günaydıın..
yarın akşam yemeğine arkadaşlar gelecek, gün yapıyoruz kendi çapımızda :)
bugün temizliğe vericem kendimi. ama önce kkya geldim
evet izmirliyim canım.hatta 35,5 ...hihoyyyt
şu an başka şehirde oturuyoruz eşimin işi gereği..
Günaydın herrkese..daha kahvaltımı yapamadım oğlan mıkır mıkır ben uykusuz :bbo:
günaydın canlar:)
benim kız da bütün gece öyleydi hayatcım malesef.
bugün istanbula evimize dönüyoruz.
kızım da babasına kavuşacağı için heyecandan uyuyamadı galibaopuyorumnanaktan
evlendiğimden beri hiç babaevinde bu kadar uzun kalmamıştım.
annem bize çok iyi baktı saolsunopuyorumnanaktan
ama evimi de çoook özledim.
kaç aylıkmış ki ?? o kadar uzun saat alt açmayı beklemek için de çok uzun süre..pişik olur yavrucak..benimkiler gece 11-12-1 gibi uyuyorlar sabah 5,5-6 gibi uyanıyorlar...eskiden 2-3 saate 1 beslerdik ,şimdi uykularından uyanırlarsa sabaha karşı 1 kez kalkıp altlarını alıp besliyorumya valla öle çabuk düzenleri bozuluyorki..Gündüzleri hep 2-3 saat uyurdu..Bende bu süre zarfında bütün işlerimi yapardım..3 gündür gündüz assssllaaaa uyumuyorr..Ne yemek yapabiliyorum ne de başka bişi...
Gecede hep mıkırdanarak yatıyor..4-5 kere de gece kalkıp besliyorum..Şöle 6 aylarına hayırlısıyla gelselerdi de yoğurta,katı gıdalara başlasaydık gecede rahat uyuyacak...
Benim bir arkadaşım varr..Onun bebeği akşam 9 da yatıyor,sabah 6 da kalkıyor,hiç uyanmadan..ne şansssss .. ohaoldumsmile
kaç aylıkmış ki ?? o kadar uzun saat alt açmayı beklemek için de çok uzun süre..pişik olur yavrucak..benimkiler gece 11-12-1 gibi uyuyorlar sabah 5,5-6 gibi uyanıyorlar...eskiden 2-3 saate 1 beslerdik ,şimdi uykularından uyanırlarsa sabaha karşı 1 kez kalkıp altlarını alıp besliyorum
herkeze günaydın..
,bugun cok işim var ev aldı başını gıdıyor ütü var bır sürüü(
bu kızıda yalnız bırakmaya gelmıyor odada tek kalınca başlıyor aglamaya. bır iş yapamıyorum.
sızler bebışlere bırseyler dinletıyor musunuz arkadaslar?=? klasik müzik yada kuran falan
2,5 aylık canım,doktoru ona bebek acıkınca zaten uyanır ,sakın sen uyandırıp meme verme demiş..
Alt değiştirme olayıda bende öle yapıyorum gece boyu hiç almıyorum altını,sabaha doğru 6 da 7 de zaten uyanıyor o zaman alıyorum..Ya da gece uykusu kaçmıssa o zaman alıyorum..bebeğimin uykusu kaçıyor gece alt alcağım zaman sonra 2 saat uyutmaya çalılşyorum..zaten doktorda böle yapmam gerektiğini söyledi..Ama acıkma konusunda ne biliym hiç kalkmaasssa bile sanırım 1 kere uyandırırdım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?