2010 Temmuz Anneleri : )

ahanda benim oğlan altına yapmaya başladı bakalım geçirecek mi?

beş dakka önce değiştirmiştim bezi de ha bu soğukta üşütecek çocuk altını aç kapa.

artık hayırlısı olsun diyorum canım...

Benim de daha iznim var ama işe başlamak istemiyorum resmen...Sen de şanslısın canım ya günde 3 saat ayrı kalmak nedir ki, biz sabahın 7 sinden akşam 7 ye kadar işte oluyoruz..Dün çok fena burnum sızladı düşündükçe...Senin de o bayanı önceden biraz tanıma fırsatın yok mu?

Sahibinden.com sitesi var, oradan satabilirsin canım..

bu bezden arkaya geçme olayı erkek bebeklerde oluyor sanırım, bizim kızda 1 kez oldu o da benim yüzümden...genelde erkeklerde oluyor sanırım..

geçmiş olsun arkadaşım!!!

teşekkürler ballı kaymak kaydirigubbakcemile3

ben 4 numero prima kullanıyorum arda 7.400 kilosu 3 numarada gelir ama bacakları çok lastik izi yapıyor çok sıkıyordu bizimkinin bacakları kalın genetik babasınında öyle

4 numara bez =7-18 kilo arası birde ben 18 kiloyada olan bi çocuğun asla o bezi kullanbileceğine inanmıyorum bu bez kiloları çok saçma başlangıç kilosunu dikkate alıyorum hep mert 11.500 kilo 4 numara olmuyor mesela ona

kocamda beni deli etti arkadaşlarıyla program yapmış yemeğe gitti dışarı bende bir dünya yemek yaptım.

banada eve gelir gelmez söylemiyor alıştıra alıştıra söylüyor.

önce ben aç değilim yemek yemeyeceğim bu akşam dedi arkasındanda .... larla yemeğe gidebiliriz dedi en sonundada gelmişler ben gidiyorum dedi ve gitti.

bu akşam annemler yemekte bizde sağolsun sabahtan geldi yaptı etti yices şimdi onun kocişle benim kociş geldiği zaman:lepi:

selam herkeze.misafirim var giremedim dün falan geçmişi okudum biraz ama çok sayfa vardı okuyamadım.bugün 2.ay aşımızı olduk.kızım uyudu hep ama hamd olsun ateşi falan çıkmadı bende ilaç vermedim henüz çıkarsa veririm.evde elektirik sobası yakmaya başladım.ev bizim aşırı soğuk dış cephe falanda yok bakalım nasıl ısıncak bu ev.

Kızlar bebekleriniz kafalarını dik tutabiliyor mu?
evet,baya uzun zamandır..
evet ama listede olmayan ama burdan ortak arkadaşlarımızın olduğu biri var.Emel Pekmez Aslanoglu. hangisinizsiniz. merak ettim bulamadım :)
kız ne açık ediyorsun kızın adını ?belki kimliğinin açıklanmasını istemiyor:mymeka: benim anneannemin teyzesinin torununun torunu olur kendisi...-tatlicadiarzu-

denizcim,bu konuda seninle çok benzeşiyoruz..Eşim de bunu sevmediğimi bilir,bana danışmadan gelmek isteyen misafire gel dememesi gerektiğini..Ancak bir kez amcasını davet etmiş bana sorma gereği duymadan !! Naptım kabul etmedim eve,git dışarda yemek yedir amcana ,bana sormadan davet eden senmisin O günde nasıl hastayım,ev dağınık,toplayacak halim yok..hiç istemem ev dağınıkken misafir gelmesini...

Arkadaşlar bir de dikkatimi çekti ,hayretler içinde okudum..ohaoldumsmile Misafir gelince eşleriniz yardım etmiyor mu hiç ?? Meyve,çay ,kuruyemiş vs ikramlarını yeni doğum yapmış kadın olarak ki yeni doğum yapmamış olsanız da hep siz yapıyorsunuz,eşinizde misafirlerle sohbet mi ediyor ?? Herkesin yaşantısı kendine ama eşinize görev verin,olmaz böyle..Üzerinizdeki yükü hafifletmesini isteyin..Erkek misafir gelince köşesine kurulur,misafirlerle sohbet eder,kadın sürekli hizmet eder anlayışı son derece ters bana...:1closedeyes:

benim eşim bana yardımcı olur eğer yemekli misafir ise.

kafasına göre yemek yaptığı bile olur. sofrayı kurar vs. ama misafir geldikden sonra geçer köşesine oturur.

zaten yemek hazırlandıktan sonra geriye birşey kalmıyor.

bneimki bu konuda çok politik,
yemek yapmayı bilmem der sen göster ben yapayım der onu da yamuk yumuk elinin ucuyla yapar.
sofrayı kurayım der mutlaka bşişeyler kırar.
ben de dayanamayıp alırım elinden:bbo:

bneimki bu konuda çok politik,
yemek yapmayı bilmem der sen göster ben yapayım der onu da yamuk yumuk elinin ucuyla yapar.
sofrayı kurayım der mutlaka bşişeyler kırar.
ben de dayanamayıp alırım elinden:bbo:

allahtan benim eşim beceriklidirr. elindemn her iş gelir tabi isterse.

özellikle pazar sabahları bir kahvaltı hazırlar kusursuzdur yani.

şanslıyım o açıdan.

bir oğlu bir kızı oldu gayet iyiler ve sağlıklılar. şimdi bebişlerini büyütüyor.

teşekkür ederim.çok sevindim.bebeklerini kaybetmişti oradan tanışıyorduk...neden kk da yok...görüşüyorsanız çok selam söyleyin....

allahtan benim eşim beceriklidirr. elindemn her iş gelir tabi isterse.

özellikle pazar sabahları bir kahvaltı hazırlar kusursuzdur yani.

şanslıyım o açıdan.
bizimki mutfak konusunda çok kabiliyetsiz :sinifsinif:
ama kalan her işi yapar
şuanda da evi süpürüyo kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
medaa cabın oda iyi mutfak işi kaç dakikalık asıl diğer işler önemli.

sende şanslı gruptansın maaşallah.

kocam benden habersiz eve yemekli misafir davet etse dışardan yemek söyle gelisinler yiyelim derim valla yada kapı dışarı git sende dışarda ye kocamda bilir zaten asla öyle bişi yapmadı bu güne kadar değil yemeklisi çay içmeye bile olsa haber verir bana ama bende ona akşam arkadaşlar gelmek istiyor ne diyim yorgunmusun yorgun gelcekmisin die sorarım herşey karşılıklı ayrıca müsafir gelceği günde temizlikten yemeğe her işime yardım eder musafirler geldikten sonrada ikram dağıtmada çay koymada bile yardım eder canım kocacım :asigim: bence bu saygıdır valla ben erkeğim musafirle oturum demek saygısızlık gelenler benimde arkadaşım benimde muhabbet etmeye hakkım var herşey eşit

ayyy bugün kısır yapmıştım yiyeyim dedim ama içim yandı vallahi.

inşallah oğluşa gaz yapmaz.

gerçi on gündür falan düzeldi kızarmadan kendi kendine yapabiliyor maaşallah. ilaçlarınıda kestim.

allah diğer bebeklerimizede gazdan kurtulmayı nasip etsin.

aynen aynen..hele şu aralar yemek işi mutfağı temizlik işi onun..misafir gelsede gelmese de yardım eder Allah razı olsun..misafir geldiğinde ikramı birlikte yaparız..örneğin ben o sırada bulaşıkları makinaya koyuyorsam o da çayları ikram eder misafirlere..Normalde evde yemek sofrasını kurmama da yardım eder,sofrayı kaldırmama da yardım eder...O köşesine oturcak tv izlicek ben de sofrayı kaldırcam,ayağına çayını kahvesini getircem..Olddu..Yok öyle...
İlk başta nasıl başlarsa nasıl alıştırırsanız öyle devam eder..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…