Selam ben de yalnızım ev de esım babasının esyalarını tasımaya gıttı tasınıyorlarda .. Gelince gezmeye gidicez biliyorum cok soguk ama 9 ay evde tıkılıp kaldıktan sonra 3 aydırda haftasonları dısında evden dısarı cıkamıyorum . Markete bile ... Artık alısverıs merkezıne gıderız zaten oglusumun hic oyuncagı yok ona bıseyler alırız artık ...
uzunca bi zaman sonra gelebildim sonunda.nasılsınız kızlar?
oğlum babasıyla dışarı çıktı ben de fırsat bu fırsat deyip ecrini uyutup geldim.
çok sorun oluyo pc başına oturmak.o kadar az uyuyor ki her an tetikteyz kalktı kalkacak diye.bi de abimiz çok kıskanıyo yalnız da bırakamıyoruz.çok zor geçiyor doğrusu...
sizler nasılsınz çok özlledim herkesi...
YAa ben baya kılo vermısım uzerıme olmayan hersey olmaya basladı ama tartıda aynıyım anlamıyorum yaa : ))) Bu arada ben sureklı avaz duyuyorum bebegım yatak odasında sankı aglama sesı duyuyorum kosuyorum gecenler de esıme soyledım o da dıyorki ben iş yerinde bıle duyuyorum : )))
cok zor cnm yaa abısının yası kac aslında bıraz kucuk olasydı pek anlamazdı belkı ama alısır yakında
baharcım haklısın walla fena taktım ben elimden geleni yapayımda. sağdığımda çok az çıkıyor sadece bırak biberon dolmayı sadece taban yüzeyi kaplanıyor. eşim akşam manuel aldı getirdi çok uğraştık ama banamısın demedi. şimdi elektirikli nuk almış onu kullanırken diğerini tamire göndercem. mamayla besliyorum zaten birde iştahsız bebek. kaç gündür ne bulursam yedim şimdi heryerim kaşınıyor kızarmaya başladı bu seferde doğumdaki gibi hasta olcam diye korkmaya baksaşladım. süt olsun diye herşeyi yemek sadece bana zarar veriyor. daha telsizide göndermedim servise. garanti belgeleri hep kayıp.
araları tam 4 yaş.ama enes şimdi şimdi alıştı diyebilirim.çok badireler atlattık başından ayrılmadığımz halde.inan bazen lavaboya gitmemizi kolladı zarar vermek için ama şimdi alışıyo sanırım...
geçmiş olsun myline. çok ateşi çıkarsa calpol düşürmesse birde fitil var. eczacıya dorup onuda deneyebilirsiniz. havalar birden soğudu. aydınlıkta değil sanırım kızım gndüzleri hava kapalı diye gece sanmaya başladı bugün hep uyumak istiyor.
YAa ben baya kılo vermısım uzerıme olmayan hersey olmaya basladı ama tartıda aynıyım anlamıyorum yaa : ))) Bu arada ben sureklı avaz duyuyorum bebegım yatak odasında sankı aglama sesı duyuyorum kosuyorum gecenler de esıme soyledım o da dıyorki ben iş yerinde bıle duyuyorum : )))
baharcım haklısın walla fena taktım ben elimden geleni yapayımda. sağdığımda çok az çıkıyor sadece bırak biberon dolmayı sadece taban yüzeyi kaplanıyor. eşim akşam manuel aldı getirdi çok uğraştık ama banamısın demedi. şimdi elektirikli nuk almış onu kullanırken diğerini tamire göndercem. mamayla besliyorum zaten birde iştahsız bebek. kaç gündür ne bulursam yedim şimdi heryerim kaşınıyor kızarmaya başladı bu seferde doğumdaki gibi hasta olcam diye korkmaya başladım. süt olsun diye herşeyi yemek sadece bana zarar veriyor. daha telsizide göndermedim servise. garanti belgeleri hep kayıp.
