2010 Temmuz Anneleri : )

al benden de o kadar.oğlumu zaptedemiyorum ben hem bebek arabası hem enes çok zor oluyo.bikaç çıktık dışarı arabaaların önüne fırlıyo dikkat çekmek için.aslında kızım çok seviyor bebek arabasıyla gezmeyi ama abisi böyle olunca mecburen haftasonları babamızı bekliyoruz.gelince çıkarz diyordum ama arkadaşlar geleceklermiş.kısmet yarına artık...
benm yerime de gez arkadaşımopuyorumnanaktan

cok zor cnm yaa abısının yası kac aslında bıraz kucuk olasydı pek anlamazdı belkı ama alısır yakında

tikli gibi oldum ben de vallahi.her daim gidip geliyorum uyuduğu odaya.kulağımda hep ecrinin sesi....

cok zor cnm yaa abısının yası kac aslında bıraz kucuk olasydı pek anlamazdı belkı ama alısır yakında

araları tam 4 yaş.ama enes şimdi şimdi alıştı diyebilirim.çok badireler atlattık başından ayrılmadığımz halde.inan bazen lavaboya gitmemizi kolladı zarar vermek için ama şimdi alışıyo sanırım...

kızım uyandı çıkmam lazım.tekrar gelmeye çalışıcam.çok öpüyorum herkesi...

Ayy tehlıkekı seyler yaa aman cnm cok onemlı valla bu kıskanclık ıslerı bı kıtap falan aln yada bı uzmanla gorusun valla tahmın edebılıyorum ne kadar sevse de sızı kıskanır kardesten .. Sonrada anneye babaya tavır almaya calısabılır bı yakınımız da oyle olmsutu ergenlıgı baya sıkıntılı gectı ..

Cnm o manueller hıc bı ıse yaramıyor ben almıstım bebedorunkını hani sanki sırta ıspırtoyla bardak kapatırlar ya ıcı sıser aynen oyle meme basını ıcıne cekıyor ne ılerı ne geri hem de cok acıyor feci bısey .. ben ablamdan da deneyımlıyım o hem calısıyor buyuzden sagıyor Madela nın elektrıklısı en ıyısı .. Fıyatı 12o ytl cıvarı .. Ben almadım calısmıyorum dıye bı hastaneye 20 ytl odedım lazım olursa safıyorum orda onlarınkı de Madela elektırıklı .. Tabı aslında en ıyı pompa bebek agzı onun cekenı yok
Aman dıkkat et cnm kendını yorma herseyo oluruna bırak yoksa ıyıce zor olur valla .

Cnm ıkısı de evlat ama dıkkat et butun uzmanlar bebegınızı kucuk cocuklarla yalnız bırakmayın dıyor .. Elıne oyuncak alır bısey alır aklı ermez henuz onların .. Benım esımın abısının cocugu da tutturdu kucagıma alıcam dıye .. kız 5 yasında bızımkı 7 kılo neyıne alıcaksa vermedım tabıı .. Hatta bırısı tutarken tutuyormus gıbı bıle yaptırmadım ne olur ne olmaz tuttum sanır bı yalnız kaldıgında tutmaya calısır ..

sagol sonbahar banyo yaptı uyuyor şimdi inşallah şöyle3-4 saat uyur bende banyo yapayım hem. ateşi şuan gayet iyi sanırım fazl a giydirmişim normal şuan banyo yapıncada rahatladı. eşimin eczacı bir arkadaşı ona soruyoruz, bizde acil durumlarda kullanmamız için bir fitil vermiş ama ben kullanma taraftarı değilim dr. önermedikçe.

canım demleri atıyorsundur bende kendimi öyle hissediyorum yani zayıf değil ama daha hafif kendime gelmeye başladım hareketlerim daha rahat. göbekte hafif indi 4gündü reglim bu ay ikinci belki onunda etkisi var.

ah canım ya takıntı yapıncada süt gelmezmiş. bırak oluruna artık. bende göğüslerim yumuşadı diye kısır yaptım yedim kendime çok fena doldu göğüslerim dene istersen ama sıpa şimdi emmek istemiyor. deli etti beni dünden beri.

bir duş aldım rahatlamak için ben gelene kadar babası uyutmuş bakalım uyanınca savaş çıkacak yine.

bu arada bende telsizi gönderemedim daha ya. sinir oldum en lazım olacak zamanda telsiz varken yok anasını satayım.

haftada bir gün mü
ayyy biz dünden beri çıkmadık kafayı yiycez atkımız falan olsa gene çıkıcaz ama almamışık

kızlar meleğim hasta oldu.3 gündür nefes bile zor alıyor.sürekli burnu tıkalı öksürüyor,kusuyor.üsteli,k kulağında iltihap varmış.dikkat edin bebişlerinize bu havalar hiçte iyi değil bu ara.sıkı giydirin.ben okadar dikkat etmeme rağmen hastalandı kuzucuğum.çok zormuş ya geceleri hiç uyuyamıyor..yavrum benim gözünü bile açamıyordu dün.doktorumuz 1 haftalık ilaç tedavisi verdi.1 hafta sonra tekrar götüreceğim.allahım bebişlerimi,ze sağlık versin.kızımın hastalığını bana versin.:Saruboceq: biraz ıhlamur verdim dün gece biraz kendine geldi gibi.ama derdini anlatamıyor ya o çok kötü....

haftada bir gün mü
ayyy biz dünden beri çıkmadık kafayı yiycez atkımız falan olsa gene çıkıcaz ama almamışık

ayyy bende 3-4 gündür evdeyim deli olmak üzereyim.

gerçi evden çıkmamız bizim bir tören neredeyse dışarı çıkarken nakliye firması ile anlaşacağım. onuda alalım bunuda alalım derken eşim yük ve eşya taşınır pozisyonuna geçiyor.

onun için bizi bu hafta eve hapsetti.((((

canım çok geçmiş olsun.

inşallah en kısa zamanda kendini toparlar...

canım geçmiş olsun,acil şifalar versin allah..

canım özel msj atıyorum sana şimdi..

evet kısır çok iyiy süt yapıyor ne zaman yesem benim de öyle oluyor.

evet kısır çok iyiy süt yapıyor ne zaman yesem benim de öyle oluyor.

anacım yapmaya yapıyorsa sütün tadı mı bozuldu ne çocuk şimdide ememk istemiyor.

göğüsler şişdi de şişti.

birazcık uyuyakalmışım koltukta göğsümün üstüne yatmışım üstüm başım rezil olmuş sütler akmış gitmiş ziyan oldu o kadar sütüm.

canım çok geçmiş olsun.

inşallah en kısa zamanda kendini toparlar...

canım geçmiş olsun,acil şifalar versin allah..

saolun canlarım.bugün iyi gibi ama çok üzülüyorum.şuan uyuyor.hep ağlamaklı.normalde uyandığı zaman ağlamaz gülerdi hep.ama şimdi hep ağlayarak uyanıyor.yanımda kimsede yok.tek başıma uğraşıyorum kızımla.çok zormuş yalnız olmak...

çok geçmiş olsun cnm.izmirin havası da pek aldatıcı.nasıl giydireceğimizi şaşırıyorz vallahi.bi soğuk bi sıcak.inş en kısa zamanda iyileşir bebeğin.şifalar diliyormmmopuyorumnanaktan

elimizden geldiiğince dikkat ediyoruz hatta her daim birimiz başındayz ecrinin.umarım kazasız belasız atlatırız bu dönemi.yavaş yavaş düzeliyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…