2010 Temmuz Anneleri : )

ayyy sormadan gitmeyeyeim.

geceleri bebeişlere ne örtüyorsunuz?

ben şu an polar battaniye örtüyorum üstünede penye battaniye örtüyorum.

acaba onun o kışlık battaniyelerini mi çıkarsam?

medaa dediğin çayı değilde humana steltee içiyorum ben am agözle görülür fayda sağlamıyor bana. sanırım benim bünye süt üretmiyor. kimi insanın kendiliğinden çekilirmiş sütü. acaba ölemi oluyo ki? annem beni 18 ay emzirmiş demir gibi sağlamım ağrı kesici nedir bilmem birde geçen gün okudum anne sütü almayan bebekler şöyle şöyle olma ihtimali yüksektir diye iyice korkyum şimdi damlaların bile kıymeti büyük benim için

Hosgeldiiinnn masallah bebıse yarasın
ay cnm inşallah yarar iştahsız bebek evde mama koleksiyonu var inanki denemediğim kalmadı ama iştahı yok.

bizim ev aşırı sıcak ama yinede hem penye battaniye ile kundak halinde uyuyor hemde ikinci bir penye battaniyeyi çift kat yaparak örtüyorum üzerine geceleri hamakta yatıyorum baharı. kendimide söliyim bizde hala ince pike örtüyoruz. ama dışarısı buz dünden önceki gün çamaşır yıkadım pantolonlar hala kurumamış akannehir

amann aryık mamalar çok kaliteli
eskiden annelerimiz sütü olmayınca bizleri nişasta ile pirinç unu ile beslerlermiş
benim içtiğimde stelltee idi

kalın battaniyesi ile örtüyorum bende barışı
ama kıpraşıp açıldığı için ağırlık olsunda açılamasın diye bi tanede penye battaniye atıyom üstüne

benimki de tam tersi
rezeneyi imkanı yok içmiyo
bazen gazını çıkartamıyo kıvranıyo falan ama damla içmiyo pyunla ağzının içinr damlatsam bile tükürüyo
birde püskürterek çıkarıyo heryer rezene oluyo

saat 2 olmuş yatsakmı ? muhabbette güzeldi ama sabahları kızım uyandığında tek gözüm açık diğeri kapalı kalkıyorum çok zorlanıyorum. ama uyuduğunda uykum gelmiyor özellikle geceleri hep oturmak istiyorum

neyse kızlar bende kaçıyorum
uyanmaz sanırım artık

hadi yatın bakimm yoksa sizede böyle kızarımlmaz:

Eklentiler

• $IMG_4851.webp
    16 KB · Görüntüleme: 34
günaydınnn..
hava çok kapalı ama ben iyi uyudum sayılabilir..
bugün kızımı eşime bırakıp çarşıya gidicem..
ufak tefek almam gerekenler ve taksitlerim var.
bu havada bebek çıkmasın dedik ve benim aklıma bebeği eşime bırakıp yalnız çıkmak gibi dahiyane bir fikir geldi..:))))))))))))))
eşim de kabul etti sağolsun..

şimdi eşim oğlumla birlikte oğlumun spor okuluna gittiler..gelsinler ben çıkıcam:)

günaydın canım
havadan dolayı ben sabah gözümü açamadım. eşim de sağolsun diğer odada uyuttu bebeği, 9 da emzirmeye getirdi. o saate kadar uyudum. maşallah bizimkilerde iş var :)

ben uyku tulumunu giydiriyorum. üzerine de penye battaniye örtüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…