ay cnm inşallah yarar iştahsız bebek evde mama koleksiyonu var inanki denemediğim kalmadı ama iştahı yok.Hosgeldiiinnn masallah bebıse yarasın
Anam kızlar geçmişi ıokudum ama yazacak dermanım yok.
yarına iş kalmadı tabi siz bu hızla giderseniz yine çok iş var.
ben gidip yatayım zaten oğluşla misafir odasında uyuya kalmışız. eşimde çağırmamış burada kalacağız artık bu gece. ama yatağımı yadırgadım galiba. yoksa kimse beni bu saatte ayakta tutamazdı.
hepinize ttalı rüyalar.
ayyy sormadan gitmeyeyeim.
geceleri bebeişlere ne örtüyorsunuz?
ben şu an polar battaniye örtüyorum üstünede penye battaniye örtüyorum.
acaba onun o kışlık battaniyelerini mi çıkarsam?
medaa dediğin çayı değilde humana steltee içiyorum ben am agözle görülür fayda sağlamıyor bana. sanırım benim bünye süt üretmiyor. kimi insanın kendiliğinden çekilirmiş sütü. acaba ölemi oluyo ki? annem beni 18 ay emzirmiş demir gibi sağlamım ağrı kesici nedir bilmem birde geçen gün okudum anne sütü almayan bebekler şöyle şöyle olma ihtimali yüksektir diye iyice korkyum şimdi damlaların bile kıymeti büyük benim için
medaa dediğin çayı değilde humana steltee içiyorum ben am agözle görülür fayda sağlamıyor bana. sanırım benim bünye süt üretmiyor. kimi insanın kendiliğinden çekilirmiş sütü. acaba ölemi oluyo ki? annem beni 18 ay emzirmiş demir gibi sağlamım ağrı kesici nedir bilmem birde geçen gün okudum anne sütü almayan bebekler şöyle şöyle olma ihtimali yüksektir diye iyice korkyum şimdi damlaların bile kıymeti büyük benim için[/QU
Yok cnm yaa vardır senın sutun yeterlidir valla bak sen emzırmeye devam et aklına geldıkce al bebısı emzır .. bı uzman cıkmıstı tv ye sut azlıgı dıye bısey yoktur dıyordu ..
medaa dediğin çayı değilde humana steltee içiyorum ben am agözle görülür fayda sağlamıyor bana. sanırım benim bünye süt üretmiyor. kimi insanın kendiliğinden çekilirmiş sütü. acaba ölemi oluyo ki? annem beni 18 ay emzirmiş demir gibi sağlamım ağrı kesici nedir bilmem birde geçen gün okudum anne sütü almayan bebekler şöyle şöyle olma ihtimali yüksektir diye iyice korkyum şimdi damlaların bile kıymeti büyük benim için[/QU
Yok cnm yaa vardır senın sutun yeterlidir valla bak sen emzırmeye devam et aklına geldıkce al bebısı emzır .. bı uzman cıkmıstı tv ye sut azlıgı dıye bısey yoktur dıyordu ..
evet onu bende duydum
birikmese bile bebek emdiği zaman süt bezleri anında süt üretirmiş
günaydınnn..
hava çok kapalı ama ben iyi uyudum sayılabilir..
bugün kızımı eşime bırakıp çarşıya gidicem..
ufak tefek almam gerekenler ve taksitlerim var.
bu havada bebek çıkmasın dedik ve benim aklıma bebeği eşime bırakıp yalnız çıkmak gibi dahiyane bir fikir geldi..:))))))))))))))
eşim de kabul etti sağolsun..
şimdi eşim oğlumla birlikte oğlumun spor okuluna gittiler..gelsinler ben çıkıcam:)
ayyy sormadan gitmeyeyeim.
geceleri bebeişlere ne örtüyorsunuz?
ben şu an polar battaniye örtüyorum üstünede penye battaniye örtüyorum.
acaba onun o kışlık battaniyelerini mi çıkarsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?