gece kuşu sen geldin herkes gittiŞeniziyi geceler muhabbet bayağı bi koyuymuş :))
gece kuşu sen geldin herkes gittiŞeniz
ben sanmıyorum ishal oldugunu. bebekler sulu kaka yapar benim bildigim. hem bi kere doktorda yapmıştı öyle olsa söylerdi doktor bu bebek ishal diye. hiç su vermiyorum ben de
o zaman ishal bizimki zaten sadece anne sütü içiyor ne yapmamız gerekiyor o zaman:uhm:sağlıklı bir bebek sarı altın sarısı olur kakası hafif yumuşak çıkar ama normal olan en fazla 3 kere yapmasıdır yani doktorum ve bu tüm bebek eğitim programlarından öğrendiğim bu 6dan fazla ve çok sıvı ve köpüklüyse ishal demişti doktor anne sütü alıyorsa su gerekmez ama mama ile besleniyorsa su verilmeli az az tüm doktorların dediği bu yönde
senden önce çıkmışlardı zaten cnmmzemuszemusevet açırdım herkesi :))
o zaman ishal bizimki zaten sadece anne sütü içiyor ne yapmamız gerekiyor o zaman:uhm:
anne sütü alan çocukalrda bildiğim bişey önerilmiyor bol bol anne sütü vericeksin okada zaten küçük bebeklerde daha çobuk topluyor bu ishal kısa sürüyor eğer uzun sürer ise mikrobik bişeye bağlı olabilirmiş yarında devam eerse sen doktorunla görüş kaka tahlili ister zaten o
cnm sadece bugün için geçerli değil bayadır var
cnm sadece bugün için geçerli değil bayadır var
zaten heppişik her alt değiştirmede 3 tane kremi var onları sürüyorum bıktım artık ve bii kere sürmesem pişik geri gelio ne zaman geçer yaaaakannehirbol bol emzirceksin bebeklerde sık görülen bişey bu
bende arkadaşın dediği şekilde biliyorum ama hemen bi günde falan geçmiyo
ishal olduğunda pişik olma ihtimali daha yüksek o kadar
bende kaç saattir sllıorum şimdi uyudu normalde 10.30 uyku saati o saat geçinde uyumuo deli edio beni misafir vardı bizde de uyku saati geçti o yüzdenbebekleriniz ne kadar zamanda gece uykusuna geçiyor ?
ben yaklaşık bir saatt,r sallıyorum ve tahminen bir saat daha sallıycam(
ayın 23 ünde rota aşısının 2.dozu var o zamandan önce kontrol yok o zaman sorarım artıkcnm o zamn doktoruna sor tatlım bence kaka tahlili yaptırmanda fayda var mikroba bağlı olabilir
evet bebeklerde sık gölülen bişi ama ilk 6 ay bebeklerde sık görülmesi istenmez 6 ay 2 ayaş bebeklerde sık görülür onunda 5 günden fazla sürerse dokto kontrolüne alınr
zaten heppişik her alt değiştirmede 3 tane kremi var onları sürüyorum bıktım artık ve bii kere sürmesem pişik geri gelio ne zaman geçer yaaaakannehir
ay valla bunalım geldi yaaaaakannehirsanırım büyüyene kadar böyle gider(
canım internetten medela yazınca çıkıyo zaten sümer a.ş diye bi şirket.. garanti belgesini bi de faturasını koydum.garanti belgesinde tarih kaşelenmemişti çünkü.sen bi telefon et önce istersen öğren nası olcağını.orda bi kız var hep o bakıyo telefona çok yardımcı oluyo.ben okadar çok aradım ki artık
o beyaz plastik varya pompada.ben onların ikisini de yırttım da.yenisini alacak yer de bulamadım Denizlide.Sümer a.ş den sipariş verdim.ordan geldi.
bende kaç saattir sllıorum şimdi uyudu normalde 10.30 uyku saati o saat geçinde uyumuo deli edio beni misafir vardı bizde de uyku saati geçti o yüzden
bende sölyorum yakında şarkıcı olup çıkcam bebiş sayesindeay benimki hep aynı ben her gece en az iki saat sallıyorum
birde beyfendiye ninniler şarkılar söylüyorum
sağolsun annem kırkladı bugün evikaydirigubbakcemile2oo baya ilerlemiş maşallah size..
bende kaç saattir mutfaktayım temizle temizle bitmedi hazır kızım uyuyorken mutfağa giriştim. yarında süpürüp silcem inşallah bir ara :1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?