bizim üst katta eşimin amcasının kzıı var gelio toprağa ninni söylüyor bizde onun ağzından sölüyoruz..bugün kızım çok ağladı başımın ağrısından bestelediğim şarkıyı duymanızı isterdim kaydirigubbakcemile3
Selaam kızlar :)) pazar gunu mevludum var evı temızledık esımle yorgunluk kahvemı ıctım bı bakayım dedım napıyorsunuz dıye :)) Burnumda hala camasır suyu kokusu var offfff ..
oo baya ilerlemiş maşallah size..
bende kaç saattir mutfaktayım temizle temizle bitmedi hazır kızım uyuyorken mutfağa giriştim. yarında süpürüp silcem inşallah bir ara :1:
ağda:jeyyar:sempatiksalakcinni
ben ne yapıyorum şuanda bi bilsenize ne zmn buraya takılsam bir yandanda başka bişi yapıyorum
ben ne yapıyorum şuanda bi bilsenize ne zmn buraya takılsam bir yandanda başka bişi yapıyorum
şahsen ben geçen yapmıştım:lepi:
slmm..çamaşır suyu kokusu taaa buralara kadar geldiii...topikte temizlendiSelaam kızlar :)) pazar gunu mevludum var evı temızledık esımle yorgunluk kahvemı ıctım bı bakayım dedım napıyorsunuz dıye :)) Burnumda hala camasır suyu kokusu var offfff ..
slmm..çamaşır suyu kokusu taaa buralara kadar geldiii...topikte temizlendi
hangi deterjannsempatiksalakcinniEhe ehe :))) Angel Nurcan olsaydı sımdı hanki deterjan dıye sorardı ozledim ben onu yaa .. Keske gelse yine .....
şahsen ben geçen yapmıştım:lepi:
Benım de hoc sevmedıgım yer mutfak temızlemek yaa . Nerelerı temızledın mutfakta okadar uzun surdu ?Fasulye sana fayda ettı mı merak ettım cnm yapmıstın sanırım
bak anltıyım nereleri temizlediğimi önce ortalığı bir güzel topladım biberonları mamalrı dolaba yerleştirdim. ardından kurufasulyeyi düdüklüden çıkardım normal tencereye boşalttım düdüklüyü yıkadım. sonra geçen gün yine bir samalklık edip pancardan havuçtan elmadan bir çay duymuştum tv de onu yaptım fırın tepsilerine yapışmıştı malzemeler kaç gündür bekliyordu ayrıca fırın batmıştı her tarafa bulaşmıştı onlarıda temizledim meyveleri meyve sepetine boşalttım , meyva sıkacağında havuç sıkmıştım onu temizledim ocağı sildim buzdolabında bozulmuş şeyleri bulup attım çöpleri kapıya çıkardım bu kdr :))Napıyosun merak ettım ben bısey yapamıyorum genelde cöküyorum resmen ısım bıtınce gelmıs oluyorum bugun de bıttım zaten .. bı kac haftadır bısey yapmıyordum cok yoruldum .. temızlıkten
kızlar ii geceler ben yatarrr:a015:
hangi deterjannsempatiksalakcinni
mintakssssssss
hangi deterjannsempatiksalakcinni
mintakssssssss
toprak uyuyoken bende yatayım 2 gibi acıkır kalkar uykumu alayım birazcıkyerimsenibendaha erken yatıp napcan
sonbahar şarkını yazmamışsın ve tabii yaptığın işi :))
nurcan gelmiyor mua rtık
neden ?
çok mu soru sordum ?
mevlüdünüzde şimdiden mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?