2010 Temmuz Anneleri : )

bugün ben de aynı durumdaydım, yemeklerimi bile zar zor yedim...bütün gün uyumadı bıdık beynim döndü valla..neyse şimdi mışıl mışıl uyuyor..minik meleğimden birine bahsederken çok övdüm nazar değdirdim sanırım bütün gün çocuk basbas bağırdı gazdan..

yaa sizin kilolar nasıl gidiyo bende daha 1 kilo bile gitmedi doğuma 78 gittim eve geldiğimde 68 dim kaldı öyle gitmiyo spor yapmayı denedim bu sefer de yorulunca sütüm azaldı diyet desen zaten olmaz ne olcak böyleeeeeeee?

insan evde kalınca hiç kendine bakmıyor haklısın. bugün misafir gelcek diye makyaj yapayım dedim de uzun süredir makyaj yapmadığımı farkettim. rahata da alıştım galiba hiç uğraşasım gelmedi.

kızlar bişi sorcam toprak sulu kaka köpüklü yapıyor ve günde 4-5 kere yapıyor bu ne demek yaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
sizinde öylemi

benim oğlumda öyle sulu ve köpüklü yapıyo. nerdeyse her emzirmemde altını da dolduruyo. normaldir heralde. benim dogdugundan beri öyle oldugu için hiç endişelenmedim.

kızlar bişi sorcam toprak sulu kaka köpüklü yapıyor ve günde 4-5 kere yapıyor bu ne demek yaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
sizinde öylemi

bizimki de öyle. altını açtığımda yaptı birkaç kere öyle farkettim. köpüklü yapıyor kakasını.

benim oğlumda öyle sulu ve köpüklü yapıyo. nerdeyse her emzirmemde altını da dolduruyo. normaldir heralde. benim dogdugundan beri öyle oldugu için hiç endişelenmedim.
aynen cnm emerken dolduruyo hemen normalde yapmıo hep emerken yapıyo bende köpüklü olunca korktum çok sulu bide dedim üşüttümü acaba..
bizimkide anne sütü alıo acaba ondan mı çok sıvı yapıo dedim ama köpüklü olunca korktum

eyer bebeğiniz gün içinde 6 dan fazla kaka yapıyorsa bu kaka cıvıksa ve asitli ise bebeğiniz ishal henüz süt bebeği olduğu içinde malesef yapılacak bişi yok daha çok sıvı vermeli sadece

kızlar sizin bebeklerin saçları yağlanıyo mu. ben gündüz banyo yaptırim akşama yağlanıyo. yağlanıncada pis görünüyo.

kızlar sizin bebeklerin saçları yağlanıyo mu. ben gündüz banyo yaptırim akşama yağlanıyo. yağlanıncada pis görünüyo.
bizimkide banyo yapıo akşama kadar çok terlio ve saçları yağlı gibi görünüo bide ter kokuo gibi millet mis kokuyo diyor bende ne misi ter kokuo diommsempatiksalakcinni

dettttt klava: bende verilecek 20 kilo varken 3 ün 5 in lafını etmeyin darılırım wallahi delikafadulden

bizimkide banyo yapıo akşama kadar çok terlio ve saçları yağlı gibi görünüo bide ter kokuo gibi millet mis kokuyo diyor bende ne misi ter kokuo diommsempatiksalakcinni

bizimkininde kafası yağlı yağlı pis pis kokuyo. yarın mevlidimiz var sabahtan yıkıcam mecbur kafası yaglanmasın diye. yoksa millet bu çocugu hiç yıkamıyormusun sen dicek

bizimkininde kafası yağlı yağlı pis pis kokuyo. yarın mevlidimiz var sabahtan yıkıcam mecbur kafası yaglanmasın diye. yoksa millet bu çocugu hiç yıkamıyormusun sen dicek
çok şükür ben mevliti hayırlısı ile atlattım allah kolaylık versin cnm
aslında annelere kokuo başkalarına kokmuosempatiksalakcinni
ben bebe kolonyası aldım ondan sürüyorum çok rahatsız olunca birde tarağı ile tarıyorum mis oluo tavsiye ederim:lepi:

Ayy annem aradı maşallah 1 saat bırakmadı,
Cak cak cak,
Annem benim yaa kimin anası geveze işte:)))

Ayy annem aradı maşallah 1 saat bırakmadı,
Cak cak cak,
Annem benim yaa kimin anası geveze işte:)))
valla annemin ayaklarına kurban olurum o olmasa ben ne yaparım yaaa bugün geldi temizliğimi yaptı hep yanımda heppp allah onları başımızdan eksik etmesina.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…