2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar.. hava kapalı olunca sıkıcı oluyor. ama yazında sıcaklarda çok çektik. ben bugün yine evdeyim. üstelik eşim 5 de gitti havaalanına. yine yalnızım...

ayıp oluyor ama kızlar bende 10 kilo fazla duruken annemde aldırdı bi kaç kilo maşallah acilen basen çalışmam lazım.kaydirigubbakcemile2

kızlar bişi sorcam toprak sulu kaka köpüklü yapıyor ve günde 4-5 kere yapıyor bu ne demek yaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
sizinde öylemi
ishal olmuş olabilir.
aynen annemdeyken sabahları yürüyüşe çıkıyordum çok iyi geliyordu. şimdi mümkün değil.

dettttt klava: bende verilecek 20 kilo varken 3 ün 5 in lafını etmeyin darılırım wallahi delikafadulden
alkisalkisalkis bende 10 kilo var
Peki kızlar su veriyor musunuz bebeklerinize,
Ben hala hiç su vermedim,
Doktorumuz ilk 4 ay sadece ve sadece anne sütü diyor ,
Ben de güveniyorum[/B][/COLOR][/QUOTE]

günaydın kızlar.. hava kapalı olunca sıkıcı oluyor. ama yazında sıcaklarda çok çektik. ben bugün yine evdeyim. üstelik eşim 5 de gitti havaalanına. yine yalnızım...
aynen bizim kız gözlerini bile açamadı daha ama gece uyutmadı bizi cimcime mercimek çorbasımı yaptı acaba gazı vaedı. fazla abarttım mrcimegi sanırım çünkü pilavda mercimekliydi.bilmiyorumkismile

Ben de güveniyorum[/B][/COLOR][/QUOTE]
ben bugün vermeye başladım evde kombi yanmaya başladı boğazı kuruyor.

Ben de güveniyorum[/B][/COLOR]
ben bugün vermeye başladım evde kombi yanmaya başladı boğazı kuruyor.[/QUOTE]

ben mama verdiğim için su veriyorum günde 5-6 çay kaşığı bu ölçüyü kendim belirledim dr söylemedi. bide rezene veriyorum 2 günde bir.

brcsdr benimde oğlum geçen inanılmaz ağlamasıyla beraber sulu ve sümüklü kaka yaptı
Doktorunu aradım enfeksiyon mu kaptı diye,
Yeni doğan bebeklerde ilk 3 ay olabilir bağırsakları gelişiyor dedi..Her sulu ve sümüklü kaka enfeksiyon değildir dedi..gerçekten ondan sonra geçti çok şükür..

Ben mama verdiğim için ilk başlarda su veriyordum.sonra doktorumuzu değiştirdik,bu doktor gerek yok suya dedi ,ilk 6 ay gerek olmaz dedi..Su içiceğine mama alsın en azından daha faydalı dedi..

merhabalar.

kuzey bugün çok huysuzdu kısa kısa uyuyup uyanıyor sabahdan beri.

şimdi yan yatırmıştım televizyon açıktı dikti gözlerini ona bakıyor.

televizyon zararlıymış ama ağlamısındansa izlemesini tercih ederim.

offf kafam şişmiş.

canım benim tv hiç izletme en azından bu aylar..Sara nöbetleri geçirirlermiş bebekler aman diyim..Babam doktor asla müsade ettmez bize..çok dikkat et bitanem..Uyarmak istedim sadece..

canım benim tv hiç izletme en azından bu aylar..Sara nöbetleri geçirirlermiş bebekler aman diyim..Babam doktor asla müsade ettmez bize..çok dikkat et bitanem..Uyarmak istedim sadece..

gı o kadar ciddimiymiş bu iş.

neyse kalkıp çevireyim bari...

allah korusun yav ne zor iş ocuk bakmak.

onu yapma bu olur bunu yapma şu olur.

neler neler...

myline kırmızı mercimekmi yeşilmi? bide mercimek sütünde artış sağladımı?

canım çorba kırmızı mercimekten pilavda da yeşil merimek vardı. değişiklik olmadı sütümde aynı yani. benim gögüslerim şiştiğinde sütten önce çok su geliyor adeta fışkırıyor hangisi iyi bilemedim çok dolan gögüste çok süt olurmu yoksa su oranımı yüksek olur anlayamadım pek.CADIARZU

zaten heppişik her alt değiştirmede 3 tane kremi var onları sürüyorum bıktım artık ve bii kere sürmesem pişik geri gelio ne zaman geçer yaaaakannehir

canım işte köpüklü yapıyor diyorsun ya ondan oluyor hep pişik yani asitli kakası toprak beyin sabamed kullanıyormusun sabamed hemen geçiriyor 200 ml olanı ama iyi yani o geçiriyor küçük boy olanın içeriği farklı biraz o iyi gelmedi bize

iyi oldu öğrendiğim. bizimkide meraklı çok ses olsun diye açıyorum oda doğal olarak sesin geldiği yöne çeviriyo kafayı.

Ben de güveniyorum[/B][/COLOR]
ben bugün vermeye başladım evde kombi yanmaya başladı boğazı kuruyor.[/QUOTE]

ben hıç su vermıyordum ama bugun jhlamur vermeye başladım. doktor dedı ver dıye

ben bugün vermeye başladım evde kombi yanmaya başladı boğazı kuruyor.

ben mama verdiğim için su veriyorum günde 5-6 çay kaşığı bu ölçüyü kendim belirledim dr söylemedi. bide rezene veriyorum 2 günde bir.[/QUOTE]

rezeneyi nekadar veriyorsun benim kız hiç beğenmedi tadını suyuda sevmedi pek. daha önceki girimlerimde başarısız olmuştu.

geçmiş olsun hayat

ben çocuğum yokken bebeklerine tv izleten annelere sinir olurdum ve ben asla izlettirmicem derdim... ama insan anne olmadan bilemiyor şimdi bütün gün tv açık ağlamasında tv ye baksın diyorum

ya kızlar kuzey bazı aralıklarla beni emmek istemiyor.

koluma yatırır yatırmaz basıyor çığlığı.

dünden beri emme aralığı üç saate çıktı. ve süresi 6/7 dakika.

dün akşam emmiyo beni diye sütümü sağdım gayet güzel geldi birazını kaşıkla içirdim birazını biberonla oynaya oynaya.

iki gündür göğüslerim sertleşti (emmediği için değil yediklerime dikkat ettiğim için)diğer günlere göre daha fazla süt var. acaba çok süt geliyor da doyuyor mu ondan mı çok sık içmiyor anlamadım.

benım bebiş dogalı oyl3 saatten önce kkesınlıkle meme almıyor ve en fazla5 dakıka emıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…