2010 Temmuz Anneleri : )

selam güzel anneler
misafirlerim için hazırlıklar tamam. artık bekliyorum 7 gibi gelcekler iş arkadaşlarım.
ayy hava da öyle yağıyor ki içim karardı bugün.
eda da hiç uyumadı sabahın 9 undan beri. yeni uyuttum, ne inatçı keçi bilseniz..

ben gece yan yatırıyorum ama gündüz hep anakucağında. zaten uyumuyor, anakucağında uyuduysa da düz yere alınca uyanıyor. mecburen orda bırakıyorum ben de. yüzüstü kalmayı pek sevmediğinden o şekilde uyutmadım hiç.

missskaprisçim sağol tatlışım yok kızmam görününen köy kılavuz istemezmiş tombikiz biz kaydirigubbakcemile3 evet diğer oğlum önümüzdeki ay 2 ye basçak küçük daha büyüyolar işte bi şekilde allah yardımcı yaa sevgileri olmasa çekilcek dert değil ama çok ağışım onlara severek bakılıyo o zamnda eşimde sağ olsun çok anlayışlı ve yardımcıdır sağolsun

kızlar selam...sizlere birşey sorcam...bebeğinizi öpenler falan oluyordur mutlaka.birşey diyormusunuz?ben birkaç kez dedim,küsüyorlar alınıyorlar,bizde hastalık yok diyorlar...ellerinden öpenler oluyor,dışardan gelip ellerini yıkamadan yüzünü sevenler...elleri zaten sürekli ağzında.şapır şupur emiyor sürekli.siz uyarıyormusunuz?

[/QUOTE]

ne güzel ya bende alıştırmak istiyorum yüzüstü yatırmaya , yan bile yatmak istemiyor nasıl yapacağım bilmiyorum.

benimki anakucağınıda sevmedi bir ay kadar ayrı kaldı ana kucağından anneme götürmemiştim tam alışacağı zamandı birde tekrar alıştırmaya çalışıyorum.

yan yatırma yastığı alsam kullanırmı acaba yoksa geçmi kaldık.

ben uyarıyorum daha ben öpmeye kıyamıyorum kimseye öptürmeme sadece koklayın diyorum. çoğu kişi bunu kendi söylüyor öptürme kimseye diye.

ya daha birşey söylemeye fırsat vermeden öpenler oluyor.ben kıyamazken öpmeye sinir oluyorum

Benim oğlan yüzüstünü istemiyor malessef..Doktorumda sırtüstü yatıyorsa mukahhak ince bir yastık koy altına dedi..Eğimli olmalıymış bebek.Bende öle yapıyorum .sırtüstü yatıyor ama kafası hep ya sağa çevrili ya da sola

en sinir olduğum şey.. madem dokuncaksın elini yıka önce,çok zor sanki. öpenlere zaten acaip uyuz oluyorum. geçen karşı komşumuz gelmişti. kadın yüzünden öptü üstelik. gider gitmez ilk iş yüzünü sildim.düşüncesiz insanlar...

ne güzel ya bende alıştırmak istiyorum yüzüstü yatırmaya , yan bile yatmak istemiyor nasıl yapacağım bilmiyorum.

benimki anakucağınıda sevmedi bir ay kadar ayrı kaldı ana kucağından anneme götürmemiştim tam alışacağı zamandı birde tekrar alıştırmaya çalışıyorum.

yan yatırma yastığı alsam kullanırmı acaba yoksa geçmi kaldık.[/QUOTE]

ben yan yatırdığımda arkadan yastıkla destekliyorum. bence yan yatırmaya çalış ara sıra canım, sürekli sırt üstü yatmasın.

ben kaçıorum Rüzgar uyanıyo galiba,
Yemek de yiyicez,
akşama görüşürüzzzz...

millete bebeği göstermeden önce dersiniz,doktora gittik evvelsi gün bir kaç kere yaralar çıktı öptünüz mü diye sordu doktor siz bile öpmeyin cildi hassas...ilaç kullanıyoruz yüzü için ...dersiniz hem millet alınmaz hemde bebişler öpülmemiş olur..
evet insan dayanamıyor ama öpülmez yaaa..biz ağzımızı yüzümüzü nerelere sürüyorum onlar mikrobu kapmaya o kadar açıklar ki...

şimdide arkadaşları oluyor ipeğin biraz burunları aksa yakın temas kurdurmuyorum..
diyorum kızlara "melisciğim ipek biraz hasta ona yaklaşma yoksa sanada geçer sonra okula gidemezsin" diyorum ipeğe uzak duruyorlar o zaman kih kih kih

krikitos sana yazdııgım yazı çıkmamış doktorum pre aptamile devam dedi en son o yüzen hala kullanıyorum..bakalım bu ay sonu tekrar gitcez o zaman dğiştirir herhalde..
zaten bu mamalar 3 aydan fazla kullanılmıyormuş..

huri iyi fikir aslında. bundan sonra öpme potansiyeli gördüklerime direkt bunu söyliyim :))

kızlar ben de kaçıyorum. kociş gelmek üzere,misafirler de..
iyi akşamlar

kızlar yüz üstü yatırmak için boğulma önleyici yastık var.chıcconun.sünger içi delikli.nette bulabılırsınız.ben netten gördüm aldım.yüzüstü yatırdığımda içim rahat.üstelik gazına da iyi geliyor.
yinede geceleri sırt üstü yatryorm

valla benim kızım yüzüstü yatmıyor hep sırtüstü.yüzüstü deniyoum kıyamet kopuyor.ama misin dediğine katılıyorum kafasının yassı olcagna inanmıyorum.hep sürekli sağa sola çeviriyolar.

tabi oluyor canım.benim üst komşum benden bir hafta sonra doğum yaptı.kızının saçlarının tamamı döküldü şimdi kel.benim kızında bir kısmı yok saçların bir kısmı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…