- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
bu rüzgarla kuzey birbirinin kopyası zaten..
anam ikisi birbirlerine bir sokak uzaklıkta ama işte kapris yapıyor.
aman canım burnumda zaten hiç uğraşamam şu ara kimseyle.
yok canım çıkıp alamadım mevlüt kıyafeti.
bende beyaz bir pantolpnu vardı onu giydirdim. üstüne beyaz tshört lacivert hırka giydirdim. çok şık oldu sıpam..
Bahar canım siz tekirdağ merkezdemisiniz?
Kesin olmuştur eminim,
Yskışıklı ve güzel Temmuz bebelerine ne iyseler yakışır zaten,
Yaa ben Kuzeyi hiç görmedim ve çok merak ediyorum Baharrr.
kız fotoğraf topiğinde resmi var.
nasıl atlamışsın sen onu....
kız fotoğraf topiğinde resmi var.
nasıl atlamışsın sen onu....
Ayy gördüm gördüm nasıl tatlı bişey maşallah yavruma,
ama Bahar bişey söyliyeyimmi ben bunları tip olarak da benzettim şimdi Rüzgarla:))
Valla genelde bebekler koca kafalı olur ama benim oğlum küçük kafalı,
Valla Kuzeyde öyle küçük kafalı kibarcık bir oğlan,
Cannıııım benim çok şeker maşallah.
Benim gözümden uyku şıp deyip akıyor,
Misafirim de vardı bu gece ,yorulmuşum
Biz oğluşumla mışıldatalım artık,
size iyi geceler hatunlar öperim sizi de bebelerinizi de...
akşam 10.30 ta yatıor 2.5 gibi kalkıyor sonra 6.5 ta kalkıo sonra 8 de tabi hergün böle değil şimdi uyumadı hala mesela rahatsız çünkü:gitme:kızlar bişeysorcam yaa benim oğlan akşam 8 de uyyo 3 saat sonra bi uyanıp emiyo ondan sonra ben zorla uyandırmasam o hayatta uyanmıyo acıkıpda taa ki sabah 5 e kadar ben zorla uyandırıyorum siz nasıl yapıyosunuz???
toprakta ishal çok rahatsız gazı var kusuyo öksürüyor ya deli olcam uyumuo :çok üzgünüm:
gitmedik cnm calpol verdim şimdi uyuttu babaannesi bakalım ateşni ölçtüm yok.geçmiş olsun doktora mı gittiniz?
neden olmuş
akşam 10.30 ta yatıor 2.5 gibi kalkıyor sonra 6.5 ta kalkıo sonra 8 de tabi hergün böle değil şimdi uyumadı hala mesela rahatsız çünkü:gitme:
ben o uykuda iken normalde kalkdırmam hiç ama göğüslerim süt doldu ise boşa akacağına onun midesine gitsin diye sadece o zaman kaldırırım emziririm tekrar uyur
bizde de kombi yanıyor iki gündür bide ince yorganı var onunda uyuyor.dün gece üstüne bide battaniye atmıştım gece emmeye kalktığında terlemişti bide gece biraz ev soğuktu kesin o zamn üşüttü ya:1no2:anladım geçmiş olsun bu arada havalar birden soğudu ne de olsa bunlar yaz bebeği çok dikkat etmek lazım ben de hala üzerine örgüden ama içi astarlı bi battaniyemiz var onunla uyutuyorum ve kombimiz de açık ev 22 derece korkuyorum yinede burda havalar bayaa soğudu çünkü gündüz 7 derece...
uykusu iyi maşallah sizinki de benimkide iyi ama başlarda sütüm çok oluyordu ağrıyordu dolup ama şimdi azaldı sanırım hiç ağrımıyo o kadar ..
bizde de kombi yanıyor iki gündür bide ince yorganı var onunda uyuyor.dün gece üstüne bide battaniye atmıştım gece emmeye kalktığında terlemişti bide gece biraz ev soğuktu kesin o zamn üşüttü ya:1no2:
geçmiş olsun tekrar çok dikkat etmek lazım
benim enik uyudu sanırım bende yatıyorum kızlar
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?