2010 Temmuz Anneleri : )

bebek emmeyi bırakıncada çok zor oluyor baharcım dikkat et emzirmek o kdr kolayki ama gece yarıları mama hazırlamak.. suyu kaynat soğut derken çok zor ya.

Senın bebeğin mi o cok tatlı maşallah

evet kaşları çatık olan benim barışım :))

bebek emmeyi bırakıncada çok zor oluyor baharcım dikkat et emzirmek o kdr kolayki ama gece yarıları mama hazırlamak.. suyu kaynat soğut derken çok zor ya.

gerçekten mama verenlere allah kolaylık versin
ilk 20 gün kadar sütüm yetersiz olduğu için bende mama vermiştim ozamanlar az yiyo olmasına rağmen zor oluyordu
ya fazla ısınıyo mama yada fazla soğuyo

geçengün arkadaşımla onu konuşuyoruz.

artık mamalar neredeyse anne sütüne yakın yapılıyormuş özellik açısından.

ama onu hazırlamak çok sıkıntı. bebk acıkınca beklemek istemeyecek falan filan.

allah yardımcınız olsun canım zor iş valla.

geceleri ısıtmak soğutmak sorun gündüzleride ağlıyor mesela acıktı diye mama hazırlıyorum ama iştahı az oluyor. tam biberon soğuyor bu seferde acıkıyor. biberonda kalan mama doğru çöpe. 2 günde bir yeni mama alıyoruz. hee birde tadını beğenme konusu var şuan evimde allah sizi inandırsın 5 farklı mama var. bir kutu 4 haftadan fazla açık kalamıyor onlarda çöpe gidecek. bebelacı çok sevdi. ben hepsinin tadına baktım bana hepsi aynı geldi bu minikler nasıl ayırt ediyorlar tadları anlamıyorum

5.kılo cok kılolu degıl.yese bellı olur zaten.

sızın kılonuz nasıl.??kılosu ıyıyse az emmesınde sorun olmaz

senin miniğinde benimkisi gibi. benim kızımda kilo almaz ama çok şükür sağlıklı ve tam bir minik cadı. sağlık en önemlisi. arkadaşımın bebeği çok tombul ama çocuk bütün gün yatıyor yerinden kımıldamıyor benimki bi oyana yuvarlanıyo bir buyana mnik olunca tutmasıda kolay bunlarda benim avuntularım işte :)

oda onların özelliği :))

5.kılo cok kılolu degıl.yese bellı olur zaten.

sızın kılonuz nasıl.??kılosu ıyıyse az emmesınde sorun olmaz

canım şu an nasıl bilmiyorum ama iki aylık kontrolünde 6 ya yakındı.

bakalım birkaç gün bekleyeceğim olmazsa doktora sorarım.

kızlar 37,5 ateş normalmi ya benim kızım çok halsiz gecede huzursuzdu gaz zannettim ama değil herhalde devamlı uyumak istiyor banyo yaptırcaktım vazgeçtim yaptırsam iyi gelirmi acaba.

banyo yaptır düşmezse doktora götür bence
37.5 çok değil ama sınıra yaklaşıyo takip et

bende şuanda yeni bir süt pompası araştırıyorum pompa pompa diye diye ömrüm geçiyo :)

kız yeni pompa niye alıyosun göndersene tamire.

gelene kadarda manuelle idare edersin. ne masraf yapıp duruyorsun.

bu arada iki saatte bir sağdığında ne kadar sütün geliyor. fena taktın sen bu süt işine. oluruna bırak biraz.

bende hiç emmemişim hep mamayla beslenmişim ama maaşallah taş gibiyim.
hastalık nedir bilmem şükür.

kızlar 37,5 ateş normalmi ya benim kızım çok halsiz gecede huzursuzdu gaz zannettim ama değil herhalde devamlı uyumak istiyor banyo yaptırcaktım vazgeçtim yaptırsam iyi gelirmi acaba.

canım banyo yaptır bebişine ılık suyla.

çok yüksek değil ama takip et hatta istersen calpol ver yada doktorunu ara canım.

mylinecım bebeklerin zaten ateşi 36.5 olmaz hiç onların bizden yüksektir hasta olmasalar bile 1 yaşından sonra normal seviyeye düşer vucut ısıları yüksek şuan bebeklerin 37.2 olması gerekiyor hasta değilse o yüzden ateşi yüksek değil pek ama halsizse sen bi çay kaşığı carpol ver uyusun belki vucut ağrısı falan varsa ondan öyle halsizdir uyursa iyi gelir

banyo yaptır düşmezse doktora götür bence
37.5 çok değil ama sınıra yaklaşıyo takip et

canım banyo yaptır bebişine ılık suyla.

çok yüksek değil ama takip et hatta istersen calpol ver yada doktorunu ara canım.

saolun kızlar şimdi öğrendim bende normalmiş ateşi calpol verdim banyo yaptırıp uyutacağım. 38 in üzerine çıkarsa takip edidecekmişim.

baharcım haklısın walla fena taktım ben elimden geleni yapayımda. sağdığımda çok az çıkıyor sadece bırak biberon dolmayı sadece taban yüzeyi kaplanıyor. eşim akşam manuel aldı getirdi çok uğraştık ama banamısın demedi. şimdi elektirikli nuk almış onu kullanırken diğerini tamire göndercem. mamayla besliyorum zaten birde iştahsız bebek. kaç gündür ne bulursam yedim şimdi heryerim kaşınıyor kızarmaya başladı bu seferde doğumdaki gibi hasta olcam diye korkmaya başladım. süt olsun diye herşeyi yemek sadece bana zarar veriyor. daha telsizide göndermedim servise. garanti belgeleri hep kayıp.

geçmiş olsun myline. çok ateşi çıkarsa calpol düşürmesse birde fitil var. eczacıya dorup onuda deneyebilirsiniz. havalar birden soğudu. aydınlıkta değil sanırım kızım gndüzleri hava kapalı diye gece sanmaya başladı bugün hep uyumak istiyor.

uzunca bi zaman sonra gelebildim sonunda.nasılsınız kızlar?
oğlum babasıyla dışarı çıktı ben de fırsat bu fırsat deyip ecrini uyutup geldim.
çok sorun oluyo pc başına oturmak.o kadar az uyuyor ki her an tetikteyz kalktı kalkacak diye.bi de abimiz çok kıskanıyo yalnız da bırakamıyoruz.çok zor geçiyor doğrusu...
sizler nasılsınz çok özlledim herkesi...

Selam ben de yalnızım ev de esım babasının esyalarını tasımaya gıttı tasınıyorlarda .. Gelince gezmeye gidicez biliyorum cok soguk ama 9 ay evde tıkılıp kaldıktan sonra 3 aydırda haftasonları dısında evden dısarı cıkamıyorum . Markete bile ... Artık alısverıs merkezıne gıderız zaten oglusumun hic oyuncagı yok ona bıseyler alırız artık ...

YAa ben baya kılo vermısım uzerıme olmayan hersey olmaya basladı ama tartıda aynıyım anlamıyorum yaa : ))) Bu arada ben sureklı avaz duyuyorum bebegım yatak odasında sankı aglama sesı duyuyorum kosuyorum gecenler de esıme soyledım o da dıyorki ben iş yerinde bıle duyuyorum : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…