2010 Temmuz Anneleri : )

ben o beyazıda değiştirdim içinde yedek vardı cnm ya ben sık sık kaynatıyorum acaba dedim kaynattıkça bir gevşememi oldu diye düşünüyorum. ilk etapta çok geliyor ardından pompa yavaşlıyor aynen bende senin gibi akraba oldum o benim bir organım :)

ya kızlar benım kızın sacları dokuluyor sızdede oluyor mu yastıgı sac dolu

cnm ana saçı denilen bu saç çoğunlukla dökülürmüş ben bebekken benim dökülmüş ben kelmişim. ama kızımın çok dökülmüyor şimdiye kdr 2 tel gördüm sadece. görümcemin kıznın hiç dökülmemiş 1,5 yaşında hala ana saçı var. yani bebekten bebeğe değişiyor korkma. teyzemin çocuklarının hep dökülmüştü.

bizimde saçlarımız dökülüyo
ama sanırım alttan yenileri geliyo
çok fazla dökülmesine rağmen açılma olmadı kafasında

kız anneleri size bi sorum var
bebeğinize kına yakacak mısınız?
böyle bi adet varmış kız bebek 6 aylık olunca kız kınası yapılırmış
mevlüt gibi diş buğdayı gibi bişeymiş

ben kızımı minikkene yan ytırıp arkasını yastıkla destekliyordum. şimdi sırtüstü yatıyor kafasını sağa sola istediği gibi çeviriyor. yüzüstü hiç sevmiyor kafasını kaldırıp ağzını koltuğa dayıyor ağlıyor. asıl öyle nefessiz kalıyor. hemen alıyorum döndürüyorum. uykusunda öyle bırakamam ben Allah korusun.. kafasını ise, hiç düz tutmadığı için arkası dümdüz olmadı. aksine ya sağ ya sola çevirli sivrileştimi acaba diyorum bende :)

Son düzenleme:

bizde diş buğdayı var. dişi çıkınca yapacağız kısmetse..
kınayı ilk kez duydum. yapmıcam..

hayat benzer bişey benim başıma geldi.biz pre yi bıraktık 1 numaraya geçtik.kızım biberonu almaz oldu.gerçi ben sürekli mama vermiyorum ama yine de böyle yapmazdı.ben de biberon ucundan şüphelendim. buraya yazdım ama cevap veren olmadı.bir de mamanın tadı değişir mi acaba?aynı marka aslında.ben bi dahaki sefere bebelac alıcam.bazen mamayı değiştirmek de gerekiyormuş diye duydum.sen çözüm bulursan buraya yaz ben de faydalanırım.allah sabır versin.

kızlar ne marka süt pompası kullanıyorsunuz? bendeki elektrikli medela artık randıman vermiyor. en yüksek ayarı bile çok yavaş. sanırım kullanılmaktan eskidi. yeni bir tane almayı düşünüyorum.

sonbahar merhaba

ben daha yeni almayı düşünüyorum pompayı.medela tavsiye etmişti herkes.işe yaramıyor mu?eee hangi markaya güveneceğiz?

sedece son sayfadaki yazıları okudum ben de tam size yüzüstü yatma meselesini soracaktım ki iyi demekki doğru yapıyormuşum beni oğlum kırkından beri yüzüstü yatıyor ve sırt üstü yatınca uyanıyo ama geceleri bazen yan yatırıyorum kendiliğinden sırt üstü dönmüş oluyo sabah..birde beni oğlan gece uyanmıyor atıyorum ben 12 gibi uyurken en son emziriyorum bi sonra o sabaha kadar emmek iöin bile uyanmadan uyyo 5 - 6 ya kadarher ay oğlum en az 1 kilo alıyodu bu ay 700 gr almış dr geceleri mutlaka uyandır emzir en geç 3 saat aç kalmalı dedi şimdi de öyle yapıyorum ama 12 de 3 de birde 6 da emzirince sütüm pek olmuyo ben de sabah mama veriyorum aptamil milumil ..biberonu almıyordu oğlum önceleri hatta hala emzik de almıyo ama biberonu nuk marka first choice marka biberonla değiştirince şimdi emiyo orta akış kullanıyorum ben...

