2010 Temmuz Anneleri : )

froya bence doktoruna bi danış.bazen kalça çıkığı falan olabiliyor.görsün içiniz rahat eder.

aynı bizimki de öyle..o an birde kaşlarını çatıyor ki öyle ciddi inceliyor bir de ..çok komik yaadelikafadulden

Kızlar bebekleriniz kafalarını dik tutabiliyor mu?

bizim ki tutuyor..ilk 2 ay tutamadı ama son 1 aydır tutuyor.
oğlum doğduğu an hastanede bile dimdik tutuyordu kafayı..
kız 2.aydan sonra tutmaya başladı

ay canım..çook geçmiş olsun..
hiç hastalanma lüksümüz yok şu dönem ama napacaksın elinde mi?..geçmiş olsun

off bugün pek kimse yok bebekler yaramaz galiba aksinede bugün arda ağlamıyor pek genelde uyumuyorsa zır zır ağlıyor çünkü

Son düzenleme:

aayy o kadar hazırlık..akannehir
bence de mesaiye kalmayanlar gelsin tabii..

misafir bitmiyor canım..sağolsunlar..

bu arada bizim de ziyaret etmemiz gereken 3 bebek var..benden sonra doğuran 3 arkadaş..hepsi benim bebeğe karınları burunlarında geldiler sağolsunlar.
sıra bende..

git gel, git gel...bu sene bizde bebek çookk

iyi akşamlar
nasılız bu akşam
sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor
yetişemiyoruz valla

benimde kocam saolsun bugün çn yemek planlamış 10 kşi+2 küçük çocuk yemekler ben yapıcam tabii yemek takımlarımı misafr odamı falan topladım taşınılacak die ama adamın umrundamı o msafrlerle yemek yiyip kalkıyo sinr oldum dün tartıştık bide o yüzden Allah'tan geç geleceklermş gece gibi bugünlük kurtuldum...akannehir ama sinirlyiim hala çokkk

ben çalışırken, bebekten önce yani, eşim çok yapardı öyle..

bu yüzden birkaç kere çok şiddetli tartıştık..

o gün bugündür yemekli misafirler için 2 gün önceden haberim olması şartım vardır..
(benim bu şartım hep vardı da eşim uymazdı)
ona göre temizliğim yemeklerim vs hazırlarım yaniiii:umursamaz:..

benim de aklıma gelmedi değil ama demedim..bilmiyorumkismile
sormuşlardır doktora ne dedi acaba?

kızlar biz de doktoru aradığımızda aynı şeyden şüphelendi ama biz 1 aylık olduğunda kalça ultrasonu yaptırmıştık ve çok şükür normal çıkmıştı. doktor yine de gelin bi muayene edelim dedi ve dün gittik. tekrar kalça ultrasonu yapıldı, yine normaldi şükürler olsun ki. sadece o bölgeye de ultrasonla baktırdı ve sağ bacağındaki yağ tabakasının sola göre biraz daha kalın olduğu ortaya çıktı. o yüzdenmiş yani. endişelenecek hiçbir şey yok, sadece takip ederiz geldikçe dedi. kendiliğinden normale döner çok büyük ihtimalle dedi. inşallah öyle olur.

bizde de bebek çok bu yıl. fabrikada bir sürü hamile dolaşıyorduk :) bazı erkek arkadaşların da eşleri doğurmak üzere. yıl sonunda bir sürü bebeğe gidicez. ne güzel bizim kızlara arkadaş olurlar :)

ben olsam bu durumda asla kabul etmem..
tersim terstir yani benim.
bebekli, herşey toplanmış ve 10 kişiiiiiii yemekli misafir..akannehir
kamera şakası mı? derdim eşime..:bbo:

neyse sen bildiğin gibi yap yine
vereliniortak

misafir mi
valla biz hep misafir oluyoruz
daha hiç ev sahibi olmadık :))
hiççççççççç çekemem valla

bahar merhaba primanın genel sorunu bu.arka lastiği yok gibi.huggies kullan lastikleri geniş ve sıkı.biz öyle hallettik.kızım 5,3 kg 3 numara kullanıyoruz

bahar merhaba primanın genel sorunu bu.arka lastiği yok gibi.huggies kullan lastikleri geniş ve sıkı.biz öyle hallettik.kızım 5,3 kg 3 numara kullanıyoruz

3 numara bez büyük değil mi
biz 7 kiloyuz ve 3 numara kullanıyoz
birde bu uyu oyna bezleri lastikli değil dediğiniz gibi
normal aktive paketlerden almak lazım

geçmiş olsun arkadaşım!!!

kızlar bu bez konusunda bende çok çektim.

nekadar büyük alırsanız bezi arkasına geçiyor mesela bizim bebek 6.5 kiloyu geçmiştir şimdi ben primanın 3-6sınını kullanıyorum 4-9 arkasına geçiriyor bende 3-6 ya devam ediyorum

huggıes ten bende çok mennundum mert tede onu kullanıyordum ama sonradan yenilendi dediler bi aldım ki mertim bütün atletleri boyadı yeşil yeşil ve domestos koymadanda geçmiyordu bende çocuğun çamaşırlarına pek klarak koymayı sevmem cildine geçer die niye öyle boyadı bilmiyorum huggıes kullananlar öyle bi problem yaşadılar mı hiç ? acaba mert büyük hareketli die mi boyadı bide yaz sıcakta terledide bacak arası acaba arda ya alıp denesem mi ki ? çünkü ben primadan sa huggıesi daha çok beğeniyorum prima çiş dolunca çatlak çatlat oluyor üstü ve atletini ıslatıyor çıtçıtlı yerleri hep ıslanıyor

ay benimkide 4-9 ondanmı acaba diyeceğim iki gündür bir vukuatımız yok şükür.

aman bizimki nereye naısl yapacağını daha öğrenemedi galiba.

bezi kıvırmakta çözüm oluyo
kıvırmadan bağlayınca da çıkıyo
3-6 lar kesinlikle bize uymuyo bacaklarımızı çok sıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…