bez büyük olduğu için arkası geniş oluor o yüzden fışkırıyor kızlaray benimkide 4-9 ondanmı acaba diyeceğim iki gündür bir vukuatımız yok şükür.
aman bizimki nereye naısl yapacağını daha öğrenemedi galiba.
sunyy eğer imkanın varsa kreş yaşı gelene kdr çalışma istersen. benim bir arkadaşım 1 yaşına kdr kendi bakmış. sonra işe dönmüş işe dönünce bir annesi, bir kayınvalidesi bakıyormuş. geçenlerde oğlunu oyun grubuna götürdü çocuk çok ağlamış. anneanneye babaanneye alışmış şimdi kreşe verdiği zmn top havuzuna girip boynunu büküp köşede oturuyormuş. ya aslında bende çalışıyorumda eşimle birlikte çalıştığımız için hamileliğimin 3. ayından beri işe gitmiyorum . sanırım bu gidişlede gidemicem. en doğru kararı kendin verirsin arkadaşım.
Ben 22 Kasımda yani kurban bayramından hemen sonra başlıyorum kısmetse,
Rüzgar tam 4 ayını bitirmiş oluyor o gün,
Ben öğretmenim profilimde de belirttiğim gibi,
Ders saatim bu sene çok az o nedenle iznim biter bitmez başlıyorum,
yoksa bizde ücretsiz izin denilen birşey de var 6 aylık kadar ama gerek görmedim,
Evim okuluma 5 dk. mesafede,
Allah korusun bi ihtiyaç dahilinde hemen koşup gelebilirim arabaya bile gerek olmadan,
Cuma günü hariç evden 2 ya da 3 saat ayrı kalıcam aslında,
Sadece Cuma günü 8-12 arası ve 1:30-3 arası evde yokum,
Çalışma koşullarım böyle olmasına rağmen ben de başlamayı hiç istemiyorum,
Her anım her dakikam oğlumla geçsin istiyorum,
Ama sonra da düşünüyorum nereye kadar diye,
Bu sene okul idarem sırf rahat edeyim diye çok güzel bir program ayarlamışken yok çalışmayacağım demeyi istemedim,
biliyorum yapımı oğlum 5 yaşına da gelse onu bırakıp gitmek bana hep zor gelecek,
Ama bi yerden başlamak lazım,
Ve evde olmaktan da sıkıldım aslında,
Küçük bir ilçedeyiz yapacak bir şey de yok,
Üstelik havalarda soğudu bebekle de bir yere çıkılmıyor,
Çalışmak bana da oğluma da iyi gelebilir aslında,
Hem sen bana göre çok çok daha şanslısın canım annen bakacakmış bebeğine ne güzel,
Ya ben napıyım eşimin akrabalarının çok iyi diye bahsettiği fakat benim yalnızca 1 kere görme imkanımın olduğu bir bayana emanet edip gideceğim çocuğumu,
Çok zor yaa çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü,
Valla gözlerim doldu şimdi sana bunları yazarken((
kızlar bişi sorcam bende süt pompası var ve 2 ay kullanabildim anca iyide bişi acaba onu nereye satabilirim hani bu pompa kiralıyan yerler var onlar alır mı?ki elimde kalmasın istiyorum birinin bebeği olcakta vercem de ooooo
bez büyük olduğu için arkası geniş oluor o yüzden fışkırıyor kızlar
geçmiş olsun arkadaşım!!!
evet,baya uzun zamandır..Kızlar bebekleriniz kafalarını dik tutabiliyor mu?
kız ne açık ediyorsun kızın adını ?belki kimliğinin açıklanmasını istemiyor:mymeka: benim anneannemin teyzesinin torununun torunu olur kendisi...-tatlicadiarzu-evet ama listede olmayan ama burdan ortak arkadaşlarımızın olduğu biri var.Emel Pekmez Aslanoglu. hangisinizsiniz. merak ettim bulamadım :)
son dakkada haber veren misafirlere sinir olurum.
o son dakkada haber veren misafirlere eşine sormadan tabii gelin..diyen erkeklere daha sinir olurum..
bu bağlamda eşinize, kocaman şanına yakışır bir tebrik koyuyorumm..sempatiksalakcinni
ben çalışırken, bebekten önce yani, eşim çok yapardı öyle..
bu yüzden birkaç kere çok şiddetli tartıştık..
o gün bugündür yemekli misafirler için 2 gün önceden haberim olması şartım vardır..
(benim bu şartım hep vardı da eşim uymazdı)
ona göre temizliğim yemeklerim vs hazırlarım yaniiii:umursamaz:..
ben olsam bu durumda asla kabul etmem..
tersim terstir yani benim.
bebekli, herşey toplanmış ve 10 kişiiiiiii yemekli misafir..akannehir
kamera şakası mı? derdim eşime..:bbo:
neyse sen bildiğin gibi yap yinevereliniortak
benim eşim bana yardımcı olur eğer yemekli misafir ise.
kafasına göre yemek yaptığı bile olur. sofrayı kurar vs. ama misafir geldikden sonra geçer köşesine oturur.
zaten yemek hazırlandıktan sonra geriye birşey kalmıyor.
bneimki bu konuda çok politik,
yemek yapmayı bilmem der sen göster ben yapayım der onu da yamuk yumuk elinin ucuyla yapar.
sofrayı kurayım der mutlaka bşişeyler kırar.
ben de dayanamayıp alırım elinden:bbo:
bir oğlu bir kızı oldu gayet iyiler ve sağlıklılar. şimdi bebişlerini büyütüyor.
bizimki mutfak konusunda çok kabiliyetsiz :sinifsinif:allahtan benim eşim beceriklidirr. elindemn her iş gelir tabi isterse.
özellikle pazar sabahları bir kahvaltı hazırlar kusursuzdur yani.
şanslıyım o açıdan.
medaa cabın oda iyi mutfak işi kaç dakikalık asıl diğer işler önemli.
sende şanslı gruptansın maaşallah.
kocam benden habersiz eve yemekli misafir davet etse dışardan yemek söyle gelisinler yiyelim derim valla yada kapı dışarı git sende dışarda ye kocamda bilir zaten asla öyle bişi yapmadı bu güne kadar değil yemeklisi çay içmeye bile olsa haber verir bana ama bende ona akşam arkadaşlar gelmek istiyor ne diyim yorgunmusun yorgun gelcekmisin die sorarım herşey karşılıklı ayrıca müsafir gelceği günde temizlikten yemeğe her işime yardım eder musafirler geldikten sonrada ikram dağıtmada çay koymada bile yardım eder canım kocacım :asigim: bence bu saygıdır valla ben erkeğim musafirle oturum demek saygısızlık gelenler benimde arkadaşım benimde muhabbet etmeye hakkım var herşey eşit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?