkandı ateşim var daha kötüsü cocukta hapşırıyor onunda burnu tıkalı.
ıkımızde hasta olduk sanırım. ve süreklı ilgi ıstıyor. ne yapacagımı şarırdım. ve şimdı eşim aradı arkadaşları bebek görmeye gelecekmış. oda gelın demış.iyi mi? ev zaten aldı başını gıdıyor. ((

pompa aldım benım grıbım cocuga gecmesın sütümü sagıp vereyım dıye bı tatlı kaşigı süt ancak geldı yarım saat ugraştım. ben mı beceremedım ilmini??

pompa aldım benım grıbım cocuga gecmesın sütümü sagıp vereyım dıye bı tatlı kaşigı süt ancak geldı yarım saat ugraştım. ben mı beceremedım ilmini??

Geçmiş olsun cnm. Gerçekten hastayken bebek bakması zor. Vitamin hapı iç çabuk iyileşmeni sağlar, iyileştikten sonrada iç bi daha gribe yakalanmanı önler.Vücudun dirençini artırıyor. Bide kuşburnu çayı iç..İnşallah en kısa zamanda geçer..

canım geçmiş olsun.

sen süt sağmamışsındır. manuelse eğer ayarı var küçük ayarda çekmişsindir. ve göğsüne tam yapıştır hava almaması lazım..

selam kızlar
yarın akşam iş yerindeki arkadaşlar gelecek diye annem ve yengem bir sürü şey hazırladılar. yaklaşık 10-15 kişi geleceklerdi. az önce arkadaş aradı, yarın mesaiye kalcak çoğunluk haftaya gelcez diye!! ben de dedim valla hazırlık yaptım, mesaiye kalmayanlar gelsin. diğerleri de haftaya gelcek. misafirler bitmiyor...

canım geçmiş olsun.

sen süt sağmamışsındır. manuelse eğer ayarı var küçük ayarda çekmişsindir. ve göğsüne tam yapıştır hava almaması lazım..

küçük ayar degıldı sanırım ya. acaba o kadar mı sütüm.

ee bu cocuk ne emıyor o zaman

son dakkada haber veren misafirlere sinir olurum.

o son dakkada haber veren misafirlere eşine sormadan tabii gelin..diyen erkeklere daha sinir olurum..

bu bağlamda eşinize, kocaman şanına yakışır bir tebrik koyuyorumm..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…