hayırlı olsun canım.güzel günlerde giyinsin prensesin inş.
ben de oğluma bi mont almıştım geçen hafta weniceden
ama olmuyo henüz.birkaç aya anca olur heralde
kızlar bebeklerınız kusuyor mu benımkı sureklı kusuyor 3 4 defa en az ust degıstıyorum fazla da emmıyor 3 dk belkı
kılosu nasıl.? ıyıyse kusmasından korkmayın dıyor doktorlar
kılosu 6200 her ay 1 kılodan fazla alıyordu bu ay sadece 230 gr almıs ve kusmasından cok rahatsız oluyorum
kızlar bişeysorcam yaa benim oğlan akşam 8 de uyyo 3 saat sonra bi uyanıp emiyo ondan sonra ben zorla uyandırmasam o hayatta uyanmıyo acıkıpda taa ki sabah 5 e kadar ben zorla uyandırıyorum siz nasıl yapıyosunuz???
kızlar bebeklerınız kusuyor mu benımkı sureklı kusuyor 3 4 defa en az ust degıstıyorum fazla da emmıyor 3 dk belkı
canım benimki de çok kusuyor.ben daha fazla değişiyodum üstünü.önlük aldım geçenlerde.omuzunu falan da kapatıyo güzelce.üstü ıslanmıyo.üstünü değişmek zor oluyo canım.benimki ağlıyo bide üstünü giydirirken.şimdi günde 4-5 kez önlüğünü değişiyorum.böyle rahat ettik ben ve oğlum
tükürükleriye de çok ıslatıyor bizimki kıyafetini.
benımkıde bu ara cok tukuruk salgılıyo anne olmak ne zormus ya cok pısmanım
gürsoy canım benim bir ahbabın bebğide her emmesinden sonra kusar olmuştu. çeşit çeşit doktorlara götürdüler birşey ok dediler.
ama kilo alımı dumuş galiba senin bebeğinin eskiye nazaran. kusmadan kaynaklı olabilir canım.
bir ilaç vermişti doktor onun bebeğine hatta o ilaçtan bir dönem bende kullanmıştım. şimdi adını ben vermeyeyim. sen doktorunla konuş tekrardan.
çocuk o ilacı kullanınca kilo almaya başlamıştı.
doktorunla tekrar konuş istersen.
bizimki de çok kusuyor. doktor bazı bebeklerde reflü görülebilir dedi. ilaç sordum ama kilo alımına engel olmadığı sürece önermiyoruz dedi.
günde 4-5 tane önlük değiştiriyorum. hatta bazen önlükten de dışarı kusuyor. kıyafet dayanmıyor o yüzden.
burda tek bır doktor var o salakta hıcbırseyden anlamıyor cocuk grıpten oluyor burnu sumuklu genzi dolu kac defa gıttıysek bırseyı yok dıyor herkes sıkayetcı o doktordan sıkayet ettım zaten ben mama ve pure takvıyesı yapcam ne yapayım
ah canım hiç öğle şey söyleme bunalmış olabilirsin ama anne demek zaten bu.
senin bu duygularını bebişinde hisseder sonra üzülür mutsuz bebek olur.
bende bızım bebışte bı anormallık var zannedıyordum meger sızınkılerde kusuyormuş .
bızımkı emıyor ve aradan 2 dakıka gecmıyor kı kusuyor. acıyorrum ınanın sütüme. doktor reflu var dedı. yapacak bırsey yok(
kaç defa üstümüzü degışıyoruz
ne bıleyım ya evlendıgıme herseye pısmanım benım hayalını kurdugum hayat boyle degıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?