- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
günaydın temmuz anneleri
ben ekim annesiyim
bebeğim sarılık oldu
değerleri artıyor
ilk 14.3
ikinci 15.1
üçüncü test 15.9
çıktı sarılık değerlerimiz
bugün gene gitcez doktorumuz 15.9dan yüksek çıkarsa yatırcam dedi
ne önerirsiniz
yardımlarınızı bekliyorum a.s.
kızlr bende renkli biberlerle et sote patates püresi pilav çoban salata ve çorba yapıcam dün otlandık bugün etlencessempatiksalakcinni
Facedeki liste gelmiş...
Şimdi bakıyorum canım sağolasın bilgi verdiğin için,
Benim de poşet almam lazım süt için,
bi de şu oyuncağa bakayım fiyat iyiymiş,
Sağol cannnnııım arkadaşım:)))
gel beraber olsunŞenizohhh afiyet olsun menü güzelmiş...
benim sabahları midem bulanıyo yaaa
bebek bi yerde ağlıyo ben bi yerde çok kötüyümmm depresyon böle bişi heralde
bnde bugun bir acayip haldeyim cnım sıkkın ağlamaklıyımmm ... garip haller içindeyim hayırdır inşallah
selam kızlar akşam kuru fasulye konuşmuştuk ya süt yapar diye şimdi koydum haşlanıyor düdüklü tencere kullanmasını bilmiyorum. bana tarif edermisiniz clipso değil normal düdüklü tencere. üstünde düdüğü var ya önce onu kaldırıyormuyum yoksa önce yatıkmı duracak?
Şimdi bakıyorum canım sağolasın bilgi verdiğin için,
Benim de poşet almam lazım süt için,
bi de şu oyuncağa bakayım fiyat iyiymiş,
Sağol cannnnııım arkadaşım:)))
gel beraber olsunŞeniz
pompa aldım benım grıbım cocuga gecmesın sütümü sagıp vereyım dıye bı tatlı kaşigı süt ancak geldı yarım saat ugraştım. ben mı beceremedım ilmini??
pompa aldım benım grıbım cocuga gecmesın sütümü sagıp vereyım dıye bı tatlı kaşigı süt ancak geldı yarım saat ugraştım. ben mı beceremedım ilmini??
canım geçmiş olsun.
sen süt sağmamışsındır. manuelse eğer ayarı var küçük ayarda çekmişsindir. ve göğsüne tam yapıştır hava almaması lazım..
cok hastayım burnum tıkandı ateşim var daha kötüsü cocukta hapşırıyor onunda burnu tıkalı.
ıkımızde hasta olduk sanırım. ve süreklı ilgi ıstıyor. ne yapacagımı şarırdım. ve şimdı eşim aradı arkadaşları bebek görmeye gelecekmış. oda gelın demış.iyi mi? ev zaten aldı başını gıdıyor.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?