2010 Temmuz Anneleri : )

Slm kızlarrrr,
Naber,
Rüzgar kucağımda okuyorum yazdıklarınızı
Yazmak çok zor oluyor ama
Baharcım msjını okudum akşama cevap yazıcam,Kuzaeyciğe maşallah dokunma oğluma uyusun ne güzel,

çok sevinçliyim, kaloriferleri yaktılar ev sıcacık:)))

benim oğlumunda gündüz uykusu yok işte ayakta dolancaksın konuşcaksın oturduğum an ağlıyo

canım acaba doymuyor olabilirmi? emziriyormusun sen?
göğsün sertliğinden belli oluyor sütün azlığı çokluğu.bnm ilk önceleri çok iyiydi.birini emerken diğeri akardı.ama maalesef şimdi azaldı

benimde ilk zamanlar öyleydi birini emzirirken biri akardı.ama artık öyle deil.ama sütüm yetiyor heralde

benim kızımda aynı bezini değiştirmeye korkar oldum açınca bir gülüyor bir oynuyor ama bezi bağladığımı anlayınca basıyor yaygarayı :)
canım bizdede aynı altı aılınca çok iyi kapatınca kötü.ama ben korkuyorum böyle olunca bende korkuyorum koluna falanmı bişi oldu.evhamlıyım zaten

maş canım oğluna Allah nazarlardan korusun

canım acaba doymuyor olabilirmi? Emziriyormusun sen?
Göğsün sertliğinden belli oluyor sütün azlığı çokluğu.bnm ilk önceleri çok iyiydi.birini emerken diğeri akardı.ama maalesef şimdi azaldı
bana doyuyor gbı gelıyor zaten oyle cok emmıyor en fazla 3 4 dakıka dogdugndan berı oyle.emziriyorum sütüm de cok hanı emerken suratına falan fıskırıyor.gunduz en uzun uykusu bır saat suruyor uyanıyor 1 1.5 saat uyanık kalıp tekrar uyuyor ve uykusu cok haff en kucuk harekete uyanıyor yerıne falan koyarken hemen uyanıyor

derin uykusunu gündüz mü yapıyor
yok canım cok hafıf uykusu

kesinlikle katılıyorum..

el ayak çekilince ışıklar falan sönünce bebekler daha kolay geçiyor gece uykusuna..
aynen benim ki de, 9 da da uyusa 10 da da uyusa mutlaka yine uyanır..taaa kii biz 12-1 de tamamen yatıp ortalık sessizleşince, o da gece uykusuna geçiyor..

şu pompayı çok merak ediyorum.oğlumda da kullanmadım bunda da..
almadım..ama merak ediyorum ya..

şıpır şıpır akıyor mu? ay ne cahilim bu konudaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

ayyy benimki de aynı tık sesinden uyanıyo bence gece iyice doyur ben mama veriyorum yatmadan iyice doyuruyorum öle yatırıyorum

kızlar medela nin swing modelini alın, elektrikli olan swing modeli mi ?

bende o var biraz pahalı ama çok memnunum.

burda fırtına kopuyo sanki hiç dışarı çıkamadık (
kışlıkları çıkarmam lazım ama
boyuna yazıyorsunuz sizi takip etmekten işde yapamıyorum

havalar ne kadar soğudu.bugün iyce kasvetli öyle sıkılıyorum ki böyle havalarda.hiç keyfim olmuyor.ben elektirik soba kullanıyordum.bugün doğalgazı açtım inş ısınır ev güzelce

havalar ne kadar soğudu.bugün iyce kasvetli öyle sıkılıyorum ki böyle havalarda.hiç keyfim olmuyor.ben elektirik soba kullanıyordum.bugün doğalgazı açtım inş ısınır ev güzelce

aynen sabahtan beri hava kapalı, akşam gibi.
bende sevmem böyle havaları.benneyaptımki

evet kimiside sadece geceye özel mama veriyor..
iyice doysun da kalkmasın diye..
bu da bir çözüm..

ben önceden vermiyodum eskiden en az 15 dk emen oğlum artık zorla 3 4 dk emiyo almıyo memeyi doktor bu ara böle yapmaya başlicak endişelenme diye önceden sölemişti o yüsden gece mama verip iyica doyuruyorum

Kızlar bu konuda kimse birşey söylemedi..Acaba gözden mi kaçtı?

Akşama yine misafirim var kızlar..kolay birşeyler hazırladım..
------------------------------
oğlumun da okuldan gelmesi yakındır yemeğini hazırlayım kuzumunn.

ben kaçtım byyyyy

Eveet Rüzgar Paşayı uyuttum tam gaz muhabbete geldim,
Nohutlu pilav yapıcam ama olsun hem yazar hem yaparım kolay iş.

Kesinlikle artık kış geldi bence,
Erken geldi bakalım bu sene nolcak halimiz,
Bebeblerle evlerde hapis mi kalıcaz acep,
Biz de elektrik sobasıyla ısınıyorduk 4 gündür,
bugün kaloriferlerimiz yanmaya başladı.

Ev soğuk olduğu için Rüzgarı yıkamaya korkuyorduk,
en son Pazartesi akşamı yıkamıştık,
Ohh sonunda kaloriferler yandı da,
Oğlum suyla buluşacak,
Koktu yavrum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…