benim etrafımdakiler dikkatli çok şükür,uyarmam gerekmedi hiç.ama bence uyar.kızan kızsın.önemli mi sanki!(bizdeki titizlik benim cazgırlığımdan bu arada.korkuyorlardır muhtemelen)

medaa hiç duymamaıştım bunu.biraz detay verir misin?ben mevlüt yapamadım.kayınvalidem çok hasta.olmazdı yapsam kadın kalkamıyor bile.

sonbahar merhaba

ben daha yeni almayı düşünüyorum pompayı.medela tavsiye etmişti herkes.işe yaramıyor mu?eee hangi markaya güveneceğiz?

medela iyi aslında bende öneri üzerine aldım ilk başlarda süperdi o zmn sütüm vardı şimdi ben pompayı hoyratça kullanıyorum sanırım her boş anımda pompa göğsümde. birde çok kaynattım plastik kısımlarını ondan olmuştur diye düşünüyrum. bir kezde dagınlıkla motor kısmını yıkadım muslukta hemen kuruladımfarkına varınca. benim kullanımımdan kaynaklanıyor olabilir.

slm canım.ben de aynı pompayı kullanıyorum.çekiş gücü zayıflamıştı son zamanlarda.
sağmaya başlayınca iyi,sonra yavaşlıyo sonra tekrar hızlanıyodu filan.
bazen de rampa çıkamayan arabalar gibi zorlanıyodu motoru
garantiye yolladım Ankaraya.salı günü yolladım bugün elime ulaştı tekrar
ilk aldığımdaki gibi olmuş:lepi:
bende eskiden aldığım manuel pompa var da onunla idare ettim bu gelene kadar.çok çabuk geri geldi zaten.sen de bi gönder istersen garantiye..
ben de motoru yere düşürmüştüm ama garantiye gönderirken onu söylemedimohaoldumsmile

medaa hiç duymamaıştım bunu.biraz detay verir misin?ben mevlüt yapamadım.kayınvalidem çok hasta.olmazdı yapsam kadın kalkamıyor bile.

bende bilmiyorum aslında
ilk defa duydum
sizler biliyormusunuz diye merak ettim
yapıcam diyen kişide henüz yapmadı kınayı
yapsın anlatırım size

ya kızlar benım kızın sacları dokuluyor sızdede oluyor mu yastıgı sac dolu
tabi oluyor canım.benim üst komşum benden bir hafta sonra doğum yaptı.kızının saçlarının tamamı döküldü şimdi kel.benim kızında bir kısmı yok saçların bir kısmı var

Vitamin içtiğim için bende olmadı.

Kızlar ne güzel bebeklerinizin saçları dökülüyor ve yerine daha güçlüleri çıkacak
Benim oğlumun henüz hiç dökülmüyor
ama umarım dökülür
çünkü bebek saçı gibi kalsın istemiyorum
Şöyle güçlü gür saçları olsun inşallah,
Daha bizde dökülme yok bakalım ne zaman olacak,
Hem ben keltoş bebeklere bayılırım:)))
sonbahar merhaba

Medela ben de kullanıyorum,
Ben ce harika diğer markaları denemedim tabii,
ama bu çok güzel ben gayet memnun kaldım,
Sonbahar sizin pompayla aranızdaki ilişki samimiyet sınırlarını aştı ya ondan arkadaşım seninki sana naz apmaya başlamış artık

bende bilmiyorum aslında
ilk defa duydum
sizler biliyormusunuz diye merak ettim
yapıcam diyen kişide henüz yapmadı kınayı
yapsın anlatırım size

Anam bu zamanın kız anneleri şimdiden süslü püslü işlere kalkışacaklar desene:)))

ay ne iyi olurdu ama benim kızım emmiyor o yüzden bu kdr çok pompayı kullanıyorum. eğer bunu servise gönderirsem , sağmayınca sütüm hepten gider zaten az. benim alternatif pompam yok. yeni mi alsam çok taktım kafaya. aynen rampa çıkar gibi şuan. ilk zamanlar pille canavar gibiydi. şimdi elektrikle oluğu halde çok zorlanıyor çekerken.

Ayy oğlumu yıkadık sonunda,
Yavrum suyla buluşunca nasıl sevindi görmeliydiniz,
Ama kolunun cildi tahriş olmuş yaa,
Böyle bi yuvarlak yerde kuruma var,
ama nasıl kurumuş hani yara kabuk bağlar ya öyle,
Neden olmuştur aa,
Krem sürdüm şimdi,
Dr.una da bi sorucam bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…