günaydın temmuz anneleri
ben ekim annesiyim
bebeğim sarılık oldu
değerleri artıyor
ilk 14.3
ikinci 15.1
üçüncü test 15.9
çıktı sarılık değerlerimiz
bugün gene gitcez doktorumuz 15.9dan yüksek çıkarsa yatırcam dedi
ne önerirsiniz
yardımlarınızı bekliyorum a.s.
selam kızlar akşam kuru fasulye konuşmuştuk ya süt yapar diye şimdi koydum haşlanıyor düdüklü tencere kullanmasını bilmiyorum. bana tarif edermisiniz clipso değil normal düdüklü tencere. üstünde düdüğü var ya önce onu kaldırıyormuyum yoksa önce yatıkmı duracak?
2 saate bir emzirmek uyuyorsa dürt sıvı alamadığı için yeterince oluyor sarılık hatta sağ ver sarılığı düşene kadar hatta yanlış anlama ama 2 defalığa falan mama ver düştüğünü görceksin hemen
sarılığı yapan zaten anne sütü mama hemen geçiriyor ama dikkat et mamaya alışmasın günde 1 defa falan ver anca tabi sütün bolsa eğer sütün azsa zaten yeterli sıvıyı alamaz ve sarılığı 50 güne kadar sürüyor o zmna benim ilk bebeğim 50 gün sarlık oldu 2ci bebeğimde bilinçlendim 1 gün sarardı ve hemen geçti
önce düdüğü kaldır canım, ötmeye başlayınca düdüğü kapat tekrar ötmeye başlayınca da altını kıs ve saate bak.
benim düdüklümde 10-15 dk pişmesi yetiyo altını kıstıktan sonra.
kolay gelsin bebeğine süt olsun sana yağ olmasındelikafadulden
teşekkür ederim selvacım. o düdü olayını bilmediğim için hiç kullanmıyordum walla sölediğin çok iyi oldu. :asigim:
sarılık için bana önerilenler ve yaptıklarım : 1 haftada geçti..
bol anne sütü . ne zaman isterse emzirdim. içebildiği kadar bol su..
sürekli florasan ışığı açık ,ışığın altında uyuduk. kuru kayısı hoşafı(şekersiz) sürekli içtim. hem süt için hemde sarılık için iyi geliyormuş. birde annane yöntemi. sarı mendil koydular bebişin yanına yerimseniben
Canım selam, senin ne zaman işbaşı ? Neler hissediyosun bu konuda ? Çok bunalıyorum ya işe dönüş hakkında, iş ortamı filan o kadar uzak ki bana şu anda..Bugün ofis resimlerine baktım resmen acayip soğumuşum..
zaten geçmesi için bol sıvı almalı başka yolu yok valla ben büyük oğlumdada çok emzirdim sütümde çok tu ama memede uyuyordu o yüzden yeterrli sıvıyı almadı ve 50 gün sarılığı geçmedi en güzeli sağıp vermek dediğin gibi florasanla uyuduk bizde doktor evdeki florasan fayda etmez hastaneki farklı dedi, biz genede yaktık sonunda geces, gündüzüne karıştı gene olan bize oldu sarı mendik sarı kıyafet olyınada inanmıyorum hiç sarı giydirince çocuğun sarılığı göze batmıyor geçmiş gibi geliyor kendini kandırmaca anca tıbben açıklaması bu
daha önce yazmıştım ama forum kalabalıkken bir daha hatırlatayım.Joker de emzirme haftası nedeniyle emzirme ürünlerinde ve playskoolun 3 oyuncağında çok güzel indirmler var.Medela Mini Elektrikli Ve Pilli Süt Pompası 99,90 TL ,Lansinoh Süt Saklama Poşeti 25 Adet 17,00 TL ,Lansinoh Göğüs Pedi 24 lü 3,75 TL,Playskool İkili Egzersiz Arkadaşım49,90 TL
bende tüm aşılarını sağlık ocağında yaptırdım
rota virüs aşınıda yaptırmadım
onceden bağırsak düğümlenmesine neden olduğuı için toplatılmış
şimdi geliştirelerek piyasaya sürülmüş güvenemedim... açıkçası
hem çocuklar sadece o sebepten ishal olmuyorlar binbir çeşit sebebi var dedi doktor
hepsi için aşı vurmuoruz dedi
o yüzden yaptırmadımm .....
birde sağlık bakanlığı gerekli görseydi aşı takvimine alırlar die düşündüm
ben bi kere göğüs pedini göğsümde biraz fazla tutmuştum oğlumu emzirmeye kalktıgımda emmek istemedi kafasını çevirdi. acaba kötü mü koktu die düşündüm gittim hemen göğsümü yıkadım sonra emdi. ondan sonra sık sık yıkamaya başladım göğsümü. pedi de sık sık değiştiriyorum ayet iyi emiyo.siz ne kadar sürede bi göğsünüzü yıkıyorsunuz. belki onunla ilğili olabilir. yani belki bi ihtimal
valla çok komik görsen delikafadulden
nazosan merhaba
benim kızımda gözünü evdeki yanan lambalara dikiyor.hiç çekmeden gözünü,kırpmadan.bazen ışığı kapatıyoruz gözüne bi zarar gelecek diye.neden acaba bu ilgi?
Rüzgarda bayılıyor ışığa dikip gözleri bakmaya,
geçen misafirlikte kapattırdık lambaları karanlıkta oturduk valla,
ben de korkuyorum bişey olacak diye
kendim 3 sn. bakamıyorum bu çocuk dikip dakikalarca nasıl bakıyor.
Kızlar bebekleriniz kafalarını dik tutabiliyor mu?
mümkun oldugunca emzırmeye calış. başka yapacak bır sey yok sanırım
oda kötü be cnmmm soğuma olmuyomu hiççç..
gerçekten çok anlayışsızlar yaaa benmkide aynı cnm seni anlıyorum bebeğe bak dyorum msafr gelince ben mutfakyım 5 dk. sonra bebeği emzir aç dyo sank keyf yapıyom mutfakta
bize doktor bol su içir dedi sık sık emzr her uyumadığında memen wer emsin dedi marulu çok ye sarılığını geçirir dedi birde maden suyu iç oda sarılığını geçirir dedi denedik oldu yatırmadı doktor cnm geçmiş olsun çok üzülme geçer nş..
biz tüm aşılarını doktoruna yaptırdık..ama sağlık ocaklarına da yaptırabilirsin..
Aaaa aynı..saati saatine dün ben aynı şeyleri yaşadım..şimdi uyuyor.
evet rota virüsü sağlık ocakları yapmıyor..dışardan alıp yaptırabilirler o ayrı..ağızdan veriliyor ateş yapmadı bizde de..
115 tl verdik doktoruna bu aşı için
sık sık emzireceksin aç kalmayacak..biz de yaşadık 18 le hastaneye yattık 2 gece kaldık..12 ile çıktık zamanla geçti..açlık tetiklermiş hatta ilk mamasını o zaman mecburen verdik sütüm vardı ama acaba mı diye...
ben akşam kombiyi yaktım canım..dün çok hapşırdı elleri de buz gibiydi akşam yakmaya başladık.
ben yaptırdım doktorumuz önerdi.
2 saate bir emzirmek uyuyorsa dürt sıvı alamadığı için yeterince oluyor sarılık hatta sağ ver sarılığı düşene kadar hatta yanlış anlama ama 2 defalığa falan mama ver düştüğünü görceksin hemen
sarılığı yapan zaten anne sütü mama hemen geçiriyor ama dikkat et mamaya alışmasın günde 1 defa falan ver anca tabi sütün bolsa eğer sütün azsa zaten yeterli sıvıyı alamaz ve sarılığı 50 güne kadar sürüyor o zmna benim ilk bebeğim 50 gün sarlık oldu 2ci bebeğimde bilinçlendim 1 gün sarardı ve hemen geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?