benim kızın Tv ile alakası yok..hiç ilgisini çekmiyor.:umursamaz:
Oğlum Kral Tv hastasıydı ama kız TV düşkün değil..kaydirigubbakcemile2
kızlar ben hala aded olmadım sizinde olmayanınız varmı korkuyorum acaba yine hamilemiyim diye 3 ay oldu hala tık yok acaba emziriyorum diyemi olmuyorum
slm kızlar canım cok sıkkın bebegım 1 ayda sadece 230 gr almıs sutum cok bol ama rengı su gıbı bende az az mama vermeye ve su satılan meyve sebze pürelerinden vermeye basladım bu aralar cok da kusuyor doktora goturdum bırseyı yok dıyor
gürsoy benim kızm hep öyle doğduğundan beri hep ayda 500 gr aldı kaç dra götürdüm normal dediler. püresini kaç gündür veriyorsun? ya bende baktımda püreler hep 4. aydan itibaren 1 ay daha bekleyelim dedik. zararı yoksa bende başlıyım yavaştan. çok iştahsız benim kızım belki püreyi sever
valla bide adet olmanın stresini çekemem ben bide sinirli oluyorum toprak beyin vay haline o zamanamann tedbirini aldıktan sonra bişeycik olmaz yaa
adet olmamak çokkkk güzel
altında bişeyler olmadan biraz daha gezmek istiyorum
ve açıkçası şuan hem barışı bezlemekle hemde kendimi bezlemek istemiyorum :)))
selam kızlarrr..
weniceden mont aldım kızıma kaban daha doğrusu ince değil çünkü. %70 indirim vardı, bedava dağıtıyorlar gibi doluydu içerisi :) zor seçtim aldım valla:) ama çok şirin..
selam kızlarrr..
weniceden mont aldım kızıma kaban daha doğrusu ince değil çünkü. %70 indirim vardı, bedava dağıtıyorlar gibi doluydu içerisi :) zor seçtim aldım valla:) ama çok şirin..
selam kızlarrr..
ne kadara aldın canım dun bende lc wakiki deydım çok güzel bebek kabanları vardı 50 tl ye
ne kadara aldın canım dun bende lc wakiki deydım çok güzel bebek kabanları vardı 50 tl ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?