Selam ben de yalnızım ev de esım babasının esyalarını tasımaya gıttı tasınıyorlarda .. Gelince gezmeye gidicez biliyorum cok soguk ama 9 ay evde tıkılıp kaldıktan sonra 3 aydırda haftasonları dısında evden dısarı cıkamıyorum . Markete bile ... Artık alısverıs merkezıne gıderız zaten oglusumun hic oyuncagı yok ona bıseyler alırız artık ...
haftada bir gün mü
ayyy biz dünden beri çıkmadık kafayı yiycez atkımız falan olsa gene çıkıcaz ama almamışık
kızlar meleğim hasta oldu.3 gündür nefes bile zor alıyor.sürekli burnu tıkalı öksürüyor,kusuyor.üsteli,k kulağında iltihap varmış.dikkat edin bebişlerinize bu havalar hiçte iyi değil bu ara.sıkı giydirin.ben okadar dikkat etmeme rağmen hastalandı kuzucuğum.çok zormuş ya geceleri hiç uyuyamıyor..yavrum benim gözünü bile açamıyordu dün.doktorumuz 1 haftalık ilaç tedavisi verdi.1 hafta sonra tekrar götüreceğim.allahım bebişlerimi,ze sağlık versin.kızımın hastalığını bana versin.:Saruboceq: biraz ıhlamur verdim dün gece biraz kendine geldi gibi.ama derdini anlatamıyor ya o çok kötü....
kızlar meleğim hasta oldu.3 gündür nefes bile zor alıyor.sürekli burnu tıkalı öksürüyor,kusuyor.üsteli,k kulağında iltihap varmış.dikkat edin bebişlerinize bu havalar hiçte iyi değil bu ara.sıkı giydirin.ben okadar dikkat etmeme rağmen hastalandı kuzucuğum.çok zormuş ya geceleri hiç uyuyamıyor..yavrum benim gözünü bile açamıyordu dün.doktorumuz 1 haftalık ilaç tedavisi verdi.1 hafta sonra tekrar götüreceğim.allahım bebişlerimi,ze sağlık versin.kızımın hastalığını bana versin.:Saruboceq: biraz ıhlamur verdim dün gece biraz kendine geldi gibi.ama derdini anlatamıyor ya o çok kötü....
baharcım haklısın walla fena taktım ben elimden geleni yapayımda. sağdığımda çok az çıkıyor sadece bırak biberon dolmayı sadece taban yüzeyi kaplanıyor. eşim akşam manuel aldı getirdi çok uğraştık ama banamısın demedi. şimdi elektirikli nuk almış onu kullanırken diğerini tamire göndercem. mamayla besliyorum zaten birde iştahsız bebek. kaç gündür ne bulursam yedim şimdi heryerim kaşınıyor kızarmaya başladı bu seferde doğumdaki gibi hasta olcam diye korkmaya başladım. süt olsun diye herşeyi yemek sadece bana zarar veriyor. daha telsizide göndermedim servise. garanti belgeleri hep kayıp.
ah canım ya takıntı yapıncada süt gelmezmiş. bırak oluruna artık. bende göğüslerim yumuşadı diye kısır yaptım yedim kendime çok fena doldu göğüslerim dene istersen ama sıpa şimdi emmek istemiyor. deli etti beni dünden beri.
bir duş aldım rahatlamak için ben gelene kadar babası uyutmuş bakalım uyanınca savaş çıkacak yine.
bu arada bende telsizi gönderemedim daha ya. sinir oldum en lazım olacak zamanda telsiz varken yok anasını satayım.
evet kısır çok iyiy süt yapıyor ne zaman yesem benim de öyle oluyor.
canım çok geçmiş olsun.
inşallah en kısa zamanda kendini toparlar...
canım geçmiş olsun,acil şifalar versin allah..
Cnm ıkısı de evlat ama dıkkat et butun uzmanlar bebegınızı kucuk cocuklarla yalnız bırakmayın dıyor .. Elıne oyuncak alır bısey alır aklı ermez henuz onların .. Benım esımın abısının cocugu da tutturdu kucagıma alıcam dıye .. kız 5 yasında bızımkı 7 kılo neyıne alıcaksa vermedım tabıı .. Hatta bırısı tutarken tutuyormus gıbı bıle yaptırmadım ne olur ne olmaz tuttum sanır bı yalnız kaldıgında tutmaya calısır ..
Ayy tehlıkekı seyler yaa aman cnm cok onemlı valla bu kıskanclık ıslerı bı kıtap falan aln yada bı uzmanla gorusun valla tahmın edebılıyorum ne kadar sevse de sızı kıskanır kardesten .. Sonrada anneye babaya tavır almaya calısabılır bı yakınımız da oyle olmsutu ergenlıgı baya sıkıntılı gectı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?