haklısın cnm ya şimdi çok korktum artık daha dikketli olucama.saman canım tere dikkat et hemen üzerini değiştir veya ev soğuktu diyosun bi havlu ince bi yazma falan bişey koy yazık onlar daha kendilerini ısıtamıyorlarya o ıslaklıkla hemen üşütürler ben büyük oğluma hala daha gece bakar terliyse havlu koyarım sırtına...
hamilelikte kullandığın bir ilaç ve doktorun önerdi ise bence sorun yoktur.arkadaşlar acil yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vajinal kaşıntı başladı bende cok fenayım...trevogen yıne bı krem var hamılelıkten önce olmuştu kullanmıştım. ama suan kullanmakta tereddut edıyorum süte geçer mi bebışe zararı olur mu. ama zor duruyorum. soracak kımsede yok su saatte. bilen var mı?
canım antibiyotik falan kullandınsa bu ara ondan olur bozuyomuş çünkü rahmin dengesini ama ilacın içinde yazmıyomu emzirme döneminde kullanımı?arkadaşlar acil yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vajinal kaşıntı başladı bende cok fenayım...trevogen yıne bı krem var hamılelıkten önce olmuştu kullanmıştım. ama suan kullanmakta tereddut edıyorum süte geçer mi bebışe zararı olur mu. ama zor duruyorum. soracak kımsede yok su saatte. bilen var mı?
cnm bizdede reflü var bende acaba öksürük ondan mı diyorum acı su gelior ağzına herhalde şimdi uyuyor ve öksürmüuyor ondan sanırumeşim okuldan kapmış hastalığı bütün öğrenciler hasta diyodu benim oğlana geçti önce şimdi de ben grip oldum minik oüluma geçerse diye aklım çıkıyo ama emziiriyorum malum temas kuruyorum çok ama ellerimi sık sık yıkıyorum ağzıma da maske takıyorum emzirirken başka çare yok napiim geçerse ddayanamaz kuzum zaten arada öksürüyo aklım çıkıyo reflüden sanırım o öksürük...
evet bizim büyük oğlanda çok fazla olurdu anne sütüyle beslenen bebeklerde çok sık oluyormuş ben yüzüstü yatırıyorum olmuyo o zaman sırt üstü benim oğlan üzerini açıyo hep üşüyo ondanda ama yüz üstü açamıyo karnı da sırtı da sıcacık oluyo...cnm bizdede reflü var bende acaba öksürük ondan mı diyorum acı su gelior ağzına herhalde şimdi uyuyor ve öksürmüuyor ondan sanırum
bizimki hayatta yüz üstü yatmıyo deliriyor.sırt üstü yatıor birde asla kolları örtünün altında olmuycakevet bizim büyük oğlanda çok fazla olurdu anne sütüyle beslenen bebeklerde çok sık oluyormuş ben yüzüstü yatırıyorum olmuyo o zaman sırt üstü benim oğlan üzerini açıyo hep üşüyo ondanda ama yüz üstü açamıyo karnı da sırtı da sıcacık oluyo...
aynen temmuzda doğunca o sıcakta eldiven falan takılmadı öyle üstleri falan da örtülmediya alıştı keratalar rahatlığa ama işte artık soğuk yaa mecbur örtcez bi şekilde ben kırkından sonra alıştırmıştım yüzüstü yatmaya karnı ısınınca gazı kolayca çıkar demişti dr biraz gaz sorunumuz vardı da ama şimdi hep öyle uyyo uyanıkkende zaten yatımak ne mümkün kalkıp oturur pozisyonda durmak için kendini yırtıyobizimki hayatta yüz üstü yatmıyo deliriyor.sırt üstü yatıor birde asla kolları örtünün altında olmuycak
toprak beyimizin ellerini örtüyorum beş dk sonra bi çığlık kopuyo ellerini çıkarırken üzerine kafasına battaniye kapanmış haydaaaaaaa koştur r r o yüzden korkuyorum gecede aynı şeyi yaparda sesi çıkmaz diye bende eldivenlerini geçiriyorum açıkta bırakıyorum kollarını geriye doğru uyuyo zatenaynen temmuzda doğunca o sıcakta eldiven falan takılmadı öyle üstleri falan da örtülmediya alıştı keratalar rahatlığa ama işte artık soğuk yaa mecbur örtcez bi şekilde ben kırkından sonra alıştırmıştım yüzüstü yatmaya karnı ısınınca gazı kolayca çıkar demişti dr biraz gaz sorunumuz vardı da ama şimdi hep öyle uyyo uyanıkkende zaten yatımak ne mümkün kalkıp oturur pozisyonda durmak için kendini yırtıyo
toprakta çok terliyor hele uykudan kalkınca yastığı bile sırılsıklam hemen ters çeviyorum korkuyorum hasta olucak diye battaniye ile alıyorum yatağından ne yapıcas yaselam iyi geceler anneler
terleyen bebek büyükmek çok zor yaa mert çok terler kışın bile arabadan inerken hep terlidir sırtı bebekken kaç defa ağladım ay çok terlemiş ne yapçam ben şimdi ya hasta edersen diye ben çok takık biriyim ya galiba çok fazla pimpirikliyim
allahtan arda çok ta terlemiyor ben zaten çok kalı giydirmiyorum onları yoksa terlerinle başa çıkamıyorum
hoşgeldin canım evet terlemek bizi bile hasta ediyo bebişler naapsın yazık ...yaa bi de ben bişey sorcam benim oğlan 2 güdür sadece 1kere kakasını yapıyo ve bugünkü koyulaşmış gibiydi arada mama veriyorum ondanmıkine???selam iyi geceler anneler
terleyen bebek büyükmek çok zor yaa mert çok terler kışın bile arabadan inerken hep terlidir sırtı bebekken kaç defa ağladım ay çok terlemiş ne yapçam ben şimdi ya hasta edersen diye ben çok takık biriyim ya galiba çok fazla pimpirikliyim
allahtan arda çok ta terlemiyor ben zaten çok kalı giydirmiyorum onları yoksa terlerinle başa çıkamıyorum
bu saydıklarını bu saatte nası yapcan yaw afedersinde ben tuvalete gitmeye eriniyom bu saatlerde yorgunluktanSelaamm bız geldık gezmekten ama cook yorulmusum yarın da mevlut var erken kalkmam lazım ama kuafore gıtmem zor olucak sanırım daha mutfagı toplamadım bulasık makınasının ıcı dolu bosaltmam lazım cok usenıyorum ..
Sabah yaparım artık yaa benım de yapasım yok zaten : )bu saydıklarını bu saatte nası yapcan yaw afedersinde ben tuvalete gitmeye eriniyom bu saatlerde yorgunluktanyarın da yorulcakmışın yat uyu dinlen
hoşgeldin canım evet terlemek bizi bile hasta ediyo bebişler naapsın yazık ...yaa bi de ben bişey sorcam benim oğlan 2 güdür sadece 1kere kakasını yapıyo ve bugünkü koyulaşmış gibiydi arada mama veriyorum ondanmıkine???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?