2010 Temmuz Anneleri : )

bende dün düzeltim ya darmadağınık oluyor bir günde.bizde en dağınık eşimin dolabı.dün düzelttim onuda fırçaladım düzelttim git boz dedim.birqz dikkat et falan dedim

ama hep göz atarım pc açık yazışırım sizle.bende ufo yakıyorum kaloferin dışında banyoya dogru çeviriyorum başlıgını.hamam gibi yapıyor.ama yine çok sık yıkamıyorum

valla yanlış hatırlamıyorsam teacher diye bir arkadaştan ögrendim o anlatmış .yok anam benim bu tür şeylerde merakım yoktu becerimde yoktu gerçi ondan yapamıyordum.bi deneyeyim dedim oldusırnaşık şey.ben söylemesi ayıp özel msj atmayıda bilmiyorum iyimi

herkese selam kızlar ve tatlı kuzuları....

Son düzenleme:
merhaba kızlar...
kızımla geldik bu kez.o oyuncaklarla ben de size bakayım dedim.nasılsınız siz ve bebişler?

her gün ya da gün aşırı yıkıyordum ama artık anca haftada 2 defa en fazla...

nihayet uyku tulumu bulup aldım kızıma :)))
ama havalar biraz daha soğusun öyle. şimdi giydirirsem pişer kuzum izmirde..
şimdi kadife kolsuz uyku tulumu ile yatıyor.
siz ne giydiriyorsunuz kızlar gece uyuturken?

bu doktorlar ne sinir ya kızım hastaydı doktora götürdük adam 'olur olUr bişiy Olmaz' diyor bogacaktım adamı.
İSHAL OLDU ATEŞİDE ÇIKMIŞTI Bİ GECE ÖNCE ZATEN HALSİZDE.
NE GİYDİRECEĞİMİ ŞAŞRIRDIM BİRDE ATLET -PENYE ÜZERİNE TULUM ÜZERİNE YÜN YELEK TERLİYOR. HADİ TERLEDİ DEĞİŞTİRİYİM ÜZERİNİ DİYORUM BU SEFER ÜŞÜTÜYORUM KIZI KAFASI SU İÇİNDE DEVAMLI KIŞIN ÇOCUK BÜYÜTMEK NE ZORMUŞ YA... DIŞARI BİLE ÇIKMIYORUZ.
ÇOK YORULDUM KAÇ GÜNDÜR GİDİP DİNLENECEĞİM.HERKESE KOLAY GELSİN.

geçmiş olsun bebişine doktor ne dedi neden cıkmış ateşi?.

doktorun kım memnun degılsen degıştır bence

geçmiş olsun canım.öyle önemsemiyolar kendi çoçukları olsa öylemi olurlar acaba

nihayet uyku tulumu bulup aldım kızıma :)))
ama havalar biraz daha soğusun öyle. şimdi giydirirsem pişer kuzum izmirde..
şimdi kadife kolsuz uyku tulumu ile yatıyor.
siz ne giydiriyorsunuz kızlar gece uyuturken?

güle güle kullansın tatlı kızın tulumunu. bizim evde merkezi sistem var o yüzden çok sıcak oluyor ev için alacağım tulumun ince olması lazım. gece yatarken pamuk ince etek bezini sıkmadan kundak gibi sarıyorum üstüne polar battaniye örtüyorum. cok fazla da giydirmiyorum şimdilik içinde çıtçıtlı kollu body çorap ve üstünde de tulumu var. oğlum uyandı ben kaçıyorum...

canım çok geçmiş olsun.
günde kaç kez yapıyor kakasını. benim kızımda çok yapıyorda 2 gündür bilemedim ben

canım geçmiş olsun. doktorlar bir alem... eğer endişenilecek bir durum yoksa uygun bir dille atlatsın dimi çocuk doktoru sonuçta anneleri ve hissettiklerini az çok bilmeli yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…