kızımda yanımda anakucagında uyuyor salladım uyuttum ohhh gel keyfim gel şimdi kalkıp dolapları düzleyecegim eşimin ve benim bide kuzumun dolabını hepsi karmakarışık en sinir oldugum sey ütü ve dolap düzleme ayyyy içim daraldımirmirmirmir
herkese günadın..oğlum dün akşamdan beri ıkınıyo kendini çok kasıyo ve emmiyoo( kakasını yapmıyodu fitille yaptırdık ama hala aynı karnı aç emmiyo 1-2 çekiyo bağra bağra ağlıyo kasıyo yine kendini (( napsam acaba doktoramı götürsem??? ([/QUOTE
emmiyorsa gazı olabilir canım ya. karnına masaj yapabilirsin bacaklarını zorlamadan bisiklet hareketi yaptırabilirsin gazı için ama sen yine de önce doktoruna sor.
tam da ben sana sorarken yazıyormuşsun
anladım ki henüz başlamadın işe
ben de ücretsiz izin almak istiyorum aslında ama vermezler diye söyleyemicem galiba
sen yine de şansını dene.. belki izin verirler. ne derler isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kaydirigubbakcemile2
kızlar sabah sütümü sağdım süt poşetim bitmiş ben de normal buzdolabı poşetine koydum olurmu ki acep ?????
herkese selam kızlar ve tatlı kuzuları....
Valla sağarsam aynen artık kilitli buz dolabı poşetlerine boşaltmayı düşünüyorum,daha ekonomik..süt sağma poşetleri de ucuz sayılmaz hani..herkese günadın..oğlum dün akşamdan beri ıkınıyo kendini çok kasıyo ve emmiyoo( kakasını yapmıyodu fitille yaptırdık ama hala aynı karnı aç emmiyo 1-2 çekiyo bağra bağra ağlıyo kasıyo yine kendini (( napsam acaba doktoramı götürsem??? ([/QUOTE
emmiyorsa gazı olabilir canım ya. karnına masaj yapabilirsin bacaklarını zorlamadan bisiklet hareketi yaptırabilirsin gazı için ama sen yine de önce doktoruna sor.
sen yine de şansını dene.. belki izin verirler. ne derler isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kaydirigubbakcemile2
kızlar sabah sütümü sağdım süt poşetim bitmiş ben de normal buzdolabı poşetine koydum olurmu ki acep ?????
bu doktorlar ne sinir ya kızım hastaydı doktora götürdük adam 'olur olUr bişiy Olmaz' diyor bogacaktım adamı.
İSHAL OLDU ATEŞİDE ÇIKMIŞTI Bİ GECE ÖNCE ZATEN HALSİZDE.
NE GİYDİRECEĞİMİ ŞAŞRIRDIM BİRDE ATLET -PENYE ÜZERİNE TULUM ÜZERİNE YÜN YELEK TERLİYOR. HADİ TERLEDİ DEĞİŞTİRİYİM ÜZERİNİ DİYORUM BU SEFER ÜŞÜTÜYORUM KIZI KAFASI SU İÇİNDE DEVAMLI KIŞIN ÇOCUK BÜYÜTMEK NE ZORMUŞ YA... DIŞARI BİLE ÇIKMIYORUZ.
ÇOK YORULDUM KAÇ GÜNDÜR GİDİP DİNLENECEĞİM.HERKESE KOLAY GELSİN.
bu doktorlar ne sinir ya kızım hastaydı doktora götürdük adam 'olur olUr bişiy Olmaz' diyor bogacaktım adamı.
NE GİYDİRECEĞİMİ ŞAŞRIRDIM BİRDE ATLET -PENYE ÜZERİNE TULUM ÜZERİNE YÜN YELEK TERLİYOR. HADİ TERLEDİ DEĞİŞTİRİYİM ÜZERİNİ DİYORUM BU SEFER ÜŞÜTÜYORUM KIZI KAFASI SU İÇİNDE DEVAMLI KIŞIN ÇOCUK BÜYÜTMEK NE ZORMUŞ YA... DIŞARI BİLE ÇIKMIYORUZ.
nihayet uyku tulumu bulup aldım kızıma :)))
ama havalar biraz daha soğusun öyle. şimdi giydirirsem pişer kuzum izmirde..
şimdi kadife kolsuz uyku tulumu ile yatıyor.
siz ne giydiriyorsunuz kızlar gece uyuturken?
inş yapar canım ben fitil vermeme rağmen bugün 3.günüydü çok şükür yapmış darısı senin bebişinin başına
bence 3.günün sonunda ver canım..
fazla bekletme doktor bize öyle dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?