inanmıyorum ya bunlar annemin 3 tane çocugu var hepsini 1 yaşına kadar emzirdi ama şeker hastası üstelik karın bölgesi almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3
istisna olabilir ama annecim
inanmıyorum ya bunlar annemin 3 tane çocugu var hepsini 1 yaşına kadar emzirdi ama şeker hastası üstelik karın bölgesi almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3
istisna olabilir ama annecim
valla ben okudugumu söyledım:))
ya benim kızım üstünü değiştirdim kakası geçmişti.üstünü çıkardım zaman oh keyfine diycek yok.üstünü giydirmeye başladım zaman kıyamet kopuyor.sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum acaba bir yerinimi incitiyorum ya
slm kızlar bugün aşılarımızı olduk doktor kontrolümüz de vardı 1200 gr almış oğlum çok sevindim :lepi: gelişimi gayet iyi dedi. boyumuzda 3 cm uzamış teyzeleri... bir de artık gece uykusuna alıştır en son 12 gibi falan emzirirsen 6 ya kadar uyusun arada emzirme uyanırsa da pışpışla tekrar uyut dedi.
slm kızlar bugün aşılarımızı olduk doktor kontrolümüz de vardı 1200 gr almış oğlum çok sevindim :lepi: gelişimi gayet iyi dedi. boyumuzda 3 cm uzamış teyzeleri... bir de artık gece uykusuna alıştır en son 12 gibi falan emzirirsen 6 ya kadar uyusun arada emzirme uyanırsa da pışpışla tekrar uyut dedi.
bizim sıpa gece uykusuna geçti artık.
hemde akşam dokuzda yatmaya başladı gece 2,30 gibi falan uyanıp onunla sabahlıyor.
ben bazen uyandırmaya çalışıyorum geceleri ama mümkün değil uyanıp memeyi almıyor.
bende kuzumu rahat bırakıyorum ne zaman isterse o zaman kalkıyor.
biraz fazla uykucu galiba kuzey.
çakırcım maşallah bebişine
maaşallah canım bebeğine.
maaşallah cnm.allah nazarlardan saklasın.
bnm kızımda 12 den sonra uyanmıyor.sabah6 7 arası emiyor geri uyuyor.maaşallah.
sağolun kızlar... benim oğlum 9 da uyuyup 3 gibi kalkıyor emip 6 da tekrar emiyordu. doktor 6-7 saatlik uykusunu geceye çekmen lazım dedi. bakalım bu gece denicem. 12 de emzirmek zor oluyor çok derin uyuyor.
ben 12 den önce oyalayıp uyanık tutuyorum daha iyi uyusun diye sende uyanık tutmayı deneyip 12 ye çekebilirsin belki canım
yabenım kız hiç uyumuyor 12 1 gıbı zorla uyuyor her ıkı saatte bır de uyanıyor halen ne yapcam bılmıyorum
yabenım kız hiç uyumuyor 12 1 gıbı zorla uyuyor her ıkı saatte bır de uyanıyor halen ne yapcam bılmıyorum
kızlar ne marka süt pompası kullanıyorsunuz? bendeki elektrikli medela artık randıman vermiyor. en yüksek ayarı bile çok yavaş. sanırım kullanılmaktan eskidi. yeni bir tane almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?