- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
canım acaba doymuyor olabilirmi? emziriyormusun sen?
göğsün sertliğinden belli oluyor sütün azlığı çokluğu.bnm ilk önceleri çok iyiydi.birini emerken diğeri akardı.ama maalesef şimdi azaldı
canım bizdede aynı altı aılınca çok iyi kapatınca kötü.ama ben korkuyorum böyle olunca bende korkuyorum koluna falanmı bişi oldu.evhamlıyım zaten
benim kızımda aynı bezini değiştirmeye korkar oldum açınca bir gülüyor bir oynuyor ama bezi bağladığımı anlayınca basıyor yaygarayı :)
slm kızlar bugün aşılarımızı olduk doktor kontrolümüz de vardı 1200 gr almış oğlum çok sevindim :lepi: gelişimi gayet iyi dedi. boyumuzda 3 cm uzamış teyzeleri... bir de artık gece uykusuna alıştır en son 12 gibi falan emzirirsen 6 ya kadar uyusun arada emzirme uyanırsa da pışpışla tekrar uyut dedi.
bana doyuyor gbı gelıyor zaten oyle cok emmıyor en fazla 3 4 dakıka dogdugndan berı oyle.emziriyorum sütüm de cok hanı emerken suratına falan fıskırıyor.gunduz en uzun uykusu bır saat suruyor uyanıyor 1 1.5 saat uyanık kalıp tekrar uyuyor ve uykusu cok haff en kucuk harekete uyanıyor yerıne falan koyarken hemen uyanıyorcanım acaba doymuyor olabilirmi? Emziriyormusun sen?
Göğsün sertliğinden belli oluyor sütün azlığı çokluğu.bnm ilk önceleri çok iyiydi.birini emerken diğeri akardı.ama maalesef şimdi azaldı
yok canım cok hafıf uykusuderin uykusunu gündüz mü yapıyor
bebeklerin uyuma saatleri ailenin yaşamıyla ilgili olabilirmi?yani anne baba kaçta uyuyorsa bebekte o düzene alışıyor gibi geliyor bana.ben 12 iye kadar mutlaka uyanık oluyorum.prensesimde alıştı artık en son onun altını temizleyip emzirip yatırıyorum.evde tamamen ses ışık kesilince fark ediyor gaiba.o da uyuyor.9 dan sonrakı uykularında sık sık uyanıyor.ben uyuduktan sonra hiç kalkmıyor.
zamanla evin düzenine alışıyorlar bence
şu pompayı çok merak ediyorum.oğlumda da kullanmadım bunda da..alla alla canım ben doğumdan hemen sonra kullanmaya başladım medelayı
hergun 1.5 saate bir sağıorum işyerınde olduğum için randıman alıorum
beyaz kağıt gibi bir yer var onu değiştirmeyı dene ..
her süt pompasının en yüksek kademesı o hızda canım ebebk emme reflexine göre olduğu için oyle çok hızlı sut pompası yok canım malesefff..
bende senın gibi akraba oldum pompamlaa ...
o benm bir parçam ..
bozulur die çok korkuyorum ohaoldumsmile ohaoldumsmile
bana doyuyor gbı gelıyor zaten oyle cok emmıyor en fazla 3 4 dakıka dogdugndan berı oyle.emziriyorum sütüm de cok hanı emerken suratına falan fıskırıyor.gunduz en uzun uykusu bır saat suruyor uyanıyor 1 1.5 saat uyanık kalıp tekrar uyuyor ve uykusu cok haff en kucuk harekete uyanıyor yerıne falan koyarken hemen uyanıyor
yok canım cok hafıf uykusu
ayyy benimki de aynı tık sesinden uyanıyo bence gece iyice doyur ben mama veriyorum yatmadan iyice doyuruyorum öle yatırıyorum
havalar ne kadar soğudu.bugün iyce kasvetli öyle sıkılıyorum ki böyle havalarda.hiç keyfim olmuyor.ben elektirik soba kullanıyordum.bugün doğalgazı açtım inş ısınır ev güzelce
evet kimiside sadece geceye özel mama veriyor..
iyice doysun da kalkmasın diye..
bu da bir çözüm..
Yaa kızlar birde size birşey sormak istiyorum..
Benim oğlum şöle yaklaşık 1 haftadır biberonu almak istemiyor
kıymetler kopuyor zar zor veriyorum mamayı ağzına..
Neden olabilir?
Benim aklıma 2 seçenek geliyor..
1-Biberonun ağzını genişletmemi istiyor(yavaş akışlı şuan) ki bunu yaparsam mememden soğur diye korkuyorum..
2-Pre aptamilden bıktı..
Bana sanki 1.seçenek gibi geliyor ama emin olamıyorum yaa..Sizin önerileriniz var mı?Ne olabilir?
Kızlar bu konuda kimse birşey söylemedi..Acaba gözden mi kaçtı?
havalar ne kadar soğudu.bugün iyce kasvetli öyle sıkılıyorum ki böyle havalarda.hiç keyfim olmuyor.ben elektirik soba kullanıyordum.bugün doğalgazı açtım inş ısınır ev güzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?