2010 Temmuz Anneleri : )

bugün kızım çok ağladı başımın ağrısından bestelediğim şarkıyı duymanızı isterdim kaydirigubbakcemile3

bugün kızım çok ağladı başımın ağrısından bestelediğim şarkıyı duymanızı isterdim kaydirigubbakcemile3
bizim üst katta eşimin amcasının kzıı var gelio toprağa ninni söylüyor bizde onun ağzından sölüyoruz..

dandili dandili dastana dinolar girmiş bostanaaaaa:dance:

Selaam kızlar :)) pazar gunu mevludum var evı temızledık esımle yorgunluk kahvemı ıctım bı bakayım dedım napıyorsunuz dıye :)) Burnumda hala camasır suyu kokusu var offfff ..

Selaam kızlar :)) pazar gunu mevludum var evı temızledık esımle yorgunluk kahvemı ıctım bı bakayım dedım napıyorsunuz dıye :)) Burnumda hala camasır suyu kokusu var offfff ..

ben ne yapıyorum şuanda bi bilsenize ne zmn buraya takılsam bir yandanda başka bişi yapıyorum

oo baya ilerlemiş maşallah size..

bende kaç saattir mutfaktayım temizle temizle bitmedi hazır kızım uyuyorken mutfağa giriştim. yarında süpürüp silcem inşallah bir ara :1
:

Benım de hoc sevmedıgım yer mutfak temızlemek yaa . Nerelerı temızledın mutfakta okadar uzun surdu ?Fasulye sana fayda ettı mı merak ettım cnm yapmıstın sanırım

ben ne yapıyorum şuanda bi bilsenize ne zmn buraya takılsam bir yandanda başka bişi yapıyorum

Napıyosun merak ettım ben bısey yapamıyorum genelde cöküyorum resmen ısım bıtınce gelmıs oluyorum bugun de bıttım zaten .. bı kac haftadır bısey yapmıyordum cok yoruldum .. temızlıkten

slmm..çamaşır suyu kokusu taaa buralara kadar geldiii...topikte temizlendi

sonbahar şarkını yazmamışsın ve tabii yaptığın işi :))
nurcan gelmiyor mua rtık
neden ?
çok mu soru sordum ?
mevlüdünüzde şimdiden mübarek olsun

ağda:jeyyar:sempatiksalakcinni

şahsen ben geçen yapmıştım:lepi:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehir
Benım de hoc sevmedıgım yer mutfak temızlemek yaa . Nerelerı temızledın mutfakta okadar uzun surdu ?Fasulye sana fayda ettı mı merak ettım cnm yapmıstın sanırım

Napıyosun merak ettım ben bısey yapamıyorum genelde cöküyorum resmen ısım bıtınce gelmıs oluyorum bugun de bıttım zaten .. bı kac haftadır bısey yapmıyordum cok yoruldum .. temızlıkten
bak anltıyım nereleri temizlediğimi önce ortalığı bir güzel topladım biberonları mamalrı dolaba yerleştirdim. ardından kurufasulyeyi düdüklüden çıkardım normal tencereye boşalttım düdüklüyü yıkadım. sonra geçen gün yine bir samalklık edip pancardan havuçtan elmadan bir çay duymuştum tv de onu yaptım fırın tepsilerine yapışmıştı malzemeler kaç gündür bekliyordu ayrıca fırın batmıştı her tarafa bulaşmıştı onlarıda temizledim meyveleri meyve sepetine boşalttım , meyva sıkacağında havuç sıkmıştım onu temizledim ocağı sildim buzdolabında bozulmuş şeyleri bulup attım çöpleri kapıya çıkardım bu kdr :))
cnm ya inan pişirdim fasulyeyi dün yapamadım bugün yaptım toplamda 3 tabak yedim ama yine yok kuru fasulyenin üstüne dut kompostosu sonra nescafe onrada stell tee içtim . ben ne yapıyorum bilin dediğimdede olmayan sütü sağıyordum artık bıkkınlık geldi boş boş çekmekten ama pes etmicem bir damla bile kalmayana kdr devam edicem hadi 6 ayıda geötim bari 4 ay anne sütü alsa diye bakıyorum şimdi

sonbahar şarkını yazmamışsın ve tabii yaptığın işi :))
nurcan gelmiyor mua rtık
neden ?
çok mu soru sordum ?
mevlüdünüzde şimdiden mübarek olsun

nurcan üyeliğini iptal etmiş üzüldüm kızzzz burası bir sentez ve hepimiz birer rengiz diye düşünüyorum, herkese ihtiyaç olur ben nurcandan çok şey öğrendim bazı konularda ama sormayın sölemem sır kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…