2010 Temmuz Anneleri : )

Bu arada Rüzgar da ara sıra köpüklü kaka yapıyor,
Ben bilmiyordum ishal olduğunu o zaman,
Ama hiç 6 dan fazla kak yapmadı gün içinde en fazla 4 defa falan yapar,

Peki kızlar su veriyor musunuz bebeklerinize,
Ben hala hiç su vermedim,
Doktorumuz ilk 4 ay sadece ve sadece anne sütü diyor ,
Ben de güveniyorum

bende hiç vermedim cnm doktorum bana da verme dedi.

sağol canım. bebe kolonyasını deneyebilirim evet ama kafası üşür mü acaba havalar da sogudu.

valla annemin ayaklarına kurban olurum o olmasa ben ne yaparım yaaa bugün geldi temizliğimi yaptı hep yanımda heppp allah onları başımızdan eksik etmesina.s

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:AMİNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cedrix pompayı nereye gönderdin garantiye bşrde gönderirken yanına garanti belgesini koydunmu? içine doğmuş gibi eşimde el pompası almış gelmiş. şimdi gönderebilirim servise.

sağol canım. bebe kolonyasını deneyebilirim evet ama kafası üşür mü acaba havalar da sogudu.

Bence hiç birşey sürme yaa,
Bizimki de kokuyor bazen,
aman bebek onlar koksunlar ne olacakmış,
Ben öyle kolonyalar falan zarar verir diye hiç sürmüyorum,
kendim bile parfüm sıkmıyorum çocuğum rahatsız olmasın diye.

ben sanmıyorum ishal oldugunu. bebekler sulu kaka yapar benim bildigim. hem bi kere doktorda yapmıştı öyle olsa söylerdi doktor bu bebek ishal diye. hiç su vermiyorum ben de

cedrix pompayı nereye gönderdin garantiye bşrde gönderirken yanına garanti belgesini koydunmu? içine doğmuş gibi eşimde el pompası almış gelmiş. şimdi gönderebilirim servise.

canım internetten medela yazınca çıkıyo zaten sümer a.ş diye bi şirket.. garanti belgesini bi de faturasını koydum.garanti belgesinde tarih kaşelenmemişti çünkü.sen bi telefon et önce istersen öğren nası olcağını.orda bi kız var hep o bakıyo telefona çok yardımcı oluyo.ben okadar çok aradım ki artık
o beyaz plastik varya pompada.ben onların ikisini de yırttım da.yenisini alacak yer de bulamadım Denizlide.Sümer a.ş den sipariş verdim.ordan geldi.

Ellerim üstü çok kurudu,
Ve bu kuruluktan kaşınıyor şu anda,
Kıpkırmızı iki elimin üstü de.

Ellerim üstü çok kurudu,
Ve bu kuruluktan kaşınıyor şu anda,
Kıpkırmızı iki elimin üstü de.

benim de öyle yaa çok kötü
krem sürsem 2 dk sonra yine ykıyorum.bi çare bulamadım.uyurken bepanten sürmeyi deniycem.çok çabuk iyileştiriyo.gece çok yıkamıyorum elimi zaten.

Ben de çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…