HaDİ yaa,
Öylemi diyosun,
ben de eski giysilerimin içine girebiliyorum bayadır,
ama bendekiler gerçekten fazla ,
o 3 kilo göğüslerde,biraz yan kalçalarda ve belim çok kalınlaştı yaaa:gitme:
Yani ben zaten sıkılaşacağım kadar sıkılaştım daha sıkılaşamam bence,
bi de şu göbek gitmiyor anacım:gitme:
hoşbulduk şekercim. gittiler, zaten 6 kişi geldi. çok kalabalık değillerdi,mesaiye kalmış herkes. biz muhasebeciler böyle işte,cuma akşamı bile mesai oluyor(
iyi geçti çok şükür. kızımın da uykusu olmasına rağmen çok mızlamadı sağolsun.
canım benim de fazladan 2-3 kilom kaldı ama geçen hafta dayanamadım kot pantolon aldım kendime. eski kotlarım beli biraz zor kapansa da oluyorlar. sadece kemer kullanmıyorum eskisi gibi öyle oluyorlar. o yüzden yenisini de alıp sonra kemerle giyerim gerekirse dedim. özlemişim alışverişi valla. kaç aydır hep aynı şeyleri giyip durdum :)
evet yaa benim de göbek duruyo ama
3 ayda böyle olduk,6 aya kadar daha da inceliriz inş.
hem zaten havalar da soğudu
kazaklar giyinilcek artık sorun olmaz
yoksa göğüsler aldı başını gidiyo gömlekler filan olmuyo benim:kedi:
emzirdikçe de göğüsler küçülmeyecek
yaza doğru alışveriş yapcam ben duruma göre
şimdilik bişe almıycam bu kiloma göre
bu kiloya alışmak istemiyorummmyasakkelime
ishal olmuş olabilir.kızlar bişi sorcam toprak sulu kaka köpüklü yapıyor ve günde 4-5 kere yapıyor bu ne demek yaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
sizinde öylemi
aynen annemdeyken sabahları yürüyüşe çıkıyordum çok iyi geliyordu. şimdi mümkün değil.ayyy ne sporuuu
benim oğlum sağolsun yemek yememe bile müsade etmiyo
lavaboya koşa koşa gidip geliyorum filan
acaba beni çok seviyo da hiç yanından ayrılmayayım mı istiyo yoksa bana gıcık mı bu çocuk
yanından ayrılınca vıyak vıyak hemennnaniknanik
alkisalkisalkis bende 10 kilo vardetttttklava: bende verilecek 20 kilo varken 3 ün 5 in lafını etmeyin darılırım wallahi delikafadulden
aynen bizim kız gözlerini bile açamadı daha ama gece uyutmadı bizi cimcime mercimek çorbasımı yaptı acaba gazı vaedı. fazla abarttım mrcimegi sanırım çünkü pilavda mercimekliydi.bilmiyorumkismilegünaydın kızlar.. hava kapalı olunca sıkıcı oluyor. ama yazında sıcaklarda çok çektik. ben bugün yine evdeyim. üstelik eşim 5 de gitti havaalanına. yine yalnızım...
ben bugün vermeye başladım evde kombi yanmaya başladı boğazı kuruyor.[/QUOTE]Peki kızlar su veriyor musunuz bebeklerinize,
Ben hala hiç su vermedim,
Doktorumuz ilk 4 ay sadece ve sadece anne sütü diyor ,
Ben de güveniyorum[/B][/COLOR]
merhabalar.
kuzey bugün çok huysuzdu kısa kısa uyuyup uyanıyor sabahdan beri.
şimdi yan yatırmıştım televizyon açıktı dikti gözlerini ona bakıyor.
televizyon zararlıymış ama ağlamısındansa izlemesini tercih ederim.
offf kafam şişmiş.
canım benim tv hiç izletme en azından bu aylar..Sara nöbetleri geçirirlermiş bebekler aman diyim..Babam doktor asla müsade ettmez bize..çok dikkat et bitanem..Uyarmak istedim sadece..
myline kırmızı mercimekmi yeşilmi? bide mercimek sütünde artış sağladımı?
zaten heppişik her alt değiştirmede 3 tane kremi var onları sürüyorum bıktım artık ve bii kere sürmesem pişik geri gelio ne zaman geçer yaaaakannehir
canım benim tv hiç izletme en azından bu aylar..Sara nöbetleri geçirirlermiş bebekler aman diyim..Babam doktor asla müsade ettmez bize..çok dikkat et bitanem..Uyarmak istedim sadece..
ben bugün vermeye başladım evde kombi yanmaya başladı boğazı kuruyor.[/QUOTE]Peki kızlar su veriyor musunuz bebeklerinize,
Ben hala hiç su vermedim,
Doktorumuz ilk 4 ay sadece ve sadece anne sütü diyor ,
Ben de güveniyorum[/B][/COLOR]
ben bugün vermeye başladım evde kombi yanmaya başladı boğazı kuruyor.
ben bugün vermeye başladım evde kombi yanmaya başladı boğazı kuruyor.
geçmiş olsun hayatbrcsdr benimde oğlum geçen inanılmaz ağlamasıyla beraber sulu ve sümüklü kaka yaptı
Doktorunu aradım enfeksiyon mu kaptı diye,
Yeni doğan bebeklerde ilk 3 ay olabilir bağırsakları gelişiyor dedi..Her sulu ve sümüklü kaka enfeksiyon değildir dedi..gerçekten ondan sonra geçti çok şükür..
merhabalar.
kuzey bugün çok huysuzdu kısa kısa uyuyup uyanıyor sabahdan beri.
şimdi yan yatırmıştım televizyon açıktı dikti gözlerini ona bakıyor.
televizyon zararlıymış ama ağlamısındansa izlemesini tercih ederim.
offf kafam şişmiş.
ya kızlar kuzey bazı aralıklarla beni emmek istemiyor.
koluma yatırır yatırmaz basıyor çığlığı.
dünden beri emme aralığı üç saate çıktı. ve süresi 6/7 dakika.
dün akşam emmiyo beni diye sütümü sağdım gayet güzel geldi birazını kaşıkla içirdim birazını biberonla oynaya oynaya.
iki gündür göğüslerim sertleşti (emmediği için değil yediklerime dikkat ettiğim için)diğer günlere göre daha fazla süt var. acaba çok süt geliyor da doyuyor mu ondan mı çok sık içmiyor anlamadım.
benım bebiş dogalı oyl3 saatten önce kkesınlıkle meme almıyor ve en fazla5 dakıka emıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?