2010 Temmuz Anneleri : )

inanmıyorum ya bunlar annemin 3 tane çocugu var hepsini 1 yaşına kadar emzirdi ama şeker hastası üstelik karın bölgesi almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3
istisna olabilir ama annecim

valla ben okudugumu söyledım:))

inanmıyorum ya bunlar annemin 3 tane çocugu var hepsini 1 yaşına kadar emzirdi ama şeker hastası üstelik karın bölgesi almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3
istisna olabilir ama annecim

sanırım benimki de istisna :)) 3 tane çocuk büyütmüş emzirerek
abim 2.5 yaşına kadar emmiş hatta da bana hamile kalınca ayırmış
birde bizimkinin 40 günlük vefat eden birde bebeği var
onu da 40 gün emzirmiş

emzirmek çok faydalı tabikide olcak olduktan sonra oluyor kaderde ne varsa o emzirmek meme kanserini en çok önlüyormuş hatta bizim meme kanseri bi ablamız vardı doktor hastalığın ilerlemeden hamile doğur emzir demiş ama sonradan çok kötü oldu ilaçlara başladı kalmadı hamile 1 mesini aldılar 3 sene sonra öbür memeye de sıçradı kader işte başa gelen çeliyor

benim kızımda aynı bezini değiştirmeye korkar oldum açınca bir gülüyor bir oynuyor ama bezi bağladığımı anlayınca basıyor yaygarayı :)

slm kızlar bugün aşılarımızı olduk doktor kontrolümüz de vardı 1200 gr almış oğlum çok sevindim :lepi: gelişimi gayet iyi dedi. boyumuzda 3 cm uzamış teyzeleri... bir de artık gece uykusuna alıştır en son 12 gibi falan emzirirsen 6 ya kadar uyusun arada emzirme uyanırsa da pışpışla tekrar uyut dedi.

maaşallah canım bebeğine.

maaşallah cnm.allah nazarlardan saklasın.
bnm kızımda 12 den sonra uyanmıyor.sabah6 7 arası emiyor geri uyuyor.maaşallah.

bizim sıpa gece uykusuna geçti artık.

hemde akşam dokuzda yatmaya başladı gece 2,30 gibi falan uyanıp onunla sabahlıyor.

ben bazen uyandırmaya çalışıyorum geceleri ama mümkün değil uyanıp memeyi almıyor.

bende kuzumu rahat bırakıyorum ne zaman isterse o zaman kalkıyor.

biraz fazla uykucu galiba kuzey.

benim sıpamda 12 1 gibi uyur 5 te uyanır sora her 2 saatte bi uyanır emer genelde düzeni böle

aman kız bırak uykucu olsun.bnm kızımda hiç gündüz uyumuyor.
banyo yapınca biraz daha uzun uyuyor ama.

çakırcım maşallah bebişine

maaşallah canım bebeğine.

maaşallah cnm.allah nazarlardan saklasın.
bnm kızımda 12 den sonra uyanmıyor.sabah6 7 arası emiyor geri uyuyor.maaşallah.

sağolun kızlar... benim oğlum 9 da uyuyup 3 gibi kalkıyor emip 6 da tekrar emiyordu. doktor 6-7 saatlik uykusunu geceye çekmen lazım dedi. bakalım bu gece denicem. 12 de emzirmek zor oluyor çok derin uyuyor.

sağolun kızlar... benim oğlum 9 da uyuyup 3 gibi kalkıyor emip 6 da tekrar emiyordu. doktor 6-7 saatlik uykusunu geceye çekmen lazım dedi. bakalım bu gece denicem. 12 de emzirmek zor oluyor çok derin uyuyor.

ben 12 den önce oyalayıp uyanık tutuyorum daha iyi uyusun diye sende uyanık tutmayı deneyip 12 ye çekebilirsin belki canım

kızlar ne marka süt pompası kullanıyorsunuz? bendeki elektrikli medela artık randıman vermiyor. en yüksek ayarı bile çok yavaş. sanırım kullanılmaktan eskidi. yeni bir tane almayı düşünüyorum.

bebeklerin uyuma saatleri ailenin yaşamıyla ilgili olabilirmi?yani anne baba kaçta uyuyorsa bebekte o düzene alışıyor gibi geliyor bana.ben 12 iye kadar mutlaka uyanık oluyorum.prensesimde alıştı artık en son onun altını temizleyip emzirip yatırıyorum.evde tamamen ses ışık kesilince fark ediyor gaiba.o da uyuyor.9 dan sonrakı uykularında sık sık uyanıyor.ben uyuduktan sonra hiç kalkmıyor.
zamanla evin düzenine alışıyorlar bence

yabenım kız hiç uyumuyor 12 1 gıbı zorla uyuyor her ıkı saatte bır de uyanıyor halen ne yapcam bılmıyorum

canım acaba doymuyor olabilirmi? emziriyormusun sen?
göğsün sertliğinden belli oluyor sütün azlığı çokluğu.bnm ilk önceleri çok iyiydi.birini emerken diğeri akardı.ama maalesef şimdi azaldı

kızlar ne marka süt pompası kullanıyorsunuz? bendeki elektrikli medela artık randıman vermiyor. en yüksek ayarı bile çok yavaş. sanırım kullanılmaktan eskidi. yeni bir tane almayı düşünüyorum.

alla alla canım ben doğumdan hemen sonra kullanmaya başladım medelayı
hergun 1.5 saate bir sağıorum işyerınde olduğum için randıman alıorum
beyaz kağıt gibi bir yer var onu değiştirmeyı dene ..
her süt pompasının en yüksek kademesı o hızda canım ebebk emme reflexine göre olduğu için oyle çok hızlı sut pompası yok canım malesefff..
bende senın gibi akraba oldum pompamlaa ...
o benm bir parçam ..
bozulur die çok korkuyorum ohaoldumsmile ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…