2010 Temmuz Anneleri : )

misscim ben şu çıngıraklı çorapları geçen gün aldım. pek oralı olmadı benim oğlan :))) ayaklarına giydirdim pek oynamadı gibi geldi daha sonra anlar herhalde eline takınca da yüzüne vurdu ben de çıngırağını kendim sallayıp sağa sola baktırıyorum veledimi...

Öff soğuklar başlayınca,
Dikiş yerlerimmi acıyo bana mı öyle geliyor
Anlamadım karnımın altında hafif hafif bi sızlama,
Oooo hep böyle olursa yandık,

YAzık üst komşumun da dikişleri kanamış,
Şimdi antalyada anesinin yanında,
Evne dönecekti bu hafta sonu,
Gelemiyormuş
1 aylık onun da bebeği,
Üzüldüm valla,
Deli gibi kestirdik kendimizi şimdi de çekiyoruz işte.

Yaaa,
üzülürüm ama o zaman,
hepsine ne kadar para vericem
oyansın valla,
beşiğinin üzerine taktığım yuncaklara çok güzel tepkiler veriyor,
onlar gibi oynasın gülsün istiyorum,
Çok güzel oluo o zaman bebişim

Kızlar ben kaçıyorum,
Uykum geldi,
Çok fenayım zaten,
HAsta olmak üzereyim,
biraz dinleneyim de iyi gelir inşallah,
off Allahım hasta olmak istemiyorum.

Herkese iyi geceler,güzel uykular olsun bebişlerimizin inşallah,meleklerinizi de sizi de öperim...

canım bende prima 3 kullanıyorum ama kakası cıkmıyor arka kısmını sıkı cektırın gevsek kalıyorsa cıkabılır

benim de biraz üşüyünce dikiş yerim sızlıyor üstelik tuhaf bir uyuşukluk var gibi...
benim oğlumda dönencesiyle çok güzel vakit geçiriyor. elinden kolundan biraz daha haberi olunca oynar inşallah. geçenlerde huri demişti ben iki aylıkken kızımın kollarına sesli oyuncaklar asmıştım şimdi çok güzel oyuncakları ile oynuyor diye. her çocuk farklı belki rüzgar paşa hemen oynar annesi...

misskapriscim patiklerden bendede var arda onları çok seviyor gülüyor onlara ellerine takıyorum sallıyor zaten yumuşak bişi olduğu için yüzüne gelse bile acımıyor eldivenlerde şöle var ikeadan almıştım tek tek parmaklara geçirilenlerden onlarada gülüyor hatta 2 yaşımdaki oğlumada hala faydalı onlarla hayvanların isimlerini seslerini öğretiyorum ama diğer oyuncağı bilemiycem oyun halısı gibi farksız altına kalınca battaniye serersen oynar bencee

gözün aydın froya.bişey çıkmamasına sevindim.

bu bezden arkaya geçme olayı erkek bebeklerde oluyor sanırım, bizim kızda 1 kez oldu o da benim yüzümden...genelde erkeklerde oluyor sanırım..

yok arkadaşım yok
1bizim kız gayet iyi beceriyor valla!huggies 3 numaranın beli çok kalın ve yüksek.anca idare ediyor bizi.küçük bez kullanamıyorum.kızımın bacaklar maaşallah tam KADINBUDU

aynen arkadaşım,benim eşim de arar sorar gelsinler mi diye.bide evi temizler,yardım eder.kasılacağımı bildiği için.(aslında sonunda kabak onun başına patlayacağı için)

arkadaşım 3 numara bende var.kızım doğmadan almıştık.çok ilgi çekici oluyor.hatta ben onları eldiven gibi de kullanıyorum.1 numarayı almana gerek yok bence.3 numara benzer işi görür.bir de ikea varsa yaşadığın yerde parmak kukla satıyorlar.10 tane oluyor.daha ucuz ama çok şirinler.2 numayı al derim.bende halı olanı var.kızım deli oluyor.1 saate yakın oyalıyor kızımı.

prima 2 kullanıyorum kızım zayıf ama bacaklarını sıkıyor her bez değiştirişimde bezin izi çıkmış oluyor bacaklarına ama 3 büyük gelir bize. huggies çok sert bir bez gazete kağıdı gbi dokusu var. molfiksinde cırtcırtları elimde kaldı kaç sefer sinir oluyorum bu bez işine.

aynen arkadaşım,benim eşim de arar sorar gelsinler mi diye.bide evi temizler,yardım eder.kasılacağımı bildiği için.(aslında sonunda kabak onun başına patlayacağı için)

izmirliler olarak cadıyız galiba kaydirigubbakcemile3

Cnm benım bebegım de 1 . haftadan sonra artmıstı buna uzayan sarılık yanı anne sutu sarılıgı denıyor . Normal fizyolojık sarılık ılk dogdugunda oluyor ve gıderek azalıyor .
Senınkı 10 gunden sonra gecmezse uzayan sarılık olabılır Oncelıkle kendın dınlenmeye bak cnm senın sutunun kalıtesı cok onemlı . Benım bebegım de 1 aylıkken 16 olmustu . O gunler de cekılen resımlere bakıyorum bebekte ben de sarıymısız ... Bızım doktorumuz sutu kestı ıkı gun mama verdı . Dusmeye gectı zaten sarılık dususe gectı mı bı daha cıkmazmıs . En son 9 oldu bır daha da test yaptırmadı . Ama senınkı uzayan sarılık mı yoksa fızyolojık sarılık mı onu bı kesınlestırın once . En ıyı bılgıyı doktorun verır .. Umarım hastane de kalmanıza gerek kalmadan atlatırsınız ..

Biz bezde 4 numaraya geçtik..Prima kullanıyoruz ama bariyer falan engel olmuyor kazalara..Ya bariyerleri iyi değil yada bizim oğlan fazla yapıyor anlamadım..

Ben de 3 kullanıyororum altını kapatırken ıc bodysı surtup bezın popokısmını asagı cekebılıyor tasma ondan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…