kızlar selam
size çok acil bişey sormak istiyorum. eşimle ikimizin de kafasına takıldı.
kızımın bacaklarındaki boğumlar simetrik değil.yani sağ bacağında diğerine göre daha fazla boğum var. şişlik gibi duruyor diğeriyle karşılaştırınca. sizce normal bir şey midir? doktoru arayıp sorsam mı karar veremedim.
Rüzgarda bayılıyor ışığa dikip gözleri bakmaya,
geçen misafirlikte kapattırdık lambaları karanlıkta oturduk valla,
ben de korkuyorum bişey olacak diye
kendim 3 sn. bakamıyorum bu çocuk dikip dakikalarca nasıl bakıyor.
Kızlar bebekleriniz kafalarını dik tutabiliyor mu?
cok hastayım burnum tıkandı ateşim var daha kötüsü cocukta hapşırıyor onunda burnu tıkalı.
ıkımızde hasta olduk sanırım. ve süreklı ilgi ıstıyor. ne yapacagımı şarırdım. ve şimdı eşim aradı arkadaşları bebek görmeye gelecekmış. oda gelın demış.iyi mi? ev zaten aldı başını gıdıyor.((
froya bence doktoruna bi danış.bazen kalça çıkığı falan olabiliyor.görsün içiniz rahat eder.
selam kızlar
yarın akşam iş yerindeki arkadaşlar gelecek diye annem ve yengem bir sürü şey hazırladılar. yaklaşık 10-15 kişi geleceklerdi. az önce arkadaş aradı, yarın mesaiye kalcak çoğunluk haftaya gelcez diye!! ben de dedim valla hazırlık yaptım, mesaiye kalmayanlar gelsin. diğerleri de haftaya gelcek. misafirler bitmiyor...
benimde kocam saolsun bugün çn yemek planlamış 10 kşi+2 küçük çocuk yemekler ben yapıcam tabii yemek takımlarımı misafr odamı falan topladım taşınılacak die ama adamın umrundamı o msafrlerle yemek yiyip kalkıyo sinr oldum dün tartıştık bide o yüzden Allah'tan geç geleceklermş gece gibi bugünlük kurtuldum...akannehir ama sinirlyiim hala çokkk
benim de aklıma gelmedi değil ama demedim..bilmiyorumkismile
sormuşlardır doktora ne dedi acaba?
aayy o kadar hazırlık..akannehir
bence de mesaiye kalmayanlar gelsin tabii..
misafir bitmiyor canım..sağolsunlar..
bu arada bizim de ziyaret etmemiz gereken 3 bebek var..benden sonra doğuran 3 arkadaş..hepsi benim bebeğe karınları burunlarında geldiler sağolsunlar.
sıra bende..
git gel, git gel...bu sene bizde bebek çookk
benimde kocam saolsun bugün çn yemek planlamış 10 kşi+2 küçük çocuk yemekler ben yapıcam tabii yemek takımlarımı misafr odamı falan topladım taşınılacak die ama adamın umrundamı o msafrlerle yemek yiyip kalkıyo sinr oldum dün tartıştık bide o yüzden Allah'tan geç geleceklermş gece gibi bugünlük kurtuldum...akannehir ama sinirlyiim hala çokkk
iyi akşamlar
nasılız bu akşam
sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor
yetişemiyoruz valla
kızlar bişey soracağım size.
kaç numara bez kullanıyorsunuz ve ne marka birde bebişlerin kilosu ne?
biz prima üç kullanıyoruz ama her kakada sırtına geçiyor kuzeyin deli olacağım. öğle biriktirerekde yapmaz günde birkaç kez yapar ama geçiyor.
geçmesi bişey değil hasta olacak çocuk giydir çıkar.
büyük mü geliyor küçük mü çözemedim.
bahar merhaba primanın genel sorunu bu.arka lastiği yok gibi.huggies kullan lastikleri geniş ve sıkı.biz öyle hallettik.kızım 5,3 kg 3 numara kullanıyoruz
selam tünaydın kızlar
sabahtan beri arda susmuyor mert durmuyor offff offfff kahvaltı bile yapamadım şimdi ayağımda sustu canım sıklmasın die bakıyorum buraya boş gözlerle
size bişi anlatıcam ben pazar günü hastalandım tavuk zehirledi sanırım gözümü bile açamadan baygın şekilde yattım 2gün ne yemek ne içmek bir lokma bile yesem geri çıktı lafın kısası benim sütüm tamamen kesilmişti ama dün baktım tişordumda süt lekeleri var anne sütünde dinlenmeninde nekadar etken olduğunu anladım ben 2ci doğumumda hiç dinlenemedim ablamla 20 gün aralıkla doğum aptık annemin bana yardımı olmadı ee bende 2 çocuk üstelik biri büyük hareketli sütüm toptan kesildi süt yapsın die yediklerim boşa gitti anca kilo oldu işin sırrı dinlenmekteymiş 2 gün hiç yemek yemememe rağmen sütüm geldim kendi kendine dinlenince vucut
kızlar bu bez konusunda bende çok çektim.
nekadar büyük alırsanız bezi arkasına geçiyor mesela bizim bebek 6.5 kiloyu geçmiştir şimdi ben primanın 3-6sınını kullanıyorum 4-9 arkasına geçiriyor bende 3-6 ya devam ediyorum
kızlar bu bez konusunda bende çok çektim.
nekadar büyük alırsanız bezi arkasına geçiyor mesela bizim bebek 6.5 kiloyu geçmiştir şimdi ben primanın 3-6sınını kullanıyorum 4-9 arkasına geçiriyor bende 3-6 ya devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?