2010 Temmuz Anneleri : )

hayırlı olsun canım.güzel günlerde giyinsin prensesin inş.
ben de oğluma bi mont almıştım geçen hafta weniceden
ama olmuyo henüz.birkaç aya anca olur heralde

sağol canım seninkide güle güle giysin :)
3-9 ay arası benim aldığım denedim büyük tabi ama olur anca..

kızlar bebeklerınız kusuyor mu benımkı sureklı kusuyor 3 4 defa en az ust degıstıyorum fazla da emmıyor 3 dk belkı

ne güzel benim oğlanda 9 gibi uyuyor geçen doktora gittik uyuduktan sonra 12 gibi emzir sonra bırak uyusun 5-6 saat uyuması gerekir gece uykusuna alışsın dedi. senin yavrun kendi düzenini oluşturmuş maşallah....

kızlar bebeklerınız kusuyor mu benımkı sureklı kusuyor 3 4 defa en az ust degıstıyorum fazla da emmıyor 3 dk belkı

benimki de kusuyor ama miktarı çok değil iki beslenme arasında bazen 3-4 kere kusuyor.

canım benimki de çok kusuyor.ben daha fazla değişiyodum üstünü.önlük aldım geçenlerde.omuzunu falan da kapatıyo güzelce.üstü ıslanmıyo.üstünü değişmek zor oluyo canım.benimki ağlıyo bide üstünü giydirirken.şimdi günde 4-5 kez önlüğünü değişiyorum.böyle rahat ettik ben ve oğlum

bende o onluklerden alayım barı bendekılerde omzu ıslanıyor hep

bizimki de çok kusuyor. doktor bazı bebeklerde reflü görülebilir dedi. ilaç sordum ama kilo alımına engel olmadığı sürece önermiyoruz dedi.
günde 4-5 tane önlük değiştiriyorum. hatta bazen önlükten de dışarı kusuyor. kıyafet dayanmıyor o yüzden.

kızlar bebişlernizin güle güle giysin kıyafetlerini.

benim oğlumda dönem dönem kusuyor. bugün o günlerden biri. iki kez üstünü değiştirdim.

zaten lahana gibi çocuk daha kaloriferler yanmadı elektrik sobasıylada pek ısınamıyoruz. giydir çıkar zor oluyor.

benimkide pırt yapıyor ağzıyla komple tükürük oluyor ağzı boynu falan. buda yeni numarası galiba sıpaların.

gürsoy canım benim bir ahbabın bebğide her emmesinden sonra kusar olmuştu. çeşit çeşit doktorlara götürdüler birşey ok dediler.

ama kilo alımı dumuş galiba senin bebeğinin eskiye nazaran. kusmadan kaynaklı olabilir canım.

bir ilaç vermişti doktor onun bebeğine hatta o ilaçtan bir dönem bende kullanmıştım. şimdi adını ben vermeyeyim. sen doktorunla konuş tekrardan.

çocuk o ilacı kullanınca kilo almaya başlamıştı.

doktorunla tekrar konuş istersen.

burda tek bır doktor var o salakta hıcbırseyden anlamıyor cocuk grıpten oluyor burnu sumuklu genzi dolu kac defa gıttıysek bırseyı yok dıyor herkes sıkayetcı o doktordan sıkayet ettım zaten ben mama ve pure takvıyesı yapcam ne yapayım

bende bızım bebışte bı anormallık var zannedıyordum meger sızınkılerde kusuyormuş .

bızımkı emıyor ve aradan 2 dakıka gecmıyor kı kusuyor. acıyorrum ınanın sütüme. doktor reflu var dedı. yapacak bırsey yok(

kaç defa üstümüzü degışıyoruz

anladım canım ama her burun tıkanıklığı hastalık değilmiş.

geçenlerde bizimkide tıkandı hatta gece hırlıyordu

bende pimpiriklendimgittim doktora, doktor ilaç falan vermedi kendi kendine geçer dedi.boğazlarda içinde birşey yok dedi.

ama bu kusma olaylarını galiba her doktor anlamıyor. o ahbabımda çok doktor gezdi sonuç alamadı çocuk çok zayıf kalmıştı. en son cerahpaşa da bir profösör çözdü olayı.

tez zamanda düzelir inşallah bebişin.

aynen canım bızde aynı durumdayız benım kızım oyle loplop emmıyorda bıberonla verıyorum 30cc yı zor ıcıp bıtırıyo:teselli:

ne bıleyım ya evlendıgıme herseye pısmanım benım hayalını kurdugum hayat boyle degıldı

sen başka şeylere kızdın galiba. dönem dönem olur böyle şeyler.

loğusalık sendromu diye birşey var.

bence bebişini bir kere koklamak bile bir ömre bedel. onun gözlerine bak rahatla ben öğle yapıyorum.

sıpama kızgın kızgın bakıyorum o gülünce herşeyi çoktan unutmuş oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…