2010 Temmuz Anneleri : )

bende bu iki numaradan var arkadaşımdan aldım benim sıpa bakmıyo bile yüzüne daha algılayamadı galiba. yatağa yatırıyorum onuda koyuyorum ona bakacağına bana bakıyor da gülüyor. biraz zaman geçincede ağlıyor.

daha küçük galiba onunla oynamak için.

arkadaşlar bırsey sorucam

zeytinyaglı pırasa yapıcam acaba bende yiyebılır mıyım?

bebişime gaz yaparmı? yada sütün tadını degiştirir mı? bılen var mı acaba

2 gün önce yaptım afiyetle yedim..Benim oğlan etkilenmedi..Gaz mı yaparmış ,hiç haberim bile yok

huggiesi denemek benimde aklımdan geçiyor ama seninle aynı şeyleri düşünerek tereddüt ettim açıkçası.

ama kış günüde hiç durmadan üstde değiştirilmezki anacım.

ayyyyyyy 1 numaraya bayıldım ne güzel şey öleee

2 gün önce yaptım afiyetle yedim..Benim oğlan etkilenmedi..Gaz mı yaparmış ,hiç haberim bile yok

sütün tadı degışır mı acaba. öyle bırsey duymuştum sanırım. yemekte istıyorum.

bızımkıde zor emıyor zaten bahane olsun ıstemıyorum. bırakır falan

sütün tadı degışır mı acaba. öyle bırsey duymuştum sanırım. yemekte istıyorum.

bızımkıde zor emıyor zaten bahane olsun ıstemıyorum. bırakır falan

valla benim yemediğim şey yok..
çiğ köfte bile yedim ben..
birşey olmadı.

siz tabii kendinize göre karar verin.

ayyy hava ne kadar soğudu sabahtan bütün yazlıkları kaldırdım kışlıkları çıkardım.

bir dünyada atılacak kıyafet ayırdım. giyecek hiçbirşeyim kalmamışş benim yaaaaaaa.

üff yaa kızlar bulaşık makinam bozuldu
Birde bu kadar işin üstüne o çıktı
Servisten alıp götürdüler ama mutfak dandini resmen
Birsürüde ütüm var ,nasıl kalkıcam bu işlerin altından bilmiyorum
Canım hiçbişi yapmakda istemiyor.

Yaa kızlar birde size birşey sormak istiyorum..
Benim oğlum şöle yaklaşık 1 haftadır biberonu almak istemiyor
kıymetler kopuyor zar zor veriyorum mamayı ağzına..
Neden olabilir?
Benim aklıma 2 seçenek geliyor..
1-Biberonun ağzını genişletmemi istiyor(yavaş akışlı şuan) ki bunu yaparsam mememden soğur diye korkuyorum..
2-Pre aptamilden bıktı..
Bana sanki 1.seçenek gibi geliyor ama emin olamıyorum yaa..Sizin önerileriniz var mı?Ne olabilir?

ben doğduğundan beri hiç gece altını açmıyorum. 11-12 gibi yatıyor, gece uyandığında emiyor. gözü kapalı gibi oluyor :) sabahda 7 gibi altını açıp temizliyorum.. yoksa birkaç kez denedim anında uykusu açılıyor ıslak mendil değince tenine :)

ben dee....sabah 8-9 gibi alt açarım..gece uykusuna da gece 12-1 den önce yatmadığı için o saatte son kez değiştiriyorum sabaha kadar kalıyor..birşey olmadı bugüne kadar.

Son düzenleme:

oh ne güzel valla.Allah bozmasın.oyuncaklar çok güzelmiş ama şimdi anlamaz pek heralde ben kızıma böyle gösteriyorum falan hiç oralı olmuyor
canım bende molfix kullanıyorum bendede aynı sorun var merak etme:)

molfix hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum aşırı sızdırıyor.ben prima kullanıyordum geçen markette bulamadım huggies aldım ondanda memnun kalmadın ona bacak arası ve bele kadar sızdırıyor.molfix e göre yine iyi ama en iyisi prima

ilk zamanlar gece açıyordum çünkü gece kaka yapıyordu kokudan belli oluyordu mecbur açıyordum..ilk 40-45 gün gibi..

sonradan gece kaka yapmamaya başladı bende açmıyorum..
çişten de pişik falan olmadı.

ya benim kızım üstünü değiştirdim kakası geçmişti.üstünü çıkardım zaman oh keyfine diycek yok.üstünü giydirmeye başladım zaman kıyamet kopuyor.sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum acaba bir yerinimi incitiyorum ya

olabilir..koluna bacağına dikkat et..CADIARZU
hanım kız o, nazikkkkk:)

emzirmek annenın şeker hastası olmasını engelliyormuş arkadaşlar en az 6 ay emmesi gerekıyormuş

emziren annelerin yaşlanınca karın bölgelerinde yaglanma az oluyormuş

inanmıyorum ya bunlar annemin 3 tane çocugu var hepsini 1 yaşına kadar emzirdi ama şeker hastası üstelik karın bölgesi almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3
istisna olabilir ama annecